Just in E.L.F. | Review & “Shine like a star” Look

E.L.F. review & look

Vorige week vrijdag stond de postbode aan mijn deur met een pakketje waar ik al een paar dagen naar uitkeek! In het pakje zaten de spullen die ik bestelde bij E.L.F., ook wel Eyes Lips Face. Dit is een budget cosmeticamerk wat alleen online verkrijgbaar is. Vanaf 1 euro kun je hier al make-up kopen! Op internet zijn de recensies lovend, tijd om het dus zelf eens uit te testen!

** elk product heeft naast een naam ook een nummer, handig want hierdoor kun je het product snel terug vinden op de site! **

E.L.F. Prism Eyeshadow | #83323 Sunset

Het eerste item wat ik bestelde was de Prism Eyeshadow in de uitvoering Sunset. Dit oogschaduwpalet heeft echt prachtige kleuren! Wat beloofd E.L.F?

Deze ultra-zijdezachte en glanzende oogschaduwen zien eruit als poeders, maar hebben een crèmige formule. Daardoor is het gebruik ervan heel gemakkelijk en resultaat is long-lasting.
De shiny kleuren zijn bruikbaar voor een dagdagelijkse look alsook voor feestelijke looks.

Elf sunshine palet

De verpakking van dit product is geheel zwart en voelt goed stevig aan. Ik vind het een mooie maar simpele verpakking.

Elf sunshine palet

Bij het openen van het palet zie je de kleuren je tegemoet shinen. Ik word hier heel enthousiast van! Aan de binnenkant van het palet zit nog een spiegeltje. Tijd voor de swatches!

Elf sunshine swatch

Sommige kleuren komen heel erg goed over en andere eigenlijk helemaal niet. Dit komt mede door mijn lichte huid denk ik. Alle kleuren hebben een mooie glitter erin zitten. Tijdens het eerste gebruik van dit product moest ik heel erg wennen aan de structuur. Ik kan het niet helemaal goed omschrijven wat het precies is waar ik moeite mee had. Het komt er in ieder geval op neer dat ik de kleuren niet zo duidelijk op mijn oog kreeg als op mijn hand. Daarnaast had ik veel last van fall-out. Op een gegeven moment voelde ik me net een glitterbom haha. De kleuren 2, 3 en 5 vanaf links geteld lijken op het ooglid qua kleur erg op elkaar. Je ziet hierbij haast geen verschil. De kleuren blenden met elkaar was wel gemakkelijk.

Ik vond het jammer dat de oogschaduw lastig aan te brengen was, want de look die ik ermee maakte vond ik wel erg tof. Ik ben het product daarom meerdere dagen gaan testen en gaan kijken naar hoe ik het het beste aan kon brengen. Ik moet zeggen na een paar dagen testen weet ik precies hoe ik met dit palet om moet gaan! Ik ben zo blij met de kleuren die er in zitten want dit zijn precies de kleuren die ik het meest gebruik in mijn looks! Ik verwacht dit palet veel te gaan gebruiken. Het trucje is gewoon goed aftikken van je kwast of eventueel zelfs het applicatie sponsje gebruiken en daarnaast niet te veel kleuren over elkaar heen gebruiken. Dit palet is totaal in drie varianten te bestellen: Nude, Sunset en Smoke.

Productcijfer 7,5

E.L.F. kwasten set | #1810 professionele set

Iets waar ik al een tijdje naar opzoek was, waren extra kwasten. E.L.F. heeft professionele make-up kwasten in hun assortiment zitten, dus dat kwam mooi uit! Ik bestelde de set met alle twaalf de kwasten uit hun voordelige assortiment. Deze kwasten kosten per stuk slechts € 1,50! De prijs van deze set is dus € 18,00. Geen geld natuurlijk voor zoveel kwasten! Nu kijken of ze het geld waard zijn!

