Lush Rotterdam: Heropening, shoplog en mini review!

Relax and Enjoy Lush! 

Wat een hoop in één titel eigenlijk haha. Laten we beginnen met de heropening van de Lush winkel in Rotterdam. Daarna laat ik jullie zien wat ik gekocht heb en vertel ik gelijk wat ik van deze producten vind.

Heropening Lush Rotterdam

Op vrijdag 5 september werd de nieuwe Lush winkel in Rotterdam geopend. Naast dat de winkel verhuisd is van de Hoogstraat naar de Koopgoot is de winkel ook volledig gerestyled. Ik ben echt helemaal into winkel styling. Ik heb dan ook niet voor niks de opleiding Retail Management gedaan haha. Vind het altijd zo leuk om te zien hoe winkels hun producten presenteren en hoe ze de klanten behandelen dat ik het alleen daarom al leuk vind om te shoppen 😉

De Lush winkel in Rotterdam heeft een mooie restyle gekregen. Het eerste wat me opviel was dat het eigenlijk een mini-versie is van de mega Lush in Londen. Ze maken gebruik van dezelfde materialen en manieren om producten te presenteren. De uitstraling komt daardoor ook overeen. Ze maken gebruik van veel natuurlijke materialen wat goed past bij wat ze willen uitstralen. Ik sprak hierover met een van de medewerksters en zij vertelde me dat het inderdaad klopt. Ze zijn van plan om alle winkels in Nederland ook om te zetten naar de Lush Londen uitstraling. Ik heb een paar foto´s in de winkel gemaakt, kijk je mee?

Lush Rotterdam

De etalage is al echt Lush. Het is vrolijk, kleurrijk en natuurlijk.

Lush Rotterdam

Ja hier ging ik voor! In mijn nieuwe huis heb ik een bad. Het eerste wat ik dus deed was richting de Lush winkel rijden om in te slaan 😉 . Net als in Londen hebben ze hier nu leuke borden met teksten boven de verschillende producten hangen. De meeste zijn grappig en slaan op het product wat eronder gepresenteerd is. De leukste blijft nog altijd: Shampoo bars, they last longer than most relationships, deze zag ik in Londen.

Lush Rotterdam

Wat een vrolijke boel! Ik zat denk ik met mijn gedachten al helemaal in mijn bad want ik heb eigenlijk helemaal geen andere foto’s meer gemaakt haha. Ze hebben nog steeds een breed assortiment met en aantal nieuwe producten. Zo heeft de make-up een prominenteren plaats gekregen in de winkel en zijn er een aantal limited editions toegevoegd aan het assortiment. Ik ben fan van deze nieuwe winkel!

Shoplog & mini review 

Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis 🙂 . Ik kocht dit keer zes producten. Twee bruisballen, twee bubbelbars, een shampoo en een gezichts- en bodyreiniger. Dit is de eerste keer dat ik vloeibare shampoo van lush heb aangeschaft. Dit is een product wat heerlijk ruikt en waar ik dan ook erg benieuwd naar geworden ben.

Lush Shoplog

Altijd weer een verrassing. Wat zit waar in..

Lush Shoplog

Dit is een veel leuker plaatje toch 😉 Heerlijk kleurrijk! De producten die ik heb aangeschaft geef ik hieronder weer en ik doe daar gelijk even een kleine mini-review bij. Deze heb ik in de tussentijd allemaal al uitgetest.

Gezichts- en bodyreiniger

Let the good times roll |Deze reiniger kun je voor zowel je gezicht als de rest van je lichaam gebruiken. Ik heb deze al vaker gehad en vind dit geweldig spul! Let The Good Times Roll verwijdert huidschilfers op een zachte manier zodat je huid weer zacht en stralend wordt. Ik raad dit product zeker aan! Het was wel grappig want ik ben zo enthousiast over dit product dat ik het tegen iedereen vertel. Ik tegen iedereen ja echt superspul, ruikt heerlijk en werkt prima! Er zit zelfs mais en popcorn in! Nadat ik het ondertussen voor de 18de keer aan het vertellen was zegt Tiemen ineens, Les popcorn is gemaakt van mais he 😉 . Oeps ojaa haha, pas toen viel het kwartje 😀 .

