Inhoud Styletone box april 2016

Vandaag ga ik jullie de inhoud van de Styletone box april laten zien! Afgelopen zaterdag kwam de pakketbezorger, dit keer met een pakje. Ik was eigenlijk wel heel verbaasd want ik had het vorige keer juist gehad over het feit dat ik het zo handig vond dat het als brievenbuspost verzonden werd. Zo hoefde je nooit te speciaal thuis te zijn voor de postbode. Zeg eerlijk, die man komt toch altijd ongelegen? Zo kwam hij eerst vrijdag, toen waren we er niet. Toen hij zaterdag terug kwam stapte ik net de douche uit. Ja je kunt je misschien wel voorstellen hoe verlept ik aan de deur stond haha. Even back to topic ๐Ÿ˜‰ Ik heb de nieuwe Styletone box dus binnen! Laten we naar de inhoud van de box gaan kijken.

Styletone box april

Bovenop het doosje vind ik als eerst het, zoals altijd, bijgeleverde minimagazine. Dit keer is het thema High Beauty. In de introductie wordt vermeld dat de producten in deze box meer care producten zijn. Het schijnt dat Styletone eens in de zes maanden een wat grotere box stuurt met producten die je wel elke dag gebruikt maar niet elke dag koopt. Klinkt heel erg logisch. Ik ben heel benieuwd naar de producten in de box!

Styletone box april 2016

Oja nog even een leuk feitje. Mijn instagram/blog foto van de Styletone box maart staat dit keer vermeld in het boekje! Super trots ๐Ÿ˜€ !

Styletone box april 2016Styletone box april 2016

Ook dit keer zitten er weer vijf producten in de box. Vier beauty producten en een make-up tasje. De verpakkingen van deze producten zien er al weer erg mooi uit. Je kunt echt zien dat Styletone geen rotzooi opstuurt maar echt kwalitatief goede producten. Hieronder alle producten een voor een uitgelicht.

Producten Styletone box april

Styletone box april 2016

Het eerste product in de box is premium Argan Oil. Het is van het merk Atlas wat het enige merk is wat de argan olie produceert in Nederland. Eerlijk gezegd ik ben wel bekent met argan olie, maar ik heb het product nog nooit echt gebruikt. Ik heb deze nu even getest en vind het een fijn product. Ik heb zelf hele droge haarpunten aan de voorkant van mijn haar en heb daar de olie ingesmeerd. Zonder dat het er vet uitziet voelt en ziet het er nu wel minder droog uit. Ook op mijn hand heb ik het getest en het voelt net een beetje als een creme als het eenmaal uitgesmeerd is. Het eerste product in deze box bevalt me dus zeker te weten!

Styletone box april 2016

Het volgende product is de vintage cream powder foundation van 29 cosmetics. Foundation wordt natuurlijk geleverd in een bepaalde kleur en het is maar net de vraag of dat de kleur is die bij je past. Ik heb waarschijnlijk weer heel veel geluk want dit is echt precies mijn winterkleur. De kleur die ik ontving is Light. Ik heb bijna altijd vloeibare foundation en ik was verbaasd hoe fijn dit product is. Het is een matte medium dekkende foundation. Eigenlijk altijd wat ik normaal gesproken gebruik maar dan in een andere vorm. Oja en als je het doosje met de bovenkant naar beneden open klapt, zit er onder de foundation een geheim vakje met daarin een sponsje! Ideaal om het sponsje in op te bergen en dus ook een ideaal product om mee te nemen.
Styletone box april 2016Styletone box april 2016

Het derde product uit de box is een drie in een hydraterende cream van Figs & Rouge. Er zijn tien verschillende blikjes waar dit product in geleverd wordt. In alle blikjes zit dezelfde inhoud. Deze creme is te gebruiken op de droge plekken van je huid. Hij zit vol met vitamine A, C en E en helpt je huid om op een natuurlijke manier te herstellen. Het product uit de vorige box van dit merk had me al helemaal overtuigd maar dit product is ook echt heerlijk!

Styletone box april 2016

Ik moet even drie keer knipperen met mijn ogen als ik de oorspronkelijke prijs van dit product zie. Ik denk eerst dat ze een type foutje hebben gemaakt, maar na het checken op de website van Avril blijkt het toch te kloppen! Een lipstick in potloodvorm is een product wat ik nog niet eerder geprobeerd heb. Toen ik het product voor de eerste keer zag dacht ik eigenlijk dat het heel droog zou zijn. Ondanks dat ze aangeven dat deze lipstick voedend is. Als ik het product voor het eerst gebruik ben ik echt heel erg verbaasd. Het is inderdaad erg romig. Na het aanbrengen blijft dit product ongeveer 6 uur zitten.