Alle professionele make-upkwasten van e.l.f. zijn ontworpen en getest door een professioneel team van visagisten. Elke kwast is ergonomisch ontworpen, zodat hij perfect in uw hand past en u gemakkelijk en vlekkeloos uw look kunt afwerken.

brushes elf 1

Hier zie je uit welke kwasten de set bestaat. De vormgeving vind ik erg mooi! Ze zien er luxe uit voor een product wat zo goedkoop is! Ik hou van wit en zeker als er parelmoer doorheen zit!

brushes elf 1

Uit de verpakking op een rijtje. Ziet dat er niet mooi uit?

brushes elf 1

Wat vind ik van deze kwasten? Dat is eigenlijk best divers. Sommige kwasten vind ik heel fijn maar andere totaal weer niet. Kwasten waar ik echt over te spreken ben zijn de: Total Face Brush, Brow Comb and Brush, Eyeshadow Brush, Defining Eye Brush, Blending Eye Brush en de Foundation Brush. Hiervan zijn de Bleding Eye Brush en de Total Face brush mijn favoriet! De kwast die ik totaal niet fijn vind is de Concealer Brush. Dit was gek genoeg de kwast waar ik het meest naar uit keek omdat ik die nog niet had. Het kwastje is klein en erg glad. Ik heb niet echt het idee dat deze kwast beter werkt dan deppen met mijn vinger. Al met al zijn de meeste kwasten wel van goede kwaliteit. Er zitten er een paar bij die ik waarschijnlijk wat minder ga gebruiken dan de andere maar ik vind het erg leuk en handig om alle soorten bij de hand te hebben.

Productcijfer: 7,5

Baked Highlighter | #83704 Moonlight Pearls

Sinds kort gebruik ik bijna dagelijks een highlighter. Het geeft je een mooie glans over je gezicht en laat je echt stralen 🙂 ! Ik weet niet of het daardoor komt maar ik krijg de laatste tijd veel complimentjes dat ik straal hihi! Na mijn eerste highlighter van de Cinderella collectie van Essence wilde ik nu een goudkleurige. Deze Moonlight Pearls trok dan ook direct mijn aandacht en was eigenlijk precies de kleur die ik zocht! Wat belooft E.L.F?

Creëer een radiant glow met deze stralende poeder dat je gezicht in een oogwenk doet stralen. Op basis van vitamine E, jojoba, zonnebloem, abrikoos en druif, voedt en beschermt deze highlighter de huid. Kan aangebracht worden met behulp van een vochtige kwast voor een meer intens effect of droog voor een discreter resultaat.

ELF Highlighter

De verpakking is net als bij de oogschaduw mooi maar simpel. Deze voelt echter wel wat minder stevig aan qua kwaliteit van de verpakking.

Highlighter elf

Tadaaa, net zo mooi als op de afbeelding van de website van E.L.F. Het product glanst je echt tegemoet.

Highlighter swatch ELF

Zoals in de omschrijving staat kun je dit product op twee manieren gebruiken. Ik heb het product alleen droog gebruikt omdat dat naar mijn idee al heftig genoeg is! Zoals je bij de swatch van de bovenstaande afbeelding kunt zien heeft het een prachtig pigment. Dit is zeker een top product. Naast het pigment is het namelijk ook fijn om mee te werken. Ik ben heel erg blij met dit product en zou hem zeker aan jullie aanbevelen! Deze highlighter kun je nog in twee andere kleuren kopen: Pink Diamonds en Blush Gems.

Edit: afgelopen weekend had ik het product voor tijdens een barbeque toch ‘nat’ geprobeerd. Nu moet ik zeggen dat ik het product droog beter vind. Nat ziet het er nog glanzender uit maar blijft het slechter zitten. Op een gegeven moment zat er meer glitter op mijn broek dan op mijn wang 😉 

Productcijfer: 9,0

Concealer | #83172 Beige

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede concealer. Ik gebruikte er een van MUA maar deze is nu te licht voor mijn huid geworden en dat ziet er niet mooi uit. Daarnaast vond ik hem iets te vloeibaar waardoor het eerder op een foundation leek. E.L.F. heeft keus uit verschillende concealers. Ik koos voor deze variant door de romige textuur waardoor hij wat steviger is dan die ik nu heb. Als kleur koos ik beige. Dit vond ik zo lastig! Ik heb het een beetje op de gok gedaan maar wat bleek ook hier kwam de kleur goed overeen met wat er op de site wordt vermeld.

