I love Netflix tag

I love Netflix tag

Het is lang geleden maar vandaag ga ik weer eens een Tag plaatsen op mijn blog. Dit keer over Netflix! Deze tag is bedacht door Sarah van Ohsobeautiful. Ik zit in mijn vrije tijd veel aan mijn blog te werken maar ook regelmatig achter de tv voor een serie op Netflix. Vandaagย vertel ik jullie mijn Netflix favorieten, de plek waar ik Netflix kijk en waar ik het op kijk. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Netflix Logo

Kijk je liever series of films op Netflix?

Zeker te weten: series! Ik kijk heel af en toe een film maar bijna altijd een serie.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Ik heb net de serie Jane the Virgin seizoen 1 afgekeken op Netflix en ben weer toe aan een nieuw serie. Ik zou dol graag seizoen twee gelijk willen kijken maar die staat er nog niet op. Ik moet nog even opzoek naar een nieuwe serie dus. Gelukkig is er keus genoeg en heb ik nog genoeg te kijken! Samen met Tiemen kijk ik altijd een andere serie. Iets wat we samen leuk vinden ๐Ÿ˜‰ . Momenteel kijken weย The Americans. Ik heb hier nog niet veel mensen over gehoord maar het is zeker een aanrader! Even een korte omschrijving van het verhaal:

KGB-agenten Mischa en Nadezhda werden in de Sovjet-Unie getraind om daarna op het einde van de jaren zestig in de Verenigde Staten te gaan wonen onder de namen Philip en Elizabeth Jennings. Overdag werken ze als reisagenten en ‘s nachts werken ze als spionnen. De gegevens die ze verzamelen bij hun infiltraties in de politieke wereld van Washington D.C. geven ze door aan hun KGB-contactpersoon. In 1981 zijn ze inmiddels getrouwd en hebben twee kinderen, de dertienjarige Paige en de tienjarige Henry, die niets weten van de afkomst en achtergrond van hun ouders. *bron

Wat is je Netflix serie top 5?

 1. New Girl
 2. Suits
 3. Jane The Virgin
 4. The Following
 5. The Client list

Elke keer als ik weer in een serie zit is dat mijn favoriet. Ik vind de bovenstaande eigenlijk allemaal goed ๐Ÿ™‚

Wat is je Netflix film top 5?

Ik kijk bijna alleen Disney films op Netflix haha. Ik kijk wel regelmatig een documentaire dus die zet ik er ook bij. Laatst heb ik voor het eerst een Netflix Original film gezien The Do over. Dat is echt een grappige film, die ik je zeker kan aanraden!

 1. Blackfish
 2. The Do over
 3. Hairspray
 4. Frozen
 5. Aladdin

Ik vond Blackfish wel echt een must see. Het is echt een ingrijpende film over hoe de Orka’s behandeld worden in Sea World. Ik ben daar een paar jaar geleden geweest en was me totaal niet bewust van dit soort praktijken. Het zag er echt uit alsof ze om deze dieren gaven, maar helaas de film laat iets heel anders zien.

Wat is je favoriete Netflix snack?

Pinda’s, rozijntjes of een bakje fruit doen het goed en zijn nog redelijk verantwoord ๐Ÿ™‚ Natuurlijk hoort daar wel een kopje thee bij dan he ๐Ÿ˜‰ .

Wat is je favoriete Netflix plek?

Op onze nieuwe bank in het hoekje van de hoekbank. Tiem en ik zitten allebei graag in het hoekje dus we moeten het delen haha. Als hij werken is of slaapt zit ik er graag met een kleedje over me heen en Netflix aan.

Waar kijk jij het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Op de TV. Ik kijk niet graag op de computer of op mijn mobiel. Vroeger keek ik wel eens op mijn laptop in bad maar dat heb ik nu ook al een tijd niet meer gedaan.. *brengt me op een idee ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ *

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Better Call Saul. Ik heb een paar afleveringen van deze serie gekeken, maar op een of andere manier kom ik er niet in. Ik ben heel benieuwd wie van jullie deze serie wel gezien heeft en aanraad.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?

Het tweede en derde seizoen van Jane the Virgin natuurlijk. Als je eenmaal in een serie ziet wil je hem afkijken ook. Als de vervolg afleveringen er dan niet zijn dan is het gewoon balen.

via GIPHY

Zo dat was het alweer. Ik ben benieuwd of jullie al mijn favorieten en niet favorieten kennen. Ik vind Netflix in ieder geval een fijne uitvinding.

Wat is jouw favoriete serie en film op Netflix?

