Outfit | Pastels at the Beach

Op een bewolkte maar heerlijke dag ging sprak ik met mijn moeder af op een verlaten strandje om de honden uit te laten. Het weer was niet te warm en ook niet te koud. Vandaag heb ik voor jullie de foto’s van mijn outfit van die dag!

Outfit Pastels at the Beach | details 3Outfit | Pastels at the Beach | 4.0Zoe Outfit | Pastels at the Beach | details 2 Outfit Pastels at the Beach | 2.0Outfit Pastels at the Beach | 3.0 Outfit | Pastels at the Beach | details 1 Outfit | Pastels at the Beach | 1.0 Outfit | Pastels at the Beach | details Outfit | Pastels at the Beach

Wat had ik aan?

Allereerst, hebben jullie die schattige foto van Zoë tussendoor gezien? Zoveel liefde voor dat kleine mormel! Ze zit er altijd zo schattig bij, echt op haar billetjes. Over naar de outfit. Ik droeg een broekje wat ik drie jaar terug gekocht heb in Amerika tijdens mijn New York/Florida trip. Na twee jaar zag ik hem hier ook in de winkels verschijnen en afgelopen week zag ik hem bij de Sting hangen in andere kleurtjes. Het is dus een broekje, maar heeft ook wat weg van een rokje. Hij zit heerlijk dus met een beetje mooi weer trek ik deze graag aan! Daarboven draag ik een witte singlet met daar overheen een hele lichte spijkerblouse. Deze is van Primark en kocht ik vorig jaar. De schoenen die ik op dit moment niet draag maar wel in mijn hand heb zijn van van Haren en eigenlijk wel aan vervanging toe 🙂 .

Ik combineer deze outfit met verschillende sierraden om het af te maken. Deze prachtige pastel statement ketting is mijn favoriet! Hij is niet te groot en de kleurtjes zijn geweldig. Daarnaast draag ik weer mijn armband van the Rubz en mijn Guess horloge. De bril is van Specsavers, het is een zwart model met schildpadprint pootjes. Het telefoonhoesje moest natuurlijk ook op de foto! Die is toch helemaal geweldig! Je hebt hem waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen , ik heb deze al een half jaar en hij blijft leuk 😀

Ik vind dit zelf een hele fijne outfit. De lichte kleuren maken het echt zomers en de lange mouw kan goed bij iets frissere dagen.

Broekje | merk onbekend
Blouse | Primark
Schoenen | Van Haren
Statement Ketting | Primark
Armband | The Rubz
Horloge | Guess
Bril | Specsavers

Wat vind jij van deze outfit?

19 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 08:18

  Wat een leuke combi zo met de blouse! Staat je goed. En geweldige foto van je hondje!

 2. 8 augustus 2016 / 08:48

  Ik vind het je echt super leuk staan! Helemaal iets voor jou die pastel kleurtjes <3

 3. 8 augustus 2016 / 10:05

  Mooie zachte kleuren zo bij elkaar! Leuk ook dat je accessoires zo goed matchen. Je ziet er leuk uit!!

 4. 8 augustus 2016 / 10:22

  Wow, staat je fantastisch!! Dat broekje vind ik ook super leuk.

 5. 8 augustus 2016 / 11:27

  Wat kijkt Zoe lekker dromerig uit haar ogen zeg 🙂 Leuk broekje! Ik dacht eerst dat het een super kort rokje was :’)

  • 11 augustus 2016 / 21:42

   Hahah got you 😉 het is gelukkig een broekje anders had in er nooit zo comfy bij gezeten hoor 😉 Lief he hoe ze kijkt!

 6. 9 augustus 2016 / 10:24

  Hele leuke outfit! En wat een lieve foto van zoe.
  Ik vind je broekje echt leuk gecombineerd met het spijkerblousje, en wat een tof hoesje voor je telefoon!

  Liefs, Evelien

 7. 9 augustus 2016 / 13:34

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik vind je rokje echt super! -x-

 8. 10 augustus 2016 / 19:35

  Wat een gave outfit zeg! Ik vind vooral je broekje super cute!

 9. 10 augustus 2016 / 21:55

  War een mooie outfit. Leuk hoe je die spijkerblouse en het broekje met elkaar combineert. Zoiets zou ik nooit zelf bedenken! 🙂

 10. 11 augustus 2016 / 12:36

  Mooie foto’s! Ik vind je telefoonhoesje zo gaaf! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.