Outfit | Voorjaarsvrolijkheid met een tuinbroek

De tuinbroek, je haat hem of je bent er weg van. Nou ik ben er weg van en mijn vriend haat hem haha. In deze outfit post een look met een tuinbroek. Deze kocht ik vorig jaar bij de primark in het voorjaar. Ik heb hem echt al vaak gedragen.

Meestal draag ik hem met een witte blouse en een paar sleehakken eronder maar nu heb ik hem iets anders gestyled. Een beetje voorjaarsvrolijkheid erin gegooid door een kleurrijke trui eronder aan te trekken en je look voor dit voorjaar is klaar! De trui komt vanuit New York van de PINK store/Victoria Secret.

Tuinbroek in de natuur

Tuinbroek

Chillen in de natuur

Naast dat je hem gewoon kunt dragen kun je deze outfit zo omtoveren in festival outfit door een leuke vrolijke bloemenband in je haar te doen. Net als vorig jaar zul je deze ook dit jaar veel tegen komen.

hippie haarband

Hippie look

Ook deze foto’s zijn gemaakt door Dees-javu. Deze maand en in mei heeft ze een leuke actie waarbij je een fotoshoot kunt doen voor slechts 50 euro!  

Wat vind jij van deze look?

 

18 Reacties

 1. Dina
  2 april 2015 / 08:23

  Wat een mooie foto’s en ik ben HELEMAAL GEK op je bloemenkransje!

  • Lesley
   Auteur
   2 april 2015 / 13:12

   Gaaf is die he Dina! Jij hebt ook elke keer van die mooie! Deze is van Primark, door het redelijk stugge leer als touwtje aan de achterkant blijft deze het beste bij mij zitten 🙂

 2. Marion
  2 april 2015 / 13:05

  Ik las net ook bij Sammie over een tuinbroek! Ik heb ze versleten vroeger! Love it. En je bloemenkrans is to die for! 🙂

  • Lesley
   Auteur
   2 april 2015 / 13:11

   Bedankt voor je lieve reactie. Ja gaaf he 🙂 O ben heel benieuwd nu zou je me een linkje van dat artikel kunnen sturen? Kan ik kijken 🙂

  • Lesley
   Auteur
   2 april 2015 / 13:29

   Thanks Daan. Ik vind het ook heerlijk maar durf het toch niet altijd te dragen terwijl ik er eigenlijk gewoon schijt aan moet hebben hihi

 3. 2 april 2015 / 13:48

  Oh die van jouw is ook gaaf! Ik ben tuinbroek fan 😉 Zag er van de week 1 hangen bij de Sting,, kon de verleiding maar net weerstaan 😉

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 10:59

   Haha cool he! Ze zitten heerlijk en ik vind het zowel stoer als vrouwelijk staan als je het op een goede manier combineert!

 4. 2 april 2015 / 16:49

  Ahh ik vind het super leuk! 😀 Maar mijn vriend zou er ook wat minder blij mee zijn, haha!

 5. 2 april 2015 / 19:27

  Wat een super vrolijke, spontante foto’s!
  Ik word helemaal verliefd op de tuinbroeken <3

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 11:00

   Dank je wel voor je leuke reactie rebecca!

 6. 6 april 2015 / 16:12

  Wat leuk gecombineerd met dat vrolijke roze kleurtje!

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 17:16

   Bedankt voor je reactie! Je lekker vrolijk he 🙂

 7. 8 april 2015 / 11:31

  Waarom een typisch vrouwending?! Ook in de mannenmode maakt de tuinbroek voorzichtig een comeback, er zijn eindelijk weer diverse modellen speciaal voor mannen op de markt. Sinds een week ben ik ook zelf voor het eerst van mijn leven de gelukkige bezitter van een klassieke jeans-tuinbroek, een Lee, die ik natuurlijk ook gewoon op mijn werk draag. Een van mijn beste kleding-aankopen sinds jaren! Nadat ik hem in de winkel had aangepast, was ik meteen verkocht! Hij staat met z’n grote voorklep heel stoer, en zit bijzonder comfortabel (zie de recensie op mijn facebook-pagina). Ik wist tot nu toe niet dat een tuinbroek zo lekker zat! Dus die tuinbroek wordt nu voorlopig natuurlijk gewoon mijn dagelijkse outfit, en ik verheug mij er al op dat ik hem binnenkort, als het warmer wordt, ook buiten goed zichtbaar zinder jas dragen kan!

  Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.