Styletone box april 2016

Hier de swatches van het lipproduct en de cream powder foundation. De lipkleur die ik gekregen heb is een beetje bruin rood. Het is een mooie nude kleur die redelijk bruin uitvalt op mijn lippen. Hier kun je zien dat het eerste deel van de foundation al goed wegvalt in de kleur van mijn huid. Dit is als ik hem uitwrijf.

Styletone box april 2016

Het laatste product uit de box. Dit is eigenlijk het enigste product waar ik niet dol op ben. Niet dat ik hem niet mooi vind maar eerlijk gezegd heb ik al een stuk of 4 van dit soort tasjes. Hij is voor mij dus gewoon overbodig. Wellicht zie je hem dus binnenkort verschijnen in een winactie ๐Ÿ˜‰ !

Eindoordeel Styletone box april

Ook dit keer keek ik heel erg uit naar deze verrassingsbox. Ik vond het in eerste instantie niet zo handig dat het dit keer verzonden werd als pakket. Ik zie zeker wel in waarom het noodzakelijk is en had groot en deels van deze producten niet willen missen. Misschien was het meer omdat ik er niet echt rekening mee gehouden had. Over de inhoud van de Styletone box blijf ik enthousiast. Het kan natuurlijk nooit zo zijn dat alle producten echt bij je passen maar in mijn geval is het zowel de eerste als de tweede keer bij zeker vier van de producten wel het geval! Nu ik bezig ben met een veganistische etensstijl, begin ik het ook steeds belangrijker te vinden dat er voor make-up geen dieren pijn gedaan zijn. Dat wij er nu mooi uit willen zien hoeft niet te betekenen dat de dieren daarvoor moeten leiden. Ook dit is dus een super sterk punt van de Styletone box. Voor een prijs van € 12,50 (*Belgie: € 15,00) per maand ontvang je de box in huis, dat is inclusief verzendkosten. De waarde van de box dit keer is net iets onder de honderd euro. Nog steeds veel waar voor je geld dus!

Hier vind je meer informatie over de Styletone beautybox.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

16 Reacties

 1. 18 april 2016 / 09:18

  Wat een leuke producten zitten er in deze maand! Ik ken de meeste merken nog niet.

  • 18 april 2016 / 22:59

   Ik kende de meeste ook nog niet. Deze merken werken echter wel vaker samen met Styletone box dus als je de box al een tijdje ontvangt ga je deze merken steeds meer herkennen ๐Ÿ™‚

 2. 18 april 2016 / 09:26

  Mooie box is het deze maand! Ik ben nog helemaal niet bekend met de merken van de producten.

 3. 18 april 2016 / 11:18

  Is het raar als ik zeg dat ik nu nieuwsgierig ben naar die cream? Het blikje is trouwens erg tof!

  • 18 april 2016 / 21:21

   Haha is helemaal niet raar hoor ๐Ÿ™‚ Als je wilt kan ik wel een beetje naar je opsturen in een klein potje? Kun je hem zelf eens proberen ๐Ÿ™‚

   • 19 april 2016 / 11:55

    Wat een lief voorstel maar gewoon lekker zelf houden hoor!

 4. 18 april 2016 / 20:07

  Wat een leuke producten! Ik ben heel benieuwd naar de lipstickpotlood. Wat een prachtige foto’s weer!
  Liefs! Evelien

  • 18 april 2016 / 23:01

   Dank je wel voor je lieve reactie weer ๐Ÿ™‚ Ik zal binnenkort op Instagram wel even een foto plaatsen met hoe hij staat ๐Ÿ™‚ Een swatch kan natuurlijk heel anders uitvallen op je lippen aangezien dat bij iedereen anders is ๐Ÿ™‚

 5. 18 april 2016 / 20:41

  Wat een leuke box, ik heb nu de beauty box, maar deze ziet er ook erg leuk uit!

 6. 18 april 2016 / 23:04

  Die kende ik nog niet maar ziet er ook interessant uit. Is die ook dierproefvrij? Ik zie wel dat er sommige merken gelijk zijn. Bevalt die box je?

 7. 19 april 2016 / 20:32

  Ik ben verrast door de leuke en gevarieerde inhoud van de box! Leuk dat je zoveel waard voor je geld krijgt. En begrijp ik het goed dat alle producten dierproefvrij zijn? ๐Ÿ™‚ Mooie lipkleur ook, hij zal je vast goed staan!

  • 19 april 2016 / 21:15

   Dat klopt helemaal alle producten in de box zijn dierproefvrij! Nog een goede reden om deze box te bestellen dus ๐Ÿ˜‰ Ja hij is erg mooi. Ik zal van de week even een instaselfie erop zetten hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.