Outfit | Jump in to summer!

Jumpsuits! Iets waar ik elke keer weer voor ga. Ik vind het zo een leuk en fijn item! Een tijdje geleden vertelde ik jullie tijdens een collage die ik maakte over Esprit dat ik daar vroeger nooit wat kocht maar, doordat mijn zusje groot fan is steeds vaker. Deze jumpsuit kocht ik vorig jaar daar, met korting natuurlijk 😉 . Ik vind hem nog steeds erg leuk! Het is een drukke beetje boeren print haha ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet omschrijven 😀 . Ik combineer deze jumpsuit met een witte clutch, sleehakken, een statement armband en afwisselend met een hoed of haar bloem. Sorry voor de schaduw op deze foto’s maar afgelopen zondag was het te bewolkt en regenachtig om dit buiten te doen. Ik heb ze dus weer op de zelfontspanner gemaakt in mijn woonkamer! Jumpsuit esprit Jumpsuit esprit Jumpsuit esprit Jumpsuit esprit Jumpsuit esprit

Jumpsuit | Esprit collectie lente/zomer 2014
Armband | Primark
Clutch | Primark
Hoed | Vintage
Haarbloem | H&M
Schoenen | Blackstone

Dragen jullie ook graag jumpsuits of vind je het not done?

 

13 Reacties

 1. Marion
  2 juni 2015 / 07:23

  Oh ik vind jumpsuits echt superleuk!!! Ze staan mij echter absoluut niet. Ik ben heel breed op mijn heupen en smal op mijn schouder. Dus of te los boven of te strak om de heupen. Helaas pindakaas. Deze is erg mooi!

 2. 2 juni 2015 / 08:08

  Echt super leuke foto’s en die jumpsuit staat je prachtig. Helemaal niet storend dat je ze binnen hebt gemaakt hoor! Liefs

 3. 2 juni 2015 / 10:22

  Hij staat je echt super goed! Ik vind je schoenen ook echt fantastisch. Helaas kan ik vanwege mijn lengte geen jumpsuits aan. Als ik er één pas, dat ziet er het vaak niet uit! Helaas, dan maar wat anders! Liefs!

 4. 2 juni 2015 / 10:54

  Wauw, staat je echt goed! Bij mij staan jumpsuits echt niet haha, heb het al zo vaak geprobeerd :p Mooi gecombineerd, en ik ben fan van je clutch! Liefs

 5. 2 juni 2015 / 12:04

  Wat een super leuke outfit! Het staat je ook zo leuk, ‘boerinnetje’! 😉 Haha. Zelf kan ik helaas geen jumpsuits aan. Struggles met mijn figuur: te smal van boven in vergelijking met mijn heupen, waardoor de bovenkant áltijd flobbert, haha.

 6. kim
  2 juni 2015 / 17:45

  Het staat je heel mooi! Ik heb eigenlijk nog nooit een Jumpsuit geprobeerd. Op de een of andere manier vind ik het niet bij mij passen!

 7. bymarlayne
  3 juni 2015 / 20:38

  Wat een leuke outfit! <3

 8. 13 juni 2015 / 12:00

  Super leuke outfit! Ik ben deze zomer helemaal in to jumpsuits en wil er binnenkort een paar nieuwe gaan aanschaffen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.