Shampoo

Daddy-O | Deze shampoo is speciaal geschikt voor mensen met licht haar. Oorspronkelijk grijs haar maar ook blond & bruin haar doet het extra glanzen! Ik heb het nu een aantal keer geprobeerd en moet er nog steeds aan wennen dat de shampoo paars is. Ik gebruik normaal gesproken de shampoo bar van Lush. Elke keer een andere. Tot nu toe is de Honey I washed my hear favoriet. Of ik deze shampoo nog een keer ga kopen weet ik nog niet. Ik vind het een fijn product maar mijn haar is de laatste tijd wel wat vet (glanzend?). Ik ben overgestapt op iets andere medicijnen dus het kan ook daaraan liggen. Ik blijf het nog even proberen in ieder geval!

Bruisballen

Honey Bee | Een bruisbal met een heerlijke geur. Het is moeilijk te omschrijven maar naast honing zit er rhassoulmodder en aloë vera in. De eerste bal die ik in het water gooide was deze! De geur is zo lekker je wordt er helemaal ontspannen van. Één nadeel, je bad is helemaal geel. Het lijkt alsof je in bad geplast heb haha maar het ergste vond ik het schoonmaken erna. Als het bad leeggelopen is blijft er een vieze gele laag achter die je er lastig afkrijgt.

Sakura | Ook een bruisbal. Sakura is japans voor kersenbloesem. Ik vind die plant niet alleen geweldig mooi maar de geur is ook hemels. Ik had me zo zitten verheugen op deze bruisbal. Helaas heb ik hem niet helemaal op de manier kunnen gebruiken zoals het hoort. Mijn zakje met Lush spulletjes had namelijk in het nat gestaan tijdens de verhuizing en deze bal is daarbij een grote zak pudding geworden. Ik heb hem ontdaan van het zwarte zakje en alsnog in bad gegooid. Hij kon natuurlijk niet meer bruisen dus loste langzaam op. De geur was lekker maar echt heel speciaal, nee dat niet.

Bubble bars 

The Comforter | Deze good old favorite nam ik 100% zeker mee. Toen ik in mijn eerste huis met bad woonde kocht ik deze regelmatig. Dit is altijd mijn favoriet geweest. Naast heerlijk schuim geeft het ook een lekkere zoete geur af. Als ik er één aan moet raden dan is dat zeker te weten deze bubble bar! Ik hou van schuim en de bruisballen hebben dat vaak niet. Een bubble bar is trouwens in verhouding een stuk voordeliger. Deze kost € 6,95 en kun je elke keer een stukje van afhalen om te gebruiken. Zo kun je van één bubbelbar vaak 4/6 keer genieten!

Granny takes a dip | Dit is er een waar heel veel mensen enthousiast over zijn. Ik moet zeggen, ik ben er niet zo enthousiast over tot nu toe. De geur is lekker maar ik houd denk ik meer van de iets zoetere geuren. Ik vond dat het schuim van deze bubble bar minder extreem was dan van the Comforter. Er kwam wel schuim vanaf maar waar ik normaal gesproken echt maar een stukje van the Comforter pak had ik nu een half product in het bad gedaan voor dezelfde hoeveelheid schuim. Jammer. Ik denk niet dat ik deze zo snel weer aan zou schaffen.

Ben jij al eens bij Lush geweest en heb jij de bovenstaande producten wel eens gebruikt? 

 

18 Reacties

 1. 25 september 2015 / 08:27

  Het ruikt altijd zo lekker in de Lush winkeltjes. <3

 2. 25 september 2015 / 10:53

  Ik word altijd helemaal blij van al die vrolijke producten heerlijk! Fijne producten heb je oom gekocht! Als ik dit zie baal ik altijd dat wij geen bad hebben haha.

 3. 25 september 2015 / 11:05

  Ik word altijd zo blij van die kleurtjes en de geur in Lush-winkels! En wat een leuke (en heerlijke ;-)) aankopen heb je gedaan. Zelf vind ik de gezichtsmaskertjes en Lemony Flutter heel fijn. De bruisballen heb ik nog niet geprobeerd. Ooit… Als ik weer in de buurt ben van een Lush-winkel, haha.

