Styletone box maart | unboxing incl. swatches!

Afgelopen vrijdag kwam ik thuis van mijn werk en lag er een heel leuk pakje op mijn te wachten: de nieuwe Styletone box maart! De nieuwe wat? vraag je je misschien af, daarom hieronder even een korte introductie van deze box.

De Styletone box is een maandelijks verrassingspakket met make-up/verzorgingsproducten. In elke box krijg je altijd 5 full size producten. Geen van deze producten is getest op dieren. Daarnaast zit er in de box een minimagazine waar je de achtergrond informatie over de producten en merken terug kunt vinden uit die box. In het magazine vind je ook verschillende tips en kortingscodes 🙂 . Laten we beginnen met de unboxing van deze box. Dat maakt het helemaal duidelijk voor jullie!

Unboxing Styletone box Maart

Wat ik persoonlijk heel handig vind is dat deze box gemaakt is op het formaat van brievenbus post. Hierdoor hoef je niet perse thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen.
Styletone box maart Styletone box maart

Het ziet er al erg leuk uit! Je kunt wel begrijpen dat ik erg vrolijk werd toen ik vrijdag thuis kwam en dit zag liggen! Ook bij het openen is het een echt verrassingspakketje. Door hoe het ingepakt is, krijgt het een luxe uitstraling. Verder naar het belangrijkste, de inhoud!

Styletone box maart Styletone box maart

In de Styletone box van maart 2016 zitten vijf verschillende full-size producten incl. een mini magazine. Sommige producten zijn op het eerste gezicht nog een beetje onduidelijk, als je in het magazine gaat kijken wordt alles duidelijk en weet je precies wat je hebt ontvangen. Ik ga hieronder iets dieper in op de producten zelf.

Producten Styletone box maart

Het eerste product in de Styletone box is een wit oogpotlood van Ofra. Dit was een van de producten waarbij het in het begin een beetje onduidelijk was wat ik er nu mee kan. Ik las eerst letterlijk eyeliner en dacht wat moet ik nu met een witte eyeliner? Toen ik het magazine opende en de afbeelding erbij zag dacht ik JA! Het is natuurlijk te gebruiken als algeheel oogpotlood in plaats van alleen als eyeliner. Je kunt deze heel goed gebruiken in je waterlijn om je ogen groter te doen lijken. Een product wat ik nog niet had maar wat me juist wél ideaal lijkt. In het magazine geven ze ook de tip om hem boven je zwarte eyeliner te gebruiken, dat is iets wat ik even moet gaan proberen 🙂 .

Ofra Waterline eye pencil

Het tweede product is de Marsk Mineral Eyeshadow in de kleur Fifty Shades. Ik heb laatst een framboosroze mineral oogschaduw gekocht en dat werkt erg fijn. Wat ik er vooral erg mooi aan vind is dat de oogschaduw een goed pigment heeft en dat heeft deze zeker ook! Iets wat ik niet wist maar wat het Styletone boekje mij wist te vertellen, is dat mineral oogschaduw eigenlijk speciaal geschikt is voor mensen met een gevoelige huid omdat deze geen conserveringsmiddelen en geur toevoegingen heeft. Waar je wel even rekening mee moet houden is dat je een primer gebruikt onder dit soort oogschaduws bij het aanbrengen. Ik gebruik altijd een oogschaduw primer en het haalt 9 van de 10 keer de kleur van de oogschaduw erg mooi op! Al met al een product waar ik erg blij mee ben!

Marsk Mineral Eyeshadow fifty shades

Een Punker Lipgloss van Ardency inn is niet een product wat ik zelf snel zou kopen. Het derde product uit de Styletone box is echter toch wel iets waar je mee kunt gaan variëren. Het is namelijk geen volledig dekkend zwart lippotlood maar een product wat je kunt gebruiken onder je lipgloss of over je lipstick. Hierdoor kun je je look een donkere touch geven. Op de afbeelding in het boekje hebben ze twee prachtige voorbeelden gegeven van wat je ermee kunt. Zeker het proberen waard! Wellicht vind je hierdoor net een prachtige combinatie met een lipstick die je eigenlijk niet meer zo vaak gebruikte.

