Unboxing Styletone box juni + review & swatches

Er is alweer een maand voorbij en dat betekent tijd voor een nieuwe unboxing van de Styletone box juni! Afgelopen keer had ik er zelf een besteld voor eenmalig. Als je voor een eenmalig abonnement kiest ontvang je, mits je opzegt, maandelijks de Styletone box. Het geld wordt elke maand automatisch van je rekening afgeschreven. Misschien een beetje misleidend want je gaat er bij eenmalig vanuit dat het voor een keer is, maar ik vind het ook wel weer handig. Mocht je hem toch willen opzeggen, dan is dat heel makkelijk te regelen. Op vrijdag 10 juni kwam de box bij mij binnen. Ik ben altijd zo nieuwsgierig wat erin zit dus ik pakte gelijk mijn camera erbij en hup, unboxen maar! Hieronder het resultaat 🙂

Styletone box juni | Unboxing

Styletone box juni 2016Styletone box juni 2016

Op de buitenkant overheersen de pasteltintjes en het geeft me een beetje een retro gevoel.

inhoud styletone box juni 2016

De inhoud bestaat zoals altijd weer uit 5 producten en een magazine. Het thema deze maand is: ‘Under the sea’. In de box van deze maand worden veel nieuwe merken geïntroduceerd. Alleen Manna Kadar Cosmetics die ook in de Styletone box mei zat is terugkomend. Alle producten uit deze box even voor je op een rijtje:

 • Peony Cosmetics – Pink Glow Highlighter
 • Daily Concepts – Exfoliating Body Scrubber
 • Note Cosmetics – Rich Color Lipstick in Bronzed Pink
 • Glow for a Cause – Solid Parfume Calm
 • Manna Kader – 3-in-1 Fantasy

Styletone box juni | Producten

inhoud styletone box juni 2016 1

Peony Cosmetics | Pink Glow Highlighter

Peony Cosmetics is een merk wat ik nog niet ken. Ze staan bekend om hun prachtig gedecoreerde verpakkingen en dat is zeker waar! Het ziet er kleurrijk en mooi geïllustreerd uit. De producten van dit merk hebben een hoge concentratie aan natuurlijke producten. Hun motto is: Do good, Feel good, Live well. Het product wat in deze box zit is een highlighter stick in de kleur pink glow. Zoals jullie misschien wel weten kan het me niet glim genoeg zijn, ik houd van highlighters en vooral van de heftige versies. Deze highlighter vind ik meer een combinatie tussen een blush en een highlighter. Het product ruikt ten eerste heerlijk en geeft een mooie subtiele kleur af. Voor mij misschien net iets té subtiel.

Pink Glow, Peony cosmetics Pink Glow Peony cosmetics

Daily Concepts | Exfoliating Body Scrubber

Met de zomer in aantocht is dit een product wat je goed kunt gebruiken. Het is geheel gemaakt van natuurlijke producten. Je gebruikt de Exfoliating Body Scrubber op deze manier: scrub je hele lichaam met het sponsje met een ronddraaiende beweging voordat je de douche in gaat, daarna stap je de douche in en doe je exact hetzelfde. Dan afspoelen met warm water, even afdrogen en jezelf insmeren met een bodylotion. Wat handig is bij dit product, is dat hij een vervagend label heeft. Is het label ‘me time’ niet meer te lezen dan is het tijd voor een nieuw sponsje! Ik heb het product al gebruikt en ik vind dit een fijn product. Eerst heb ik hem alleen gebruikt op mijn benen zonder hem nat te maken. Dit alleen al zorgde ervoor dat de losse schilfertjes van mijn benen verdwenen. Het voelt heel zacht aan nu! Dit product zorgt niet alleen voor een zachte huid maar door het gebruik van dit product word je ook egaler (en langduriger) bruin bij het zonnen. Wat je je misschien nog afvraagt is of het geen zeer doet. Nee dat doet het niet. Het voelt een beetje als een zachte massageborstel 🙂 .

Daily concepts | Exfoliating body scrubber Daily concepts | Exfoliating body scrubber

Note Cosmetics | Rich Color Lipstick in Bronzed Pink

Note Cosmetics is een Turks cosmeticabedrijf die high end producten maakt die ook geschikt zijn voor warmere temperaturen en verschillende huidskleuren. Ik kreeg de kleur Bronzed Pink, ik kan die kleur er zelf niet helemaal uithalen want ik vind het meer een donkere oranje tint. De kleur staat mij niet en is een beetje out off my comfort zone helaas. De swatch kun je verderop terug vinden onder het kopje swatches. Het product is romig en voelt fijn aan op je lippen. Toch vind ik het zelf iets te romig om direct aan te brengen, je smeert al snel iets te veel op. Ik raad dan ook aan om dit product aan te brengen met een lipkwastje. Hij blijft niet super lang zitten maar voor een romige lipstick is de houdbaarheid op je lippen langer dan normaal.