Camoufleer puistjes, vlekken, donkere kringen en andere ongewenste oneffenheden met deze concealer. De lichte, romige textuur zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijke en duurzame dekking. Ideaal voor een snelle en moeiteloze make-up.

ELF concealer

De verpakking is stevig en voelt kwalitatief goed aan. Daarnaast weer mooi simpel zwart.

elf concealer

Het is net als een lipstick mechaniek. Door te draaien komt de concealer naar boven.

ELF concealer

Als je goed kijkt zie je een swatch van het product op mijn hand. Je kunt zien dat dit een perfecte kleur voor mijn huidskleur is. Het product is erg romig en smeert makkelijk uit, daarnaast dekt het perfect. Ja dit is precies het product wat ik zocht qua concealer. Hij is verkrijgbaar in totaal vier kleuren. Ivory, Beige, Honey en Tan.

Productcijfer: 8,0

Mijn eindoordeel

Dit is de eerste keer dat ik iets online bestel en ik moet zeggen de kleuren komen goed overeen met wat er ook op de afbeeldingen wordt aangegeven. Ik was altijd een beetje sceptisch over online bestellen omdat ik altijd bang was dat je de kleuren op beeld nooit zo zou kunnen krijgen als in het echt. Gelukkig valt dit allemaal mee. Ik heb mijn vuurdoop dus officieel gehad en ik verwacht eerlijk gezegd niet dat dit de laatste keer is dat ik make-up online bestel!

Ik was erg verbaasd over de goede kwaliteit van de make-up van E.L.F. Zeker voor de prijs die de producten kosten is dit eigenlijk wel echt een merk wat je in je make-up collectie moet hebben. Leuke producten voor een nog leukere prijs!

The Look | Shine like a star!

Voor de onderstaande look gebruikte ik onder andere alle producten die ik hierboven besproken heb. Ik heb gekozen voor een look die een beetje tussen dagelijks en party in zit. Van het oogschaduw palet gebruikte ik alle kleuren (zou je niet zeggen he 😉 ) Ik vind vooral de witte kleur erg mooi en duidelijk aanwezig. De roze tinten lijken heel erg op elkaar allemaal maar zijn wel mooi. Op mijn ooglid gebruikte ik de paarse kleur. Het goud/geel gebruikte ik onder mijn oog en aan de binnenkant van mijn ooglid. Zoals je duidelijk kunt zien heb ik ook de highlighter op. Shine Shine Shine… De concealer heeft de plekjes bedekt die ik graag niet zichtbaar wilde hebben en de kwasten hebben mij goed geholpen met het aanbrengen van de make-up. Voor de rest gebruikte ik wat bronzer, blush, wenkbrauw gel, mascara en babylips.

ELF make-upELF look My little Happiness

 

Heb jij al iets van E.L.F. en wat vind je van mijn gecreëerde look? 

 

 

gesponsord

27 Reacties

 1. 24 juli 2015 / 08:09

  Wat een leuk uitgebreid artikel! Je hebt een erg mooie look gemaak. Jammer dat je sommige kleuren oogschaduws moeilijk uit elkaar kunt houden op het oog. De highlighter zie je inderdaad duidelijk shinen. Dit lijkt me echt een fijn product!

  • 24 juli 2015 / 10:25

   Dank je wel Carolien! Ik heb er ook veel plezier aan beleefd om het artikel te maken 🙂 ! Dat vond ik ook erg jammer maar toch zijn de kleuren prachtig! De highlighter is mijn favoriet uit het geheel en is zeker de moeite waard om aan te schaffen! Fijn weekend alvast!

 2. 24 juli 2015 / 10:22

  Jammer van de fallout! Maar de look is prachtig 🙂 Niks op aan te merken. Mijn review zie je nog verschijnen!

