Review H&M nagellak Ladybird

Happiness is: when a ladybird lands on your hand

Bij de lancering van de beauty lijn van H&M vond ik in de goodiebag die ik kreeg een nagellak uit de nieuwe collectie. Iets waar ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar ben. Ik heb zelf namelijk al eens eerder nagellak van H&M getest en was daar totaal niet tevreden over. Nu de nieuwe lijn uit is wil ik deze nagellak natuurlijk met alle liefde testen. Ik ben zo benieuwd of de kwaliteit van de nieuwe beauty lijn van H&M verbeterd is.

Review H&M Nagellak 2015 Ladybird

De flesjes van de nieuwe collectie hebben een unanieme uitstraling. Een doorzichtig flesje met een witte dop. Op deze manier is de kleur van het product duidelijk zichtbaar.

Review H&M Nagellak 2015 Ladybird

De kleur die bij mij in de goodiebag zat is Ladybird. Een goede rode nagellak is nooit weg dus ik ben heel benieuwd! Leuk dat H&M de producten ook een naam heeft gegeven. Ladybird is engels voor lieveheersbeestje, nooit geweten *shame on me & thanks google haha*. Dat is ook precies de kleur rood zoals ik hem zou omschrijven. Alleen de zwarte stippen missen nog 😉 .

Review H&M Nagellak 2015 Ladybird

Het kwastje van de nagellak is een stuk breder dan voorheen. Je kunt de breedte een beetje vergelijken met Essie. Ik vind het kwastje persoonlijk erg fijn. Hij is breed waardoor je de nagellak in een keer mooi aan kunt brengen.

Review H&M Nagellak 2015 Ladybird

De nagellak aangebracht op mijn nagels! Wat een prachtige lak is dit! Het lakt fijn, na slechts één laagje heb je een volledige dekking en het droogt vrij snel! Het is echt een mega glimmende nagellak ook. Op de foto kun je zelfs de huizen aan de overkant van mij zien in mijn nagellak haha.

Review H&M Nagellak 2015 Ladybird

Mijn nagels na 7 dagen deze lak opgehad te hebben. Dit is zonder basecoat of topcoat trouwens! Ik moet toegeven op dag 6 zat het er nog zo goed als helemaal op. De laatste dag heb ik namelijk verhuisd dus na een verhuizing en 6 dagen klussen ziet de lak er nog zo uit. Alleen mijn pink en wijsvinger, die onder de bank is gekomen, zien er niet zo mooi meer uit. De rest van de nagels zien er nog gewoon prachtig uit. Met een klein beetje bijwerken zou je er zo nog een week tegenaan kunnen! Ik ben erg verrast door de houdbaarheid van deze lak. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Conclusie

Ik had het totaal niet verwacht maar dit is echt een aanrader! De houdbaarheid van de nagellak, de manier waarop het aanbrengt en de dekking verrassen mij enorm. H&M heeft een goede zet gedaan door hun beauty lijn te vernieuwen en voor kwaliteit te kiezen. De prijs voor deze nagellak is € 4,99. Ik vind het voor dit product een mooie prijs. De kwaliteit is beter dan die van Essence of Catrice en bijna wel vergelijkbaar met Essie. Deze nagellak is te koop in de meeste winkels van H&M en ook online kun je alle kleurtjes terug vinden. H&M heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de collectie en dat dus niet alleen door de mooie uitstraling.

Heb jij al iets geprobeerd uit de nieuwe H&M beauty lijn? 

 

4 Reacties

 1. 29 september 2015 / 09:59

  Oh, wat verrassend! Ik heb de nagellakjes van de H&M altijd al wel eens uit willen proberen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van. Ik vind dat het kleurtje lang mooi blijft zitten als je er 6 dagen mee rond gelopen hebt.

 2. 29 september 2015 / 12:41

  Mooie kleur! Ik wist ook niet dat ladybird een lieveheersbeestje was, ik kende alleen ladybug als het engelse woord daarvoor 🙂

 3. 29 september 2015 / 14:07

  Wat een mooi kleurtje. Ik heb nog nooit nagellak van de H&M uitgeprobeerd, dus leuk om er een review over te lezen. Het ziet er nog super goed uit na 6 dagen!

 4. 29 september 2015 / 21:51

  wat een prachtige kleur is dit….lekker opvallend, maar dit vind ik altijd wel een extra pluspunt….mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.