Sleek Luminaire Highlighting Concealer | Review

Vandaag test ik weer een Sleek product voor jullie uit. In het artikel over het Sleek event wat ik bezocht had, had ik gevraagd waar jullie graag een review over wilde zien. De meningen waren erg verdeeld dus komt er over de aankomende periode gewoon een review van elk product wat destijds mee naar huis ging. Dit product kende ik zelf nog niet voordat ik naar het event ging. Het is de luminaire highlighting concealer.

Luminaire Highlighting Concealer | Het product

Een concealer uitzoeken vind ik persoonlijk net zo lastig als een foundation uitzoeken. Vaak denk je dat je de goede kleur hebt, dan kom je thuis en blijkt het het toch net niet helemaal te zijn. Tijdens het event heeft de visagiste dit product bij mij opgedaan en ik was er gelijk aangenaam door verrast, maar was ik dat ook nog toen ik het thuis in gebruik ging nemen? Wat belooft Sleek met dit product?

De Sleek Luminaire Highlighting Concealer is een multifunctioneel product, want het is een concealer en highlighter in één. De concealer verdoezelt heel mooi donkere kringen onder de ogen en onzuiverheden en zorgt ervoor dat je huid mooi oplicht. De Luminaire Highlighting Concealer heeft een handig kwastje waarmee je de concealer gedoseerd kunt aanbrengen en is makkelijk mee te nemen.

Luminaire Highlighting concealer van SleekLuminaire Highlighting concealer van Sleek

Het product wordt geleverd in een doosje met daarop de gebruiksaanwijzing. De verpakking is weer helemaal zwart zoals ik gewend ben van Sleek. Wat me opvalt is dat dit product ook echt super stevig/degelijk aanvoelt.

Luminaire Highlighting concealer van Sleek

Ik ging voor kleurnummer L01. De L01 is ideaal voor mensen met een lichte huid met een koele roze ondertoon.

Luminaire Highlighting Concealer | Het gebruik

Als je het product opent zie je dat het een vrij aparte verpakking is. Het is een kwastje met daarin een ingebouwd reservoirs. Nu nog helemaal wit, maar dit verkleurt natuurlijk nadat het product in gebruik wordt genomen. Het knopje op de achterkant dien je in te drukken om het product naar boven te krijgen. In het begin heb ik, voor dat er eindelijk concealer uitkwam, zeker wel meer dan 50 keer gedrukt. Het duurde erg lang en op een gegeven moment dacht ik dat er wellicht iets mis was met het pompje.

Luminaire Highlighting concealer van SleekLuminaire Highlighting concealer van Sleek

Uiteindelijk kwam het product naar boven! Je kunt op de onderste foto goed zien waar het product eruit komt. Dit is in het midden van het kwastje. Als ik het product nu gebruik dan moet ik ook nog wel een stuk of drie keer klikken wil er wat uitkomen. Dat vind ik een beetje een nadeel, want als er dan wat uitkomt is het direct een grote hoeveelheid. Het product is qua dosering dus niet echt handig in gebruik. De huls zelf is wel makkelijk vast te houden en met het kwastje kun je het product goed aanbrengen.

Luminaire Highlighting Concealer | Swatches en look

Door naar de swatches. Je kunt deze duidelijk op mijn hand zien. Het product is vrij dik qua consistentie en heeft een mooie kleur die goed bij mijn huid past.

Luminaire Highlighting concealer van SleekLuminaire Highlighting concealer van Sleek

Hier heb ik het product op. Vooral in mijn ooghoeken dekt de Luminaire Highlighting Concealer erg mooi. Als ik wat donkere plekken onder mijn oog heb is het altijd lastig om deze weg te werken. Meestal zijn ze na een tijdje toch weer zichtbaar. Hier kun je zien dat ze zelfs na een paar uur make-up nog steeds goed bedekt zijn. Het product licht inderdaad het gebied rondom je oog goed op. Een echte highlighter zou ik het niet noemen maar het licht het wel op.

Ik gebruik dit product nu al een tijdje en ben er erg tevreden me. Ondanks dat het lang duurt om de concealer eruit te krijgen en het niet goed doseerbaar is, is het wel een fijn product welke lang en vooral goed blijft zitten. Ben je opzoek naar een goede concealer, eentje die goed dekt en ook gedurende de dag goed blijft zitten, dan zou ik deze zeker aanbevelen. Dit product kost € 8,99 en is te koop bij de Sleek verkooppunten online en offline.

Ken jij de Luminaire Highlighting Concealer al?

 

Dit product heb ik ontvangen op het Sleek Event

7 Reacties

 1. 5 augustus 2016 / 12:35

  Ik kende hem nog niet maar ziet er supermooi uit!!

 2. 5 augustus 2016 / 15:28

  werkt wel hygi├źnisch ook denk ik! Ik ken wel producten van Sleek, maar deze nog niet. Mooi!

 3. 11 augustus 2016 / 19:27

  Dit soort verpakkingen vind ik ook nooit zo handig. Maar zo te zien werkt het product wel fijn en dat is toch ook belangrijk!

  • 11 augustus 2016 / 21:49

   Ja jammer he dat het niet zo goed doseerbaar is met deze verpakking. Ja het gaat natuurlijk om het product binnenin en daar ben ik uiteindelijk erg blij mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.