De leukste tasjes voor kleine meisjes

Ik had jullie beloofd dat er meer collages aan kwamen en die belofte kom ik vandaag weer na. Toen ik een foto van kleine Mimi op instagram plaatste met haar tasje om, kreeg ik daar zoveel leuke reacties op. Vooral ook veel geïnteresseerd moeders die ook gelijk zo een klein tasje voor hun dochtertje wilde kopen.Toen Mimi zelf nog geen tasje had, liep ze steeds naar mijn tas om hem om te doen. Hoe klein ze ook is, ze heeft dat feilloos van mama afgekeken haha. Toen heb ik voor haar een eigen tasje gekocht. Ze heeft er inmiddels twee en een mooie rugzak met haar naam en er gaat geen dag voorbij dat ze een van haar tassen niet pakt. Dat bracht mij op een idee om een leuke collage te maken met daarin de leukste tasjes voor kleine meisjes.

De leukste tasjes voor kleine meisjes

De leukste tasjes voor kleine meisjes

Bij de meeste tasjes zal het hengsel wel te lang zijn, ik los dit zelf op door hem of in te korten of door er een knoopje/lus in te maken. Bij de meeste tassen die je online of in de winkels vindt, staat vaak aangegeven vanaf 3 jaar. Ik kijk van te voren even goed of er geen kleine onderdelen aan zitten die snel los kunnen en ik hou Mimi altijd in de gaten met haar tasje. 

1. Dit rieten tasje met pompoms is van Kiabi. Een heerlijke zomerse tas, zie je het al voor je met een leuk wit jurkje en van die schattige sandalen erbij? Heeft een doorsnee van 19cm en kost € 8,00.

2. Regenboog is helemaal hip momenteel. Dit fel gekleurde glimmende exemplaar zal veel meisjes aanspreken. Het formaat is: 11,5 cm x 19 cm x 5,5 cm . Je kunt hem bestellen via de website van Next direct en hij kost € 16,00.

3. Zara heeft in hun baby collectie ook hele leuke tassen zitten, die vooral een stuk kleiner zijn en daar door beter geschikt voor de allerkleinste dametjes. Vorig jaar kreeg ik van mijn moeder een flamingo tas uit deze collectie en die heeft het perfecte formaat. Deze is ook al zo schattig! Hij is 7 cm x 16 cm x 8 cm en kost € 14,95.

4. Via Next direct kun je ook het merk Monsoon bestellen. Ze hebben daar hele schattige jurkjes van, maar zo dus ook leuke tasjes. Deze flamingo is deels fluffy, deels glitter. De afmeting van dit tasje is: 17 cm x 19,5 cm x 14 cm en hij kost € 11,00.

en er is meer…

5. Voor alle ijs liefhebbers heeft Zara dit leuke kleurrijke fluffy ijstasje. Deze heeft een afmeting van: 13 cm x 8 cm x 1,5 cm en de prijs is € 14,95.

6. Deze rugzak heeft Mimi en hij is echt geweldig! Hij is van het merk van Pauline en je kunt er voor kiezen om hem te laten personaliseren. Op het plek van ‘name’ komt dan de naam van het kindje. Het formaat is: 32 cm x 27 cm x 8,5 cm. Klinkt misschien groot, maar hij zit nu goed voor haar! De prijs is: € 37,95.

7. Deze fluffy Lama tas is ook van Zara en ik vind het echt een topper! De prijs is € 15,95 en de afmetingen zijn: 23 cm x 20 cm x 3 cm.

8. Dat een leuk tasje niet altijd duur hoeft te zijn bewijst Zeeman maar weer eens met dit super schattige konijnen tasje uit de paascollectie. Hij ligt nu in de winkel voor € 2,99.

9 en 10. Deze tasjes zijn van A Little Lovely Company. Dit is en blijft een super leuk merk met veel leuke items. Deze twee tasjes zijn nu heel erg afgeprijsd op hun eigen webshop. Het tasje met de pauw heeft een afmeting van: 15,5 cm x 18 cm x 5,7 cm en kost nu maar € 2,95. Het eenden tasje heeft een afmeting van: 15 cm x 15 cm x 0,3 cm en kost slechts € 1,95!

Een heel leuk idee dus deze blog met de leukste tasjes voor kleine meisjes, maar dat idee was niet zo goed voor mijn portemonnee. Nu ik eenmaal weet waar ik moet zoeken, kom ik steeds meer schattige tasjes tegen haha.

Welk van deze tasjes is jouw favoriet?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!


 

3 Reacties

  1. 25 maart 2019 / 11:04

    Dat rieten mandje met van die pompoms zijn leuk! Die zou mijn dochter geweldig vinden!

  2. 25 maart 2019 / 16:50

    Oeh, leuke tasjes! Die eerste is mijn favoriet 🙂

  3. 25 maart 2019 / 20:07

    Ahh die met die lama is geweldig haha, die zou ik ook zo kopen! Superleuke collage <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.