Uitreiking JMK Blog Award en win twee weken Jouw Marktkraam kraamhuur!

Eind vorige week was de uitreiking van de JMK blog award die ik heb gewonnen! Vandaag vertel ik je over de uitreiking en mag ik twee weken kraamhuur weggeven aan een van mijn volgers!

De uitreiking van de JMK blog award

Ik had mijn opa en oma gevraagd om mee te gaan naar de uitreiking. Dat vonden ze heel erg leuk en ik vond het ook erg gezellig. Rond een uur of elf heb ik ze thuis opgehaald en zijn we naar Ouddorp gereden. Toen we daar waren zijn we gezellig gaan lunchen samen met mijn moeder. Om half één was de uitreiking bij Jouw Marktkraam in Ouddorp. Ik heb zo moeten lachen om mijn opa. Die zat maar tegen iedereen, ja ze komt in de krant hoor, ik denk het AD! haha. Nee opa, niet het AD. Jawel joh, je komt in het AD! Zelf tegen die meneer van het lokale dagblad die aanwezig was haha.

Links op de foto Peter van Jouw Marktkraam Ouddorp en rechts Karin van Jouw Marktkraam Nederland. Ik ontving de JMK blog award, een prachtige bos bloemen en een GoPro HERO Session. Ik ben er erg blij mee en ga snel eens oefenen met het maken van filmpjes ๐Ÿ™‚

JMK blog award | Jouw Marktkraam blog award uitreiking

Ik vond het superleuk om mee te doen met deze actie en heb genoten van het inrichten van mijn kraam, de ervaring/hoe het is om een kraam bij Jouw Marktkraam te hebben, het bijhouden van de kraam en natuurlijk het schrijven van de blogs. Wil je de blogs terug lezen? Hieronder vind je de links naar de drie blogs die ik schreef.

Blog 1: Jouw Marktkraam | Het concept en hoe ik mijn kraam heb ingericht

Blog 2: Jouw Marktkraam | Update: verkoop en kraam bijhouden

Blog 3: Jouw Marktkraam | Totale verkoop en 5 tips

Winactie: win twee weken Jouw Marktkraam kraamhuur!

Naast dat ik zelf een prijs gewonnen heb, mag ik onder mijn lezers ook nog iets leuks weggeven. Namelijk twee weken kraamhuur bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Jouw Marktkraam! De periode kun je zelf te bepalen, maar is wel afhankelijk van de beschikbaarheid bij de door jou gekozen vestiging.

Hoe kun je meedoen?

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de Jouw Marktkraam kraamhuur winactie. Ik ben erg benieuwd in welke vestiging jij jouw spullen wil verkopen en wat je wil gaan verkopen ๐Ÿ™‚ Als je het nog niet weet is dat natuurlijk niet erg!

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter,Instagramof Bloglovin. Delen van de actie mag natuurlijk ook! Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt meedoen tot en met zondag 4 december.

 

15 Reacties

 1. 18 november 2016 / 07:20

  Oh ja dit zou ik echt heelgraag willen! Ik ben helemaal enthousiast na jouw artikelen en alleen de prijs houdt me nog een beetje tegen. Dit zou een leuke manier zijn om het toch te doen! Ik zou het in Enschede doen en vooral oude kleding verkopen. Dit doe ik nu regelmatig via marktplaats. Ik volg je overal!

 2. 18 november 2016 / 07:47

  Dit wil ik ook al een hele tijd zo graag eens proberen! Wij hebben een Marktkraam in Uithoorn zitten en daar zou ik graag eens al mijn zelfgemaakte kaarten verkopen. Ik heb er werkelijk honderden van, die ik nooit allemaal zelf zou kunnen versturen ๐Ÿ˜‰

 3. 18 november 2016 / 08:12

  Van harte met het winnen van de award! Je blogposten waren geweldig en ik sta te popelen om je tips uit te voeren en te testen in de praktijk bij jouw Marktkraam Drachten. Dat is een gezellig filiaal in het centrum waar ik als bezoeker regelmatig kom. Ik heb net de zolder opgeruimd en mijn kledingkast radicaal ge-mari-kondo-ed dus ik heb genoeg toffe spullen om de kraam mee in te richten!

 4. Mariska H
  18 november 2016 / 08:33

  Ohh ik doe graag mee! Mijn dichtbijzijnde is in Harderwijk of Almere. En ik zou graag mijn veel te grote kleding verkopen, ik denk dat via een marktkraam dit wel zal verkopen ipv marktplaats, omdat mensen direct kunnen zien en passen.

  Volg je op allee kanalen ๐Ÿ™‚

 5. 18 november 2016 / 09:21

  Ik doe graag mee! Ik wil dit graag eens proberen, maar omdat de dichtstbijzijnde vestiging toch zo’n 20 km verderop zit is het me (nog) een stap te ver om daadwerkelijk een kraam te huren. Ik zou naar Oss gaan, dat is het dichtst bij, en ik heb nog een hele stapel kleding, wat boeken, wat andere spullen en ook veel handgemaakte dingen om te verkopen. En als het goed bevalt dan ga ik natuurlijk door na die twee weken!

 6. 18 november 2016 / 09:37

  Ah wat super leuk dat je de prijs hebt gewonnen! Dubbel en dwars verdiend. <3
  Succes meiden met de winactie!
  Liefs,
  Evelien

 7. 18 november 2016 / 09:43

  Wat leuk, gefeliciteerd! Bij mij in de buurt zit helaas geen Jouw Marktkraam (Ja in Oss maar dat vind ik te ver weg). Jammer, had het graag eens geprobeerd! Heel veel succes aan iedereen die meedoet! ๐Ÿ™‚

 8. 18 november 2016 / 09:58

  Ik doe niet mee met de winactie maar wil je wel van harte feliciteren met je award !

 9. Sabrine
  18 november 2016 / 10:29

  Hi Les! Superr leuk die marktkraam!! Ik zou graag meedoen en dan in de marktkraam in Oudorp.
  Ik heb wat zonnebrillen die ik niet meer draag, die zou ik graag willen verkopen en uiteraard wat kleding?

 10. 18 november 2016 / 10:46

  Wat een ontzettend fijn concept! Gefeliciteerd! En wat schattig, je opa, hihi! ๐Ÿ˜€ โ™ฅ

 11. 18 november 2016 / 13:52

  Proficiat met het winnen want je blog award! Super leuk. Ik zit deze wedstrijd even uit want ik denk niet dat het ook in Belgiรซ is, ik heb er althans nog nooit van gehoord! Maar wel heel cool.

 12. 18 november 2016 / 14:30

  Nogmaals gefeliciteerd met je award, echt superleuk! Ik gun de prijs aan een ander XX

 13. 19 november 2016 / 07:42

  Wat tof, gefeliciteerd! De Marktkraam in Ouddorp is echt super leuk, ben er deze zomer een paar keer geweest en ik heb veel leuks gekocht. Sommige dingen waren nieuw en sommige items 2e hands.

 14. 19 november 2016 / 11:30

  Van harte gefeliciteerd! Leuk dat je gewonnen hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.