Review: Lip DUO H&M

Diamonds are a girls best friend

Sommige producten koop ik omdat ik het er gewoon cute uit vind zien. Zo ook deze lipstick van H&M. Ik kocht hem tijdens de introductie van de nieuwe beauty lijn van H&M in Utrecht. Alweer een tijdje geleden dus. Ik heb hem gevonden naast de kassa als kassakoopje en natuurlijk, deze mevrouw kon hem niet laten liggen. Ik