Outfit | LBD, Three words: Little. Black. Dress.

Mijn favoriete LBD

In de mega shoplog van augustus vertelde ik jullie dat ik in november met mijn ouders voor hun 30 jarig huwelijk naar Egypte zou gaan. Op 14 november was het eindelijk zover! Om 2.00 werden we thuis opgehaald door mijn ouders, vroeg was het wel maar voor vakantie is dat bij mij nooit een probleem hihi 😉 . De vlucht verliep voorspoedig en rond 4 uur in de middag waren we in het hotel. We hebben nog snel een duik genomen. In Egypte is het rond 16.30 al donker namelijk. Dat is het hier trouwens ook al haha, maar het is daar gewoon raar omdat je het ene moment vol in de zon zit en het andere moment in het donker. 

Ik heb me tijdens de vakantie heerlijk uit kunnen leven met jurken  . Al mijn favorieten zijn meegegaan in mijn koffer en heb ik daar kunnen dragen! Op de ene laatste dag van mijn vakantie heeft Tiemen mij geholpen met een aantal outfit foto’s! De meeste jurken, rokken en jumpsuits die ik droeg hebben jullie al op mijn blog voorbij zien komen. Slechts één jurk ontbrak nog. Een jurk die voor elke gelegenheid kan: the Little black dress. 

Vandaag dus op mijn blog de LBD. Hier draag ik hem tijdens een warme dag in Egypte. Je kunt hem nu in Nederland en zeker tijdens de aankomende feestdagen ook goed dragen. Wellicht dan niet met deze schoenen maar een LBD misstaat nooit!

Outfit Little Black Dress Outfit Little Black Dress Outfit Little Black Dress Outfit Little Black Dress
Outfit Little Black Dress
Outfit Little Black Dress Outfit Little Black Dress Outfit LBD

Dit jurkje is mijn favoriete LBD omdat hij erg vrouwelijk staat, de perfecte lengte heeft, een subtiel patroon en mijn vormen hier goed in uitkomen. Met dit paar schoenen eronder en deze tas is de jurk al helemaal af! 

Jurk | Jane Norman via V&D
Tas | Primark
Schoenen | V&D 

Heb jij ook een LBD?

18 Reacties

 1. 27 november 2015 / 07:20

  Wat heb jij toch een mooi gezicht zeg! Erg leuk dat jurkje en ik ben in love op je schoenen

  • 30 november 2015 / 19:17

   Wauw bedankt voor je compliment *grote bloos* ! Ja ben er ook erg blij mee! Weet je wat nog leuker is, het zit lekker hihi!

 2. 27 november 2015 / 09:02

  Ohhh, wat een leuk LBD, jij staat je ook heel erg goed…Wel een verademing om met deze donkere dagen, van die heerlijke zomerse foto’s te zien…..wat zal je hebben genoten van de zon…

  • 30 november 2015 / 19:34

   Ik heb inderdaad heerlijk genoten van de zon! Bedankt voor je lieve reactie! Fijn dat jij ook even van deze foto’s genoten hebt 🙂

 3. 27 november 2015 / 09:35

  Wat een heerlijke foto’s. Doet me echt verlangen naar de zon! Leuk jurkje, inderdaad echt eentje die altijd wel kan en mooi is!

 4. 27 november 2015 / 09:36

  Wat een heerlijke foto’s. Doet me echt verlangen naar de zon! Leuk jurkje, inderdaad echt eentje die altijd wel kan en mooi is!

 5. 27 november 2015 / 10:53

  Leuke outfit, mooi jurkje! Erg leuke foto’s ook!

 6. 27 november 2015 / 11:02

  Wat een leuke foto’s van jou. Die ena laatste is echt gewéldig! 😀 Het jurkje staat je ook prachtig!

 7. 27 november 2015 / 21:13

  Wat een mooie foto’s! Ik verlang gelijk weer gigantisch naar de zo’n en de warmte. Het jurkje staat je echt ontzettend leuk! Een zwart jurkje is altijd goed. Kan echt niet ontbreken in je kast hè! 🙂

 8. 27 november 2015 / 22:46

  Hij staat je prachtig! Ook fijn zo’n zomers plaatje, doet me verlangen naar de warmte die momenteel ver te zoeken is.

 9. Nina Simplynspecial
  27 november 2015 / 23:44

  Oh ik ben verliefd op deze outfit!! Kei leuk, het jurkje, het tasje, alles. Ik krijg stiekem ook een beetje zomer kriebels <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.