 4. 25 september 2015 / 11:13

  Ik ben nog nooit bij Lush geweest en ik heb er ook nog nooit wat besteld. *moet zich heel snel gaan schamen in een hoekje* Het ziet er zo ontzettend vrolijk uit en ik wil niet eens weten hoe lekker al die producten en zeepjes ruiken. Ja, oké, eigenlijk wil ik dat wel weten hihi. Mooie buit heb je binnen gehaald!

 5. 25 september 2015 / 13:14

  Ziet er echt super leuk uit! Binnenkort maar een keertje langsgaan dus 🙂

 6. 25 september 2015 / 13:55

  Ik ben bang dat ik mijzelf nooit in kan houden in een Lush winkel, daarom kom ik er maar niet te vaak. Het klinkt altijd zo fijn en prettig. IK WIL OOK EEN BRUISBAL! (Ik heb helaas geen bad 🙁 )

 7. Bettie
  25 september 2015 / 14:04

  The comforter is echt een fijn product. Hij is nu op bij mij en ik ben nu andere producten aan het uitproberen, maar ik mis de comforter stiekem wel een beetje.

 8. 25 september 2015 / 14:40

  Dat ziet er allemaal super uit, ik wil ook weer een keer wat van lush kopen

 9. 25 september 2015 / 15:47

  Aaah Lush! Heaven on earth haha. Zie daar altijd zoveel leuks dat ik niet meer kan kiezen.

 10. 25 september 2015 / 16:58

  Ik ben nog niet in dat filiaal geweest. Sowieso kom ik er niet vaak, hier in Eindhoven hebben we helaas geen Lush 🙁 Ik heb de comforter nog liggen, ongebruikt. Ik heb helaas geen bad, dus hopelijk over 2 weekjes met ons weekendje weg. Duim je voor mij mee dat we een kamer met bad krijgen?!

 11. 25 september 2015 / 17:48

  Wat ziet het er geweldig uit 🙂 de laatste tijd ga ik steeds vaker in bad, dus misschien dat ik wel een keertje investeer in een wat duurdere bruisbal van Lush!

 12. 25 september 2015 / 20:38

  Wat een fijne dingen heb je gekocht! Ik ben zeer benieuwd naar let the good times roll. En ik kan niet wachten om naar de Lush in Londen te gaan 🙂

 13. 25 september 2015 / 21:06

  Ooh ik ben nu in Londen en als ik dan jouw shoppings zie wil ik gelijk het centrum in! Jammer dat niet alles is bevallen maar wel heel leuk om nieuwe dingen te proberen!

 14. 26 september 2015 / 08:37

  Ik ben al te lang niet meer bij de lush geweest. Ik vind het een heerlijke winkel

 15. 26 september 2015 / 13:06

  Ohh dat ziet er heel leuk uit! ik vind het altijd zo leuk om rond te kijken in Lush winkeltje en overal aan te ruiken 😉

 16. 26 september 2015 / 16:14

  Volgens mij heeft sakura van zichzelf ook niet een heel sterke geur, dus dan kan de bruisbal ook al niet sterk ruiken. Maar als het je daarom te doen is valt dat natuurlijk tegen.
  Ik kom echt nooit bij lush. Call me cheap, maar ik vind die winkel echt te duur. En veel is maar kort houdbaar, waar ik als Hollandse zuinigerd echt altijd extreem lang probeer te doen met producten.

 17. 27 september 2015 / 10:27

  Juist een hele leuke titel, ik vind gekke titels altijd veel leuker.

  Wow wat een kleuren en ik ruik bijna de geuren hier. Lush is lekker. Punt.

 18. 27 september 2015 / 17:27

  Leuk dat je zo’n eerlijke reviews schreef! Superhandig om te weten & een hele leuke post trouwens. Ik ben echt fan van de Lush, maar eigenlijk heb ik enkel hun gezichtsproducten getest. Voor de badproducten vind ik het vaak net iets te duur -en ik ga niet graag in bad-. Maar zo’n bubble bar, dat lijkt me dan wel eens tof 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.