Ardency inn punker lip gloss

Bij het zien van item 4 was ik meteen heel enthousiast. Ik ben sinds twee weken bezig met The Green Happiness, daar later meer over. Wat ik merk door het volgen van dit dieet/levenstijl is dat onder andere mijn gezicht erg droog is maar er soms wel weer vet uitziet. Dit serum is daar precies geschikt voor. Het voed je gezicht en haalt roodheid/oneffenheid weg en daarmee ook de vette uitstraling. Ik kon natuurlijk niet wachten om dit product te proberen en heb het gelijk in gebruik genomen. In eerste instantie, toen ik het aanbracht, dacht ik nee dit is hem niet. Het voelde een beetje plakkerig aan en trekkend. Na 5 minuten was het plakkerige weg en ik keek in de spiegel en mijn huid zag er gewoon erg mooi en rustig uit. Dit is een product wat ik nu ook echt dagelijks ga gebruiken en waar ik echt heel erg blij mee ben!

Figs & rouge evacalm recovery serurm

Het laatste product uit de box is de Iskin Lipaddict plumping Lip Gloss. Een lipgloss is altijd goed, zeker als hij roze is 😉 ! Waar ik het eerst aan moest denken bij deze beschrijving is de Dior Lip Maximizer, deze heb ik ooit getest van een vriendinnetje. Dit product is soortgelijk. Wil je niet aan de botox maar toch vollere lippen? Dan is dit product zeker wat voor jou. Dit product geeft je namelijke vollere lippen zonder dat er een naald aan te pas komt! Bij het voor het eerst aanbrengen van dit product valt me gelijk op dat er een lekkere menthol geur aanzit. Als je het opdoet is het net alsof je kauwgom eet! Wat me daarna direct opvalt is het tintelende gevoel. Het is niet vervelend maar voelt juist wel lekker aan vind ik. Het is denk ik gewoon even wennen want hoe vaker je hem aanbrengt hoe minder je er aan denkt. Ik heb het niet echt nodig vollere lippen maar toch is dit een fijne lipgloss. De geur is lekker fris en de kleur is subtiel.

Iskin Lipadduct plumping lip glossIskin Lipadduct plumping lip gloss

Swatches Styletone box

Dan zoals beloofd nog even de swatches. De producten die in de box zitten zijn allemaal van goede kwaliteit. De swatches zijn intens en goed zichtbaar.

Styletone box maart swatches
Van links naar rechts: Iskin Lipaddict, Ofra Waterline pencil, Ardency inn punker lip gloss en Marsk mineral eyeshadow fifty shades

Eindoordeel

Een verrassingsbox vind ik altijd leuk om te ontvangen! Zeker als er ook producten in zitten die je ook echt kunt gebruiken en van goede kwaliteit zijn. Dat is bij de Styletone box zeker het geval. Al zal niet altijd alles naar je smaak zijn, in de box zit voor ieder wat wils. Voor een prijs van € 12,50 (*Belgie: € 15,00) per maand ontvang je de box in huis, dat is inclusief verzendkosten. Als je de prijs van alle producten uit deze box bij elkaar optelt, kom je op een bedrag van € 129,74 excl. verzendkosten. Het minimagazine maakt het geheel af en geeft het net dat extra’s! Ik ben fan en ga deze zeker vaker bestellen!

Hier vind je meer informatie over de Styletone beautybox.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

 

17 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 08:07

  Wat ziet de box er goed uit! Ook een hele fijne review ?

 2. 14 maart 2016 / 09:10

  Ik ben ook helemaal blij met de box! Lip Gloss is ook niet helemaal mijn ding, maar het is wel een mooi kleurtje 🙂

 3. 14 maart 2016 / 09:51

  Dit zijn niet echt producten die ik snel zou gebruiken maar ik snap best dat mensen er heel blij mee zijn want de producten zijn wel divers. Ben benieuwd naar de lipgloss of dat je er ook echt iets van merkt, haha.
  Nicky onlangs geplaatst…Netflix | Welke series kijk ikMy Profile

 4. 14 maart 2016 / 12:22

  Wat een interessante box! Goed gevuld! Ik zou er blij mee zijn 😀

 5. 14 maart 2016 / 16:10

  Wat een leuke box! Kan je hem ook in België krijgen? Ik zoek al een tijdje naar een leuke box die ze ook naar België verzenden maar dit is heel moeilijk te vinden. Liefs

  • 14 maart 2016 / 16:11

   Stom van me dat ik er gewoon overlas. Na het artikel een tweede keer te lezen zag ik het staan haha!
   femke onlangs geplaatst…Suède skater skirtMy Profile

 6. 15 maart 2016 / 19:06

  Dat is een mooi prijsje voor wat je ontvangt! En inclusief verzendkosten.. wauw!

 7. Galina
  17 maart 2016 / 22:13

  Wat een leuke box, ik kende het niet! En ook fijn dat alles dierproefvrij is, grote pré. Ik vond het Ardency Inn lippotlood het apartste, ben wel benieuwd hoe dat werkt in de praktijk namelijk. Leuke, uitgebreide review ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.