Note cosmetics | Rich Color Lipstick in Bronzed Pink Note cosmetics | Rich Color Lipstick in Bronzed Pink

Glow for a Cause | Solid Parfume Calm

Een verrassend product in deze box vind ik de Glow for a Cause solid parfume. Ik was tijdens een warme dag in de ICI Paris en toen werd mij verteld dat je nooit parfum op moet doen als je in de volle zon gaat zitten. Je kunt hier namelijk allergische reacties, bruine vlekken of zelfs brandblaren van krijgen. Dit was voor het eerst dat ik het hoorde en was dan ook erg verbaasd dat ik dit nog niet wist. Nog geen week later kwam deze Styletone box binnen met de Glow for a Cause erin. Dit product kun je wel aanbrengen als je in de zon gaat. Er zit namelijk geen alcohol in en is geheel natuurlijk. Daarnaast blijft dit langer zitten dan een normaal parfum. Je brengt deze vloeibare parfum aan onder je oor, in je elleboogholte of op je pols. Ik ontving de geur Calm wat echt wat voor mij is. Deze geur is een combinatie van lavendel en vanille. Precies mijn favoriete geuren bij elkaar. Ik had gister een klein beetje opgedaan en ik merkte dat je het inderdaad echt superlang blijft ruiken. Een goed alternatief dus voor een normale parfum en zeker voor in de zomermaanden!

Glow for a cause Solid Parfume calm 1

Manna Kader | 3-in-1 Fantasy

Een merk wat ik al ken via de vorige Styletone box. Toen was het een lipproduct en dit keer een drie in een producten. Je kunt deze 3-in-1 fantasy gebruiken als oogschaduw, highlighter of blush. Ik heb het product getest als oogschaduw en ik ben verrast door het pigment en de kleur. Supermooi!

Manna kadar cosmetics | 3-in-1 fantasty

Swatches

Alle producten uit deze Styletone box juni heb ik geswatched waar nodig. Hieronder het resultaat.

Swatches styletone box juni 2016

Je kunt zien dat de highlighter mooi en subtiel is, het heeft best wel een kleur waardoor je het naar mijn idee ook goed als blush kunt gebruiken. Bij de swatch van Note Cosmetics kun je zien wat ik bedoel. Deze kleur lijkt helemaal niet roze. Het is een donkere oranje kleur wat voor mijn huidskleur helaas niets doet. Ook kun je hier zien dat hij heel romig is en als het waren een beetje op de huid ligt. De 3-in-1 fantasy is mijn favoriet, Een mooie rósegoud die je op verschillende manieren kunt dragen.

Eindoordeel Styletone box juni

Ook dit keer ben ik heel blij met de box. Mijn favoriete producten van deze box zijn de 3-in-1 van Manna Kadar, de Exfoliating Body Scrubber en de Solid parfum van Glow for a Cause. Met de Pink Glow highlighter ben ik er nog niet helemaal uit. Wellicht voor de wat subtielere dagen dat ik dit product ga gebruiken. Met de Note Cosmetics Rich Color Lipstick hoop ik iemand anders heel blij te kunnen maken. De box heeft dit keer een totale waarde van € 67,75 en ik heb er ook dit keer slechts € 12,50 voor betaald. Ik vind het concept nog steeds erg leuk maar ik denk dat ik hem binnenkort toch even stop ga zetten. Ik heb nu redelijk veel make-up en op deze manier komt het natuurlijk nooit op 😉

Hier vind je meer informatie over de Styletone beautybox.

KEN JIJ STYLETONE EN WAT VIND JE VAN DEZE BOX?

8 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 18:46

  Wat een leuke box inhoud! Interessant producten zitten er, ben heel benieuwd naar alles! Prima inhoud zo voor dat geld, lekkere inhoud met vrolijke en mooie verpakkingen
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Photodiary nr 76My Profile

 2. 13 juni 2016 / 21:33

  Wat een heerlijke gevarieerde mix aan producten, vooral die highlighter ziet er prachtig uit!

 3. 14 juni 2016 / 21:19

  Ik vind het ook een hele fijne box!
  Gelukkig heb ik een andere kleur lipstick gekregen. Waar ik heel blij mee ben.
  Eigenlijk vind ik alles top deze maand ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.