Outfit | Summer sundays in a playsuit

Zondag 24 juni was er foodtruck festival bij mij in de vesting. Dit werd dit jaar voor het eerst georganiseerd. Samen met een vriendinnetje gingen wij er in de middag heen en de mannen sloten zich in de namiddag bij ons aan. Het was erg gezellig. Niet super veel foodtrucks maar wel genoeg. Ik heb een heerlijke vegan salade gegeten op het gras onder een boom. Een portie snacks met heerlijke wijn op het terras bij de wijnbar en als afsluiter een halve pizza met daarna een vegan ijsje! Het was een heerlijke dag met veel zon, gezelligheid en natuurlijk lekker kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Tussendoor maakte mijn vriendinnetje nog wat foto’s van mijn outfit. Die laat ik jullie graag zien. Hieronder de foto’s.

Outfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tas Outfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tasOutfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tasOutfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tas Outfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tas Outfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tas Outfit | H&M jumpsuit | Amazonas sandals slippers | Primark tas

Wat heb ik aan?

Eerder dat weekend ging ik naar de Benefit brow bar en schoot daarna even de H&M in. Er was sale bij H&M en de nieuwe collectie hing al deels in de schappen. Ik kocht in totaal drie items, een van de items die ik kocht was deze playsuit. Hij was afgeprijsd van € 29,95 naar € 15,00! Het is een hele mooie licht blauwe kleur met een patroontje. De playsuit heeft lange wijde mouwen en ik kan je vast zeggen dit is een trend die je zeker nog terug gaat zien aanstaand seizoen. Wijde mouwen is namelijk een van de trends voor de herfst van dit jaar. Deze playsuit zit erg lekker, maar is ook erg handig. Er zit namelijk een haakje ter hoogte van je borsten waardoor je hem vast kunt zetten en je niet ineens open en bloot met je boobies zit 😉

Onder deze playsuit draag ik mijn Amazonas slippers. Hier schreef ik al eerder een stukje over, ze zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Naast dat ze goed voor het milieu zijn zien ze er leuk uit en zitten ze heerlijk. De tas is van Primark en liet ik jullie eerder zien in mijn Primark shoplog van juni. Deze armband is van Guess en kreeg ik voor kerst van mijn ouders. De ketting van The Happiness Boutique.

Playsuit | H&M
Slippers | Amazonas Sandals
Ketting | Happiness Boutique
Armband | Guess
Tas | Primark

Wat vind jij van deze outfit?

13 Reacties

 1. 1 augustus 2016 / 07:34

  Wat een leuke playsuit. Hele mooie kleur die je geweldig staat!

 2. 1 augustus 2016 / 09:34

  Ik vind hem leuk. Dat met wijde mouwen zie je steeds meer inderdaad. Moet er nog even aan wennen, maar kan het steeds meer waarderen!

 3. 1 augustus 2016 / 11:08

  Wat staat je dit cute! En je tasje is ook heeeeel leuk!

 4. 1 augustus 2016 / 21:25

  Heel leuk! De kleur staat je ook prachtig!

 5. 2 augustus 2016 / 11:24

  Mooie kleur, staat je heel mooi. Lijkt me leuk zo’n foodtruck festival.

 6. 2 augustus 2016 / 11:29

  De playsuit is leuk! Ik vind de print erg schattig.
  Hele leuke foto’s ook! En wat leuk zo’n foodtruck festival, toch een keer heen gaan. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 7. 3 augustus 2016 / 19:04

  Echt super leuk! Jammer dat ik zo’n witte benen heb, anders had ik het echt zo willen kopen!

  • 11 augustus 2016 / 21:58

   Els lieverd, heb je mijn benen goed bekeken 😉 haha ik ben ook echt melkflessen hoor hihi. Nu na de vakantie zijn ze gelukkig iets bruiner maar dit kan je zeker hebben meid!

 8. 11 augustus 2016 / 09:48

  Leuke outfit, mooi stofje! zal wel heerlijk zitten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.