Outfit | Lente vibes, een nieuwe look

De eerste outfit post na de bevalling! Ik kon niet wachten om weer mijn ‘normale’ kleding aan te doen. Helaas ging dat niet zoals ik had gehoopt 😉 , dus ging ik los bij Sans-online.nl en bestelde daar een aantal items. Bij deze webshop hebben ze super veel leuke items! Van T-shirts Vero Moda, vrolijke lente jurkjes, geweldige jeans, dames rokken, tot leuke voorjaarsjassen. Hieronder mijn eerste look!

Sans-online lente outfitSans-online lente outfit Sans-online lente outfitSans-online lente outfitSans-online lente outfitSans-online.nl lente outfit Nike Women Air Max 90 LX Particle Rose Vast Grey 1 / EDC 45002306Sans-online lente outfitSans-online lente outfitNike Women Air Max 90 LX Particle Rose Vast GreySans-online.nl lente outfit

Tijd voor nieuwe kleding!

Tijdens mijn zwangerschap ben ik 22 kilo aangekomen. Een hele hoop i know, na 3 weken was ik hiervan al 12 kilo kwijt. Ik dacht dat ik met gemak in mijn oude kleding kon komen, maar helaas 😉 . De broeken gaan helemaal omhoog, alleen dicht krijgen is nog een gevalletje haha. De truien en shirts passen veelal ook niet meer goed doordat ik borstvoeding geef. Mijn verhoudingen zijn momenteel gewoon een beetje anders dan voorheen en dat is even balen! Het komt vast wel goed hoor, daar maak ik mij niet druk om. Echter ik dacht na mijn bevalling kan ik eindelijk weer eens mijn ‘normale’ kleding aan. Niet dus.

Tijd om eens even lekker te gaan shoppen. Ik bestelde twee broeken, een trui en een t-shirt bij Sans-online.nl. Daarnaast ben ik samen met Tiemen afgelopen weekend gaan winkelen in Antwerpen en daar kocht ik deze prachtige nieuwe schoenen. Met de nieuwe looks voel ik mij weer een beetje mens worden. Niet meer alleen in leggings en joggingbroeken rond hobbelen, maar ook weer eens normale outfits. Dat het een maatje groter is dan normaal nemen we maar even voor lief.

Outfit | Lente vibes

Dit soort 7/8 broeken vind ik helemaal leuk! Deze van EDC by Esprit heeft nog een extra leuke touch met bloemen, echt een broek voor de lente! Het is een stretch broek en hij zit heerlijk. Ik combineer hem met een off shoulder trui van Primark. Deze kocht ik tijdens mijn zwangerschap in het grote winkelcentrum bij Disneyland Parijs en hebben jullie al kunnen zien in mijn shoplog van toen. De schoenen kocht ik afgelopen zaterdag in Antwerpen. Het is een nieuw model van Nike genaamd: Air Max 90 LX Particle Rose Vast Grey. Tiemen heeft ze voor mij uitgezocht en ik was opslag verliefd. Daarnaast zitten ze echt heerlijk. Je kunt het misschien niet zo goed zien, maar deze schoenen zijn een combinatie van velvet aan de bovenkant en suède aan de onderkant. Een bijzonder paar wat in het echt nog zoveel toffer is dan op de foto.

Outfit details

Trui | Primark
Broek | EDC Esprit via Sans-online.nl*
Schoenen | Nike Women Air Max 90 LX Particle Rose Vast Grey
Armband | Les Georgettes
Bril | Polette

Heb jij de lente ook al in je bol?

14 Reacties

 1. VWillemse
  26 maart 2018 / 07:48

  Ahw ziet er goed uit….

 2. 26 maart 2018 / 08:02

  Je broek is super!
  Ik ben zo blij dat het eindelijk weer beter weer is. 🙂

 3. 26 maart 2018 / 08:52

  Wat een super leuke outfit! Je ziet er onwijs leuk uit <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 26 maart 2018 / 09:17

  Superleuke outfit! Heerlijk die lentekleurtjes!

 5. 26 maart 2018 / 10:06

  Wat een heerlijke vrolijke outfit is het ! En hoop echt dat je langzaam aan meer jezelf wordt, en voelt. En denk ook wel dat kleding een grote impact kan hebben, het is nou eenmaal belangrijk dat je je lekker voelt in wat je draagt. En dat straal je duidelijk weer uit 🙂 Als je langzaam aan weer actiever wordt, vliegen die kilo’s er vast vanzelf af 😉 Al ben je al prachtig zoals je bent!

 6. 26 maart 2018 / 10:58

  Zo wat ben jij snel afgevallen zeg! Vind ik echt knap gedaan hoor 🙂
  En die paarse trui is zo gaaf, die wil ik ook!

 7. 26 maart 2018 / 12:36

  Kijk jou stralen. 🙂 Wat een vrolijke, frisse lenteoutfit.

 8. 26 maart 2018 / 13:30

  Wat een heerlijke outfit! En je schoenen, echt liefdeeeee!!

 9. 26 maart 2018 / 19:17

  Wat zie je er prachtig uit! Deze outfit staat je super! Natuurlijk ziet je lichaam er na een zwangerschap en bevalling anders uit, maar je mag ook heel trots zijn op de prestatie die je lichaam heeft geleverd. En ik hoop echt dat je je snel weer wat meer jou voelt en lekker in je vel zit 🙂 Wat Linda ook zegt, die kilo’s gaan er na een tijdje vanzelf wel af. En een paar kilo meer of minder, je bent hartstikke mooi, zeker als je zo’n leuke outfit draagt waarin je je goed voelt 🙂

 10. 26 maart 2018 / 19:40

  Echt een leuke outfit! En ik herken je struggle! Wat heb ik gehuild toen ik ook niks aankon trekken… ja hier ook 22 en 30 kilo erbij!
  Gelukkig ben ik nog wat afgevallen en is het eindelijk goed gekomen.
  Je moet nog ontzwangeren lieverd!
  Maar,… je ziet er geweldig uit en sterker nog, je mooie meisje is toch de kroon op deze zwangerschap !

 11. Jasmine
  30 maart 2018 / 09:41

  Ooh, ziet er supergaaf uit! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.