Outfit | Festival Fever!

A day at the park festival

Op zaterdag 11 juli ging ik samen met mijn vriendinnetje Danielle naar het festival A Day At The Park 2015 in het Amsterdamse Bos. Wat een verrassing was dat eigenlijk zeg! Ik had een paar maanden geleden meegedaan aan een actie van Jillz. Hierbij kon je tickets voor dit festival winnen. Op woensdag 8 juli ontving ik ineens een berichtje. Ik dacht eerst dat het spam was dus had het bijna weggegooid. Gelukkig niet want het bleken twee kaarten te zijn voor ADATP! Mijn vriend moest werken dus ik wist al snel wie ik ging vragen. Danielle woont er praktisch om te hoek en na ons laatste bezoekje Londen was het wel weer tijd voor een gezellig date!

Ik wist al snel wat ik naar het festival aan ging trekken. Mijn nieuwe jumpsuit die ik gekocht heb bij de sample sale van B-loved! Een korte jumpsuit welteverstaan. Hij is wit met een roze aztec print erop! Aangezien de temperatuur op kon lopen naar 30 graden die dag, besloot ik: dit keer maar geen gympen naar het festival. Voor het eerst ging ik op slippers. Het is me eigenlijk wel goed bevallen. Op sommige stukken waar het rustig is kun je dan lekker op je bloten voeten een dansje doen!

Het festival was in het Amsterdamse bos. Om een uur of 13.00 kwam ik bij Danielle thuis aan, aten we een broodje en vertrokken we op de fiets richting het festival! Wat heerlijk dat je gewoon op je fiets naar een festival kunt gaan zeg! We verkenden het terrein en kwamen terecht bij ”de groene man’ in deze area stonden een aantal huge schommels en heerlijke hangmatten! Hier konden we lekker genieten van de muziek, drankje er bij en toch ook even kletsen. Dit bombardeerden we al snel tot onze shoot locatie πŸ˜‰ . Hieronder de foto’s die Danielle van mij en mijn outfit maakte.

Outfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival feverOutfit post | A day at the park 2015 | festival fever

Outfit

Jumpsuit | B-Loved spring/summer 2015
Zonnebril | Op sterkte Eyes and More
Slippers | Birkenstock Limited edition Breast Cancer Awareness
Tas | Primark spring/summer 2014

Hoe beviel het festival?

Ondanks dat de muziek me een beetje tegenviel, het was nog al eentonig en net iets te langzaam, was het wel een relaxte dag. We hebben lekker gekletst, gegeten, gedronken (Jillz off course πŸ˜‰ ), wat liggen chillen en een dansje gedaan! Daarnaast waren er allemaal leuke dingen die je kon doen als een armbandje maken, een rondje in de zweefmolen of een jump nemen op de trampoline van Jillz. Het was leuk om weer lekker bij te kletsen met mijn vriendinnetje! Wat ik wel belachelijk vond waren de prijzen voor het eten. 3 muntjes wat neer komt op zo een € 8,31 (3,5 muntje was € 9,70) vind ik toch wel aan de prijs voor een losse hamburger!

Lieve Dani, bedankt dat je samen met mij naar dit festival wilde gaan xoxo Les.

Outfit post | A day at the park 2015 | festival fever

Wat vind jij van deze look en ben jij wel eens op A Day At The Park geweest? 

 

28 Reacties

 1. 22 juli 2015 / 08:52

  Wat zie je er prachtig uit! Lekker bohemian en zomers :). Ik ben zelf nog nooit naar dit festival geweest maar het lijkt me enorm gezellig πŸ™‚

 2. 22 juli 2015 / 12:49

  Oeh die is super leuk! I like it πŸ™‚ Ik ben nog nooit op ADATP geweest, en ik denk ook dat het niet mijn muziek is. Maar het klinkt wel als een keer wat anders dan wat ik normaal gewend ben hihi. Leuk dat je kaarten had gewonnen!

  • 27 juli 2015 / 14:21

   Ja mijn muziek is het toch ook niet echt helemaal, het mag wel iets harder/sneller hihi! Toch is het wel leuk en als je gratis kaartjes hebt is het altijd leuk toch πŸ˜‰

 3. 22 juli 2015 / 14:48

  Love your festival look! Staat je mooi.Ik ben nog nooit naar een festival geweest πŸ™

 4. Anne-Sterre
  22 juli 2015 / 14:55

  Jumpsuit staat je goed! Ik ben nog nooit naar dat festival geweest, ken het alleen van naam. Leuke fotoΒ΄s hebben jullie gemaakt.

 5. 22 juli 2015 / 15:25

  Wat een mooie foto’s, wat sta je er goed op en fijn dat je een leuke dag had!

  • 27 juli 2015 / 14:23

   Dank je wel Irma πŸ™‚ Was inderdaad een heerlijke dag. Wel vermoeiend maar die dag erna had ik tijd zat om uit te rusten πŸ™‚

 6. 22 juli 2015 / 17:05

  Wat een leuke outfit! En je straalt helemaal, je had het duidelijk wel naar je zin! πŸ™‚

 7. 23 juli 2015 / 11:18

  Ah wat een leuke outfit! Lekker zomers, ik houd echt van playsuits πŸ™‚ Tof dat je die kaartjes hebt gewonnen, dat verwacht je nooit he haha.

  • 27 juli 2015 / 14:25

   Haha nee he het is altijd weer zo bijzonder als je eens iets wint. Ik doe vaak mee aan dingen maar als ik iets win ben ik toch altijd weer verbaasd haha. Net als jij was toen je laatst bij mij won hihi

 8. 23 juli 2015 / 14:57

  Zo, dat is zeker een dure hamburger… Leuke outfit.

 9. 23 juli 2015 / 21:16

  wauw wat heb je een geweldige jumpsuit aan op de fotos…de afwerking rond je benen vind ik echt geweldig .echt heel apart…

 10. 26 juli 2015 / 14:37

  Wat zie je er super leuk en zomers uit! Ik heb nog nooit van dat festival gehoord. Heel leuk dat je kaartjes had gewonnen!

 11. 26 juli 2015 / 17:04

  Hele leuke outfit, en leuke foto’s! Ik ga nooit naar festivals, dus daar heb ik geen mening over, maar zo te lezen hadden jullie het erg leuk πŸ™‚

  • 27 juli 2015 / 14:27

   Ja we hebben het super gehad! Het is zo een lekker vrij gevoel en zeker als het mooi weer is! Bedankt voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.