Londen shoplog | o.a. Newbie, Revolution, New Look

Londen shoplog voor kinderen en dames

Vorige week was ik voor het concert van de Spice Girls in Londen. Het concert was echt geweldig! Mochten jullie hier meer over willen lezen of zien, laat het dan even weten! Uiteraard heb ik daarnaast ook nog een hele hoop geshopt. Ik had de intentie om meer voor mijzelf te shoppen, maar helaas is dat weer mislukt. Op een of andere manier ben ik nog kritischer dan vroeger over wat ik voor mezelf koop.

Voor Mimi hebben ze gewoon zoveel leuke dingen en in dit geval ook veel winkels die wij in Nederland niet hebben. Bij aantal van de winkels kun je wel vanuit Nederland bestellen, maar bijvoorbeeld bij mijn grote favoriet: Newbie niet. In deze Londen shoplog zie je al mijn aankopen. Ze zijn veelal gecategoriseerd per winkel, maar omdat Mimi een deel van de foto’s heeft gewist is dat niet overal gelukt ๐Ÿ˜‰ .

Next

Waterschoenen van Next

Voor onze vakantie naar Ibiza moet ik nog waterschoentjes voor Mimi halen. Ik heb in Londen verschillende leuke gezien, maar ben uiteindelijk toch gegaan voor het paar wat ik online al gezien had. Deze roze van Next kocht ik in maat 21,5 en ze waren 7 pond. Via de webshop kun je ze ook naar Nederland laten verzenden. De schoentjes kosten dan € 8,-. Ze vallen op maat.

New Look

Glitterrok New Look

New Look is zit helaas niet meer in Nederland. Ik vind het erg jammer want het was een van mijn favoriete winkels. Gelukkig kun je deze keten in Engeland (o.a. in Westfield Londen) nog wel vinden.

Ik kocht deze geweldige midi glitter rok. Hij is bij mij wat langer dan op de foto hieronder (de kleine foto links is mijn rok) en ook de kleur is wat meer richting paars/roze. Ik denk dat ik hem een klein beetje korter ga knippen, want bij mij valt hij nu tot mijn enkels. Ik betaalde € 24,99 pond voor deze rok.

Office

Allstar Low Infant Trainers Pink Foam White Heart Exclusive

Mijn eerste aankoop: deze geweldig schattig All Stars Pink Foam White Heart voor Mimi. Ik had deze al heel lang geleden online gezien, maar twijfelde over de maat. Het is een exclusieve uitgave voor de schoenenwinkel Office. Ik heb uiteindelijk de maat genomen die ze nu heeft, omdat er altijd wordt gezegd dat All Stars vrij groot vallen. De maat hierna was ook echt een heel stuk groter. Bij thuiskomst gelijk gepast en ze zitten gelukkig goed!  Deze schoenen zijn 29,99 pond. Je kunt ze online bij Office ook bestellen.

WH Smith/ Superdrug en Happy Socks

Londen shoplog, vaderdag cadeau

Het was Vaderdag op de dag dat ik terug kwam, dus nam ik voor Tiemen de volgende cadeautjes mee. Een aantal koekjes van Ben’s Cookies. Twee tijdschriften die hij altijd graag leest en een paar Happy Socks met een Engelse taxi erop. Hij was er erg blij mee.

Londen Shoplog notitieboek en make-up

Voor mijzelf kocht ik bij WH smith een mooi notitieboek op A5 formaat met een ringband. Mijn vorige notitieboek van Disneyland die ik voor mijn blog gebruikte is op, dus dit is een mooie vervanger. Ik betaalde er 6,99 pond voor.

Bij Superdrug kocht ik het Revolution Foil Frenzy palette en een nieuw nagellakje van Sally Hansen uit de Color Therapy lijn. Die blijft bij mij echt heel goed zitten. Het palette is net uit en zal ik binnenkort voor jullie reviewen. Het is op het eerste gezicht een prachtig palette met veel glitter. Palette was 8 pond en de nagellak 8,99.

H&M

H&M Zwembroek H&M Zwembroek

Deze heb ik online besteld in Nederland, maar wilde ik toch nog even meenemen in deze shoplog. Twee zwembroeken voor Mimi. Per setje betaal je € 12,99. Ondanks dat het dezelfde maat is, valt het blauwe broekje veel groter. Dus die bewaren we voor later.

