Outfit | Oversized Knitted Sweater

Hoe combineer je nou die oversized knitted sweater? Ik hoor regelmatig om mij heen dat mensen dit lastig vinden. Vandaag laat ik je zien hoe ik hem combineer en geef ik je een aantal tips.

Oversized Knitted Sweater Oversized Knitted Sweater Cosy Sweater Weather Cosy Sweater WeatherCosy Sweater WeatherOversized Knitted Sweater Cosy Sweater Weather Armband les georgettes

Outfit | Oversized Knitted Sweater

Met deze koude dagen vind het het heerlijk om mezelf lekker warm aan te kleden. Ik ben echt een koukleum dus dit soort cosy truien zijn geweldig! De trui die ik draag is van H&M en kocht ik twee jaar geleden in de sale. Mijn eerste tip bij het kopen van een goede oversized knitted sweater is: pas verschillende maten. Dit is een maat S terwijl ik normaal gesproken een M draag. Ik vind oversized leuk, maar het wordt naar mijn idee al snel té. Ik pak dus altijd verschillende maten en kijk welke ik het mooist vind zitten.

Het spijkerjasje zorgt ervoor dat de oversized knitted sweater niet één blok is, maar dat hij wordt onderbroken. Dit geeft je weer een beetje model terug. Op het spijkerjack heb ik mijn pins van Sooohappy.nl gedaan. Het vrolijkt het spijkerjasje een beetje op 🙂 .

Tip 3: onder een wijde trui een skinny jeans dragen. Deze is van Primark. Dit kun je dan wel weer combineren met wat grovere laarzen zoals ik hier heb gedaan.

Timberlands

Ik heb eindelijk de goede maat Timberlands. In de Timberland winkel in Rotterdam hebben ze me supergoed geholpen. De beste manier om te kijken of de maat goed is, is door het zooltje uit de schoen te halen en erop te gaan staan. Zo kun je zien of hij goed aansluit. Het voelt namelijk snel te ruim terwijl ze dat eigenlijk niet zijn. Deze Timberlands zijn volledig van leer en ik betaalde slechts € 139,95 voor deze uitvoering. Wil jij ook goedkope Timberlands, maar wil je wel volledig lederen schoenen? Ga dan voor de kindervariant! Die zijn beschikbaar tot en met maat 39,5. In vergelijking met het dames model (volledig leer) is dit 100 euro goedkoper. Dit zijn echt de ideale winterschoenen, ze zijn stevig en enorm warm!

Les Georgettes

Als laatste de prachtige armband die ik draag. Wellicht heb je op mijn Instagram al de verpakking gezien waar deze armband in geleverd werd, net een kerstcadeau zo mooi! Deze armband is van het merk Les Georgettes. Ze verkopen armbanden in de maat S, M en L, drie verschillende breedtes dus. Dit is maat L de breedste variant. Binnen de verschillende breedtes kun je kiezen uit rosé, goud of zilver en uit verschillende patroontjes. Ik heb een rosé kleurige met het patroon van een varenblad.

Het leukste aan deze armband vind ik, dat je elke keer kunt wisselen met de kleur. Bij elke armband wordt één lederen binnenkant geleverd. Bij mijn armband heeft dit leer de kleur licht grijs en aan de andere kant roze. Op deze manier kun je je armband binnen een minuut een andere kleur geven. Ook kun je nog extra leerstukjes kopen voor je armband. Zo kun je dus blijven wisselen. Ik ben echt mega enthousiast over deze armband en draag hem met veel plezier. In het begin was ik bang dat hij af zou glijden, maar na een dag dragen ben je gewend aan dit gevoel en afglijden doet hij zeker niet!

Waar zijn alle items vandaan

Trui | H&M
Spijkerjack | Primark
Pins | SoooHappy.nl
Broek | Primark
Schoenen | Timberland
Tas | Louis Vuitton
Armband | Les Georgettes*

Hoe draag jij de Oversized Knitted Sweater?

 

27 Reacties

 1. 23 november 2016 / 07:21

  Oh wat een goede tip vd Timbalands. Ik heb zelf ook een kleine maat en heb ook sneakers in een kindermaat gekocht van t voorjaar. Schilt een stuk.

 2. 23 november 2016 / 07:33

  Hele toffe outfit! Ik zou dit ook zo dragen.

 3. 23 november 2016 / 08:48

  Die schoenen zijn heel gaaf en wat heb je de trui leuk gecombineerd met spijkerstof! Mooie outfit!

 4. 23 november 2016 / 09:09

  Heerlijk, zo’n trui!
  Ook zo’n goeie tip van die Timberlands!
  Ohja en die pins ? Ik blijf ze zo leuk vinden!

  Liefs, Nathalie

 5. 23 november 2016 / 09:18

  Wat een goede tips voor de oversized trui en een leuk artikel! Zelf ben ik niet zo gek op Timberlands omdat ze voor mij te hard/stug zijn.. tenminste.. dat waren ze vroeger, is dat nog steeds zo?

  • 23 november 2016 / 21:49

   Ik moet zeggen daar was ik bang voor, maar het lijkt wel of deze kinderversie zachter is. Ik heb ze voor het eerste aangehad naar een dagje Efteling en had alleen wat last van de hoge rand tegen mn enkel. Nu heb ik ze al vaker gedragen en heb ik daar geen last meer van gehad tot nu toe! Mijn vriend heeft gewoon de mannen versie en die heb ik ook nog niks horen zeggen over dat ze stug zijn!

 6. 23 november 2016 / 09:31

  Lijkt mij heerlijk, zo’n grote warme trui. Wat een mooie foto’s ook! 🙂

 7. 23 november 2016 / 12:38

  Ah super leuke outfit met de trui, heerlijk is dat zo’n fijne warme trui!
  Ik vind ze inderdaad heel erg leuk met stoere boots en skinny jeans, of met een statement ketting.<3
  Liefs,
  Evelien

 8. Eliushi
  23 november 2016 / 14:36

  Het staat erg leuk.
  Wat een super goede tip van de Timberlands.
  Ik heb ze momenteel al, maar voor het volgende
  paar ga ik dit zeker onthouden.
  Ik heb ook kleine voeten.

 9. 23 november 2016 / 15:31

  Wat een heerlijke wollige trui is dat zeg! Ik ben gek op grote truien, alleen lijkt deze me wel erg warm 😀

  • 23 november 2016 / 21:50

   Het valt wel mee hoor. De gaatjes zijn wel redelijk groot dus ik heb er wel een t-shirt onder aan anders voel je wel wat wind hihi. Maarja misschien is dat echt iets voor mij omdat ik het altijd koud heb haha

 10. 23 november 2016 / 17:58

  Mooie outfit, leuk gecombineerd zo! En wat een prachtige armband!

 11. Mariska
  23 november 2016 / 18:29

  Wat een superleuke outfit heb je samengesteld 🙂 zou zo een outfit kunnen zijn die ik zelf zou gaan dragen. De Timberlands erbij vind ik ook erg gaaf.

 12. 24 november 2016 / 12:13

  Super leuke outfit! Vind de schoenen ook super stoer er onder en wat een leuke foto’s! Leuke locatie!

 13. 24 november 2016 / 16:13

  Leuk gecombineerd! Vind een sweater altijd leuk om te dragen met een leren jasje of een mooie broek met scheuren erin! x

 14. 24 november 2016 / 16:38

  Staat je goed meid!! Die Timberlands wil mijn oudste dochter ook, die heeft alleen al maat 41 hihi, helaas geen kindermaatje.

 15. 24 november 2016 / 17:42

  Super mooie foto’s zeg! Staat je heel leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.