Outfit | Flamingo fever

Een lang weekend vrij en dan ook nog eens een weekend vol zon! Beter kan het niet toch?! Ik heb de afgelopen dagen in ieder geval erg genoten en ik hoop jij ook. Op Hemelvaart kwam mijn vriendin Daniëlle over uit Haarlem. Samen zijn we naar het strand in Ouddorp gegaan. Daar hebben we heerlijk geluncht bij mijn favoriete strandtent Iloon en lekker gerelaxt op het strand. Zoë was uiteraard ook mee en genoot ook met volle teugen. Hieronder mijn outfit van deze dag!

Outfit flamingo fever

De jumpsuit herken je waarschijnlijk wel van mijn Primark shoplog van vorige week ๐Ÿ˜‰ ! Ik heb zoveel berichtjes gekregen van mensen die na mijn shoplog direct naar de Primark waren geracet haha. Bij Primark kan ik de ene keer heel goed slagen en de volgende keer helemaal niet. Dit keer heb ik zoveel leuks gevonden. Onder andere dus deze jumpsuit. Ik heb ontdekt dat je hem op twee manieren kunt dragen. Met de hoge kant voor en met de openvallende kant achter of precies andersom. Officieel ‘hoort’ hij volgens mij precies andersom, maar dit gaat ook perfect. Ik vind de openvallende kant juist leuker als achterkant.

Op het strand heb je weinig andere kledingstukken nodig. Schoenen? Overbodig! Er is namelijk niets lekkerder dan met je bloten voeten in het warme zand. Een zonnebril daarentegen is wel heel handig! Ik heb mijn Moschino zonnebril op die ik voor een prikkie kocht bij de TK Maxx. Deze zonnebril heeft aan de zijkant een hartje op het pootje zitten. Echt superleuk! Ik heb hem dit weekend zoveel opgehad, het zal me niks verbazen als ik aan de zijkant van mijn hoofd een hartje heb staan haha.

Op het strand moet je ook goed blijven drinken. Ik had mijn flamingo waterfles meegenomen van Blond Amsterdam die ik voor kerst van mijn zusje heb gekregen. Hij is te groot voor op de sportschool, daar past hij niet in de houders. Ik gebruik hem voornamelijk thuis als ik achter de computer zit. Zo voor op het strand is hij ook ideaal!

Bij Xenos kocht ik op moederdag een roze opblaasbare flamingo! Het was wel even blazen, maar dan heb je ook wat! ๐Ÿ˜‰ ! Niet alleen leuk voor in de zee, het is ook heerlijk om in te zitten op het strand.

Outfit details

Playsuit | Primark
Opblaasbare Flamingo | Xenos
Waterfles | Blond Amsterdam
Zonnebril | TK Maxx

Word jij ook zo vrolijk van deze zomerlook en zomerse dagen?

28 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 07:38

  Oh die jumpsuit wil ik ook!! Superleuke foto’s zeg!

 2. 29 mei 2017 / 07:47

  Wauw, die foto’s zijn echt prachtig geworden! Wat gaaf die flamingozwemband! En je outfit is super. De jumpsuit staat je echt heel goed.

 3. 29 mei 2017 / 08:23

  Heerlijk hรจ zo n dagje strand! Wat een geluk hadden we de afgelopen dagen met het weer! Wij hebben er ook enorm van genoten. Lekker t zwembad opgezet in de tuin!

 4. 29 mei 2017 / 08:24

  Hele leuke, vrolijke foto’s! Je jumpsuit is perfect voor dit weer en wat leuk dat je hem op twee manier kunt dragen.

 5. 29 mei 2017 / 08:32

  Die jumpsuit staat je echt SUPER!
  En die flamingoband.. die staat ook nog echt op mijn wishlist!

  Liefs, Nathalie

 6. 29 mei 2017 / 08:54

  Wat een super leuke outfit! De flamingo band en de fles zijn zo cute!
  Ik vind je playsuit heel zomers, love it!
  Liefs, Evelien

 7. 29 mei 2017 / 11:35

  Looking goooood! Het meisje รฉn de flamingo.

 8. Nina
  29 mei 2017 / 16:21

  Aah daar is ie weer, die leuke jumpsuit <3 Love it! De foto's zijn ook zo lekker zomers geworden, kei leuk.

 9. 29 mei 2017 / 21:31

  Wauw, super leuke foto’s! Krijg gelijk summer vibes. Luv it!

 10. 29 mei 2017 / 21:54

  Ik vind je een filmster uit de jaren 60… een diva! Wat mooi!
  Zelf koop ik zoiets niet, nu ik nog zonder Tena doe. Want ik ben soms net te laat… ?

 11. Chelsey
  29 mei 2017 / 22:29

  Mooie foto’s! Die playsuit is echt leuk.

 12. 30 mei 2017 / 06:11

  Yeah, wat een super blije en vooral vrolijke foto’s! De flamingo blijft cool :). En Ouddorp is ook mijn favoriete strand in NL

  • 30 mei 2017 / 21:28

   Is ook echt een prachtig strand! Lekker diep en vaak nog redelijk rustig. Ik denk omdat je zoveel keus hebt in welk strand je gaat. Dank je wel ๐Ÿ™‚

 13. 30 mei 2017 / 11:58

  Die jumpsuit is echt leuk! Heb hem ook zien hangen in de Primark, maar besloot om hem toch niet mee te nemen. Heb ik nu stiekem wel een beetje spijt van…

  • 3 juni 2017 / 09:55

   Haha, ja dat heb ik ook wel eens. Hij is erg leuk, zit lekker en ook voor vakantie voor over je bikini echt top!

 14. 30 mei 2017 / 13:09

  Heerlijke setting zo! Je jumpsuit is echt <3 <3 <3

 15. 30 mei 2017 / 23:10

  Die opblaas flamingo <3 zo leuk! Je outfit ook trouwens ๐Ÿ™‚ vind de foto's ook echt geweldig, zo leuk! Kan zo in een blad!

  • 3 juni 2017 / 09:52

   Dank je wel voor het lieve compliment. Ik probeer steeds meer leuke content te creรซren en stukje bij beetje kom ik steeds meer bij het plaatje in mijn hoofd. Deze is daar een voorbeeld van. Echt een favoriet van mij op dit moment.

 16. 31 mei 2017 / 00:07

  Wat een leuke foto’s! e outfit is ook erg leuk ๐Ÿ˜€

 17. 31 mei 2017 / 22:18

  Wat een leuke foto’s! Mooie zomerse jumpsuit ook ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.