Newbie

Het grooste onderdeel van deze Londen shoplog, de aankopen bij Newbie. Een van mijn favoriete kledingwinkels voor Mimi. Dit is echt een prachtig merk, met een goede kwaliteit kleding (organic cotton) voor een zacht prijsje. Het enige nadeel? Ze verzenden niet naar Nederland. Daarom heb ik groots ingeslagen haha.

Shoplog Londen - Newbie Top Shoplog Londen - Newbie Top

Allereerst deze top. Ik kocht hiervan maat 80 en deze zit voor Mimi nu goed. De prijs van deze top is 12 pond.

Witte broek Newbie

De leggings van Newbie zijn echt top, maar helaas altijd heel snel uitverkocht. Ze hebben heel veel leuke prints en kleurtjes met ruffles en strikken. Ik heb er nog een aantal kunnen vinden in Mimi haar maat en op de groei. Dit is maat 86, dus hier kan ze nog in groeien. Hij was 8 pond.

Gele romper van Newbie

Ik hou van dit soort rompers. Met een leuk broekje eronder heb je geen t-shirt meer nodig. Deze romper kost 8 pond.

Broek Newbie

Ook maat 86, maar deze valt iets kleiner. Ik denk dat ze hem nu al wel past. De kleur is bordeaux rood, iets donkerder dan op de foto dus. Leuk voor de herfst! De prijs was 8,- pond.

Newbie bloomers

Luierbroekjes zijn vooral voor onder jurkjes erg handig. Deze mooie van Newbie zijn 12 pond per twee stuks. Op de achterkant hebben ze een leuke ruffle.

Newbie Paarse broek

Ook dit broekje kostte 8 pond. Heerlijk met ruffles en een beetje baggy. Op de achterkant zit nog een zakje.

Newbie roze broek

Deze broek was in de aanbieding van 16 voor 11.20 pond. Ik vind hem heel leuk, maar ik twijfel of ze hem wel goed gaat passen. 2 maten groter hadden ze ook nog, maar die was gelijk echt mega. Dus ik heb de gok genomen om voor de kleinere maat te gaan. Deze broek kan ze ook dragen als 3/4 model in de zomer.

Regenjas Newbie

Ik twijfelde bij deze jas ook heel erg over de maat. Ik wilde hem op de groei kopen, maar deze zag er wel heel groot uit. Toch heb ik de gok genomen, aangezien ze alleen nog maat 80 hadden of deze in maat 92. Uiteindelijk past ze deze nu ook al, maar kan ze er nog goed in groeien. Hij was afgeprijsd van 30 pond naar 21 pond.

Met een bijna lege trolley ging ik erheen en met een volle trolley ging ik terug haha. Toen ik thuis kwam lag er nog een pakje van Pomp de Luxe op mijn te wachten met kleertjes voor Mimi uit hun sale. Hier zal ik binnenkort ook nog een shoplog van schrijven. Nu heeft ze weer genoeg kleertjes liggen voor nu en de aankomende maat.

Wat vind jij het leukste item uit deze Londen shoplog? En shop jij ook graag in het buitenland?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Dreumes shoplog Londen

6 Reacties

 1. 19 juni 2019 / 09:29

  Wat een leuke aankopen!
  Ah die kleding voor Mimi! Super leuk zijn ze allemaal. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 19 juni 2019 / 18:30

  Shoppen met jou is zo leuk, maar ons totale tripje naar Londen nog zoveel leuker. En je snapt dat ik smachtend op een verslag van hรฉt concert van de eeuw zit te wachten! Mijn favoriet is je rok, natuurlijk. En de regenjas van Mimi. Of toch de schoenen?

 3. 19 juni 2019 / 19:24

  Aww, al die kleertjes voor Mimi! Zo schattig en leuk! Ze boft maar met een moeder die echt gevoel voor stijl heeft ๐Ÿ™‚ De rok die je voor jezelf gekocht hebt, is ook heel tof trouwens. Hopelijk valt hij na het knippen perfect ๐Ÿ™‚

 4. Marielle
  19 juni 2019 / 19:25

  Alles is zo leuk.. maar die luierbroekjes vind ik echt super. Zou zowat zelf een weekend londen plannen.

 5. Desiree
  19 juni 2019 / 22:23

  Ahh super leuke dingen zeg!!

 6. 23 juni 2019 / 13:57

  Jaa, Ted Baker is echt mijn favoriete merk en hun kinderkleding is zรณ schattig! Toffe aankopen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.