  • 24 juli 2015 / 10:26

   Ik ben heel erg benieuwd naar jou review! Thanks 🙂 voelde me ook erg mooi met deze look hihi! Wat make-up wel niet met je kan doen he 😉

 3. 24 juli 2015 / 11:09

  Wat een mooie producten! Die highlighter ziet er prachtig uit en ik ben ook nog op zoek naar een goede concealer 🙂 Ik heb nog nooit producten van ELF uitgeprobeerd!

  • 27 juli 2015 / 12:29

   Ja hij is echt geweldig! Ik shine helemaal heel de tijd haha. Concealer vind ik zelf echt lastig om te vinden maar ik ben met deze erg blij. Gebruik hem nu dagelijks. ELF is sowieso een aanrader hoor! Ik vind het een leuk merk voordelige maar kwalitatief wel goede producten 🙂

 4. 24 juli 2015 / 14:51

  Mooie look en fijne recensie! Dit merk zal vast heel groot worden. Goede kwaliteit voor een fijn prijsje 🙂

 5. 24 juli 2015 / 15:20

  Mooie look heb je gemaakt! Ik heb de andere kleur palette en die is ook echt mooi

 6. 24 juli 2015 / 16:49

  Die kwasten zien er wel goed uit zeg, even onthouden. Hoe weet je trouwens welke kleur concealer je nodig zal hebben als je zoiets online besteld? Dat lijkt me echt lastig te bepalen haha

  • 27 juli 2015 / 12:36

   Ja dat is ook lastig Anne-Sterre! Ik heb zelf goed gekeken naar hoeveel soorten er waren en naar de kleur die op de afbeelding weergegeven wordt. Zoals je kunt zien zie je het ook een soort van uitgesmeerd. Ik heb het vergeleken met de kleuren die ik al in mijn make-up doos had zitten en deze kwam daarbij het meest overeen. Daarnaast weet ik dat ik (vooral in de zomer) bijna altijd goed zit met het tweede product uit de lijn. De eerste is meestal te licht en de tweede meestal goed.

   Ik was ook echt super benieuwd of alles wel overeen kwam qua kleur omdat dat heel moeilijk is om kleuren duidelijk op het scherm over te krijgen. Op de site van E.L.F. kun je er bij de producten die ik getest heb zeker vanuit gaan dat de kleuren overeen komen!

 7. 24 juli 2015 / 18:06

  Ik werd best wel enthousiast toen ik het begin van je blogpost las over dit budget cosmeticamerk en over de gebruiksvriendelijkheid van hun site. Maar gaandeweg temperde jouw relativering van de producten die je besteld had mijn enthousiasme helaas een beetje.
  Het is dus blijkbaar een kwestie van een keertje proberen en kijken of het wat is. Maar met die prijzen kan dat wel.
  Ik vind de look die je uiteindelijk gecreëerd hebt toch wel heel mooi, vooral de combinatie van de kleur lipstick met de oogschaduw vind ik heel smaakvol en subtiel.

 8. 24 juli 2015 / 22:25

  wauw wat een geweldig set penselen en kwasten is het zo bij elkaar gezien….mooie producten heb je aangeschaft, zeker de highlighter ziet er heel goed uit…

 9. 26 juli 2015 / 15:56

  Prachtige producten en wat een mooie kwasten!

 10. 27 juli 2015 / 19:56

  Wat een leuke look. Staat je goed.
  Ik ben benieuwd naar die kwasten. Zijn ze dierproefvrij?

  • 28 juli 2015 / 13:37

   Dank je wel Sherry! Ja dat zijn ze zeker. Dit wordt over alle producten vermeld op de site van E.L.F.: Elf test niet op dieren en geen enkel product bevat dierlijke bestandsdelen

 11. 29 juli 2015 / 14:50

  Ahh dit moet toch een heerlijk gevoel zijn geweest, dit pakketje openen 😀 heerlijke spulletjes, aparte kleuren oogschaduw maar daarom juist echt heel tof!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.