 

21 Reacties

  • 26 juni 2016 / 18:09

   Ja he dat vond ik ook echt heel erg! Wat grappig dat jij de Americans ook gezien hebt. Wij hebben hem nu net afgekeken en ik hoop dat er snel een nieuw seizoen komt! Ik had er nog nooit iemand eerder over gehoord namelijk hihi

 1. 24 juni 2016 / 08:40

  Hehehe, ik dacht even dat er Northflix in je titel stond ipv Netflix *grijns*
  Ik gebruik Netflix bijna nooit. De dingen die ik kijk kan ik daar meestal niet zien. ๐Ÿ™‚
  Inge onlangs geplaatst…Tag | No Words TagMy Profile

 2. 24 juni 2016 / 09:03

  Super leuk om te lezen! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden naar Jane the Virgin! Mijn favoriete series zijn new girl, Grace & Frankie, orange is the new black en orphan black. Films kijk ik eigenlijk nooit, maar als ik films kijk dan zijn het van die romantische zwijmelfilms! ๐Ÿ˜‰
  Rowan onlangs geplaatst…New York: Empire State, High Line, Chelsea MarketMy Profile

  • 26 juni 2016 / 18:10

   Als je New Girl leuk vind dan weet ik zeker dat je Jane the Virgin ook leuk vind! Ja haha dat soort films vind ik zelf ook erg leuk hoor, maar kies toch vaker voor een serie ๐Ÿ˜€

 3. 24 juni 2016 / 09:51

  Die documentaire Blackfish lijkt me echt enorm indrukwekkend. Misschien moet ik toch ook echt eens zulke films gaan kijken en niet alleen de comedy’s die erop staan. Het komt er alleen nooit van, omdat ik eigenlijk alleen netflix start als ik me verveel en een beetje vertier zoek. Of juist tijdens het verven voor wat achtergrond geluid. Maar dan is het juist niet handig als iets echt interessant is, want dan komt het verven nooit af.

  • 26 juni 2016 / 18:15

   Ja die is echt mega indrukwekkend. Ik was zo benieuwd hiernaar en heb echt met verbazing zitten kijken. haha inderdaad geen blackfish aanzetten onder het verven. Eerder iets van New girl ofzo ๐Ÿ™‚

 4. 24 juni 2016 / 10:34

  Ik kijk dagelijks netflix, Bates Motel, Orange is the New Black, Sherlock, Engelse series ( allemaal! ), paradise, suits etc etc….Ik hou ervan!
  Hilde onlangs geplaatst…Essie Passport to HappinessMy Profile

  • 26 juni 2016 / 18:17

   Sherlock wil ik zelf ook nog zien maar die heeft mijn vriend al gezien. Hier staan ook nog twee onbekende voor mij tussen dus ga die eens opzoeken ๐Ÿ™‚ Heerlijk genieten he! Ik vind het zo lekker, serie aan en gaan! En dan allemaal afleveringen na elkaar kijken alsof het een lange film is ๐Ÿ˜€

 5. 24 juni 2016 / 13:07

  Leuke tag! Ik ben ook Netflix fan en voornamelijk ook voor de series. Wel hele andere dan jij haha, zit nu weer in seizoen 2 van the originals en het is zooo spannend.
  Sammie onlangs geplaatst…Flamingo in huis voor zomerse sferen!My Profile

  • 26 juni 2016 / 18:20

   Inderdaad heel anders dan wat ik kijk. Denk dat wat jij kijkt wel weer een serie voor vriendlief zou kunnen zijn! Ga hem de tip doorgeven ๐Ÿ™‚

 6. 24 juni 2016 / 13:43

  Ik kijk haast geen Netflix ๐Ÿ™ maar mijn kinderen wel alhoewel het hoogtepunt is bereikt en ze nu weer minder kijken. Het is en blijft ideaal natuurlijk, vooral in het weekend en als het slecht weer is.

  Leuke tag en leuk ingevuld!
  Nesrin onlangs geplaatst…Huilend op de badkamervloerMy Profile

  • 26 juni 2016 / 18:51

   Ja denk ook wel dat het hoogte punt een beetje bereikt is, gelukkig komen ze steeds met nieuwe series ๐Ÿ™‚ Inderdaad met slecht weer is het ideaal lekker bankhangen hihi

 7. 27 juni 2016 / 09:10

  3 van de 5 van jouw top series ken ik helemaal niet ๐Ÿ˜€ Zal binnekort eens een paar trailers gaan bekijken. Ben zelf nu nog helemaal in de ban van Orange is the new Black. Super serie.
  Maris onlangs geplaatst…Sparkly Cocktail met perzik & tijmMy Profile

 8. Annemieke
  29 juni 2016 / 22:01

  New Girl <3 En wij vonden Better Call Saul wel leuk, haha. Maar we snappen het dat de serie niet direct tot de verbeelding spreekt en dat ie je niet meteen pakt. Breaking Bad wel gezien? Daar is het een spin-off van namelijk ๐Ÿ˜‰

  • 29 juni 2016 / 22:30

   Ja die heb ik wel gezien maar op een of andere manier vond ik het een beetje flauw ofzo hihi. Thanks voor je reactie!

 9. 10 november 2016 / 22:15

  Hee! Ik kom toevallig via via deze tag tegen. Ik had hem bedacht, zou je dat willen toevoegen? ? Leuk dat je hem hebt ingevuld! Ik mis ook echt de nieuwe seizoenen van Jane the virgin, hoop dat ze gauw toegevoegd worden aan Netflix!
  Sarah onlangs geplaatst…Pressdays in AmsterdamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.