Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Als groot Disney fan mag ik met trots zeggen dat ik dit jaar Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice Ambassadeur ben. Jullie zullen de aankomende periode dan ook regelmatig updates hierover terug zien op mijn blog!

Beleef de magie met de hele familie als een bijzondere verzameling Disney verhalen voor je ogen tot leven komt tijdens Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice. Deze spectaculaire ijsshow bezoekt Rotterdam Ahoy van 12 tot en met 16 december 2018 en Jaarbeurs Utrecht van 22 t/m 30 december met in totaal 22 shows.


Disney On Ice 2018 Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice en de verhalen van o.a. Finding Dory, Frozen, Sneeuwwitje, Toy Story, Lion King, Rapunzel, Aladdin en je favoriete Disney prinsessen. Van 12 – 30 december in Rotterdam & Utrecht. Kijk op www.DisneyOnIce.nl voor meer informatie.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.

Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Disney On Ice Mickey

©Disney/© Feld Entertainment

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven.

Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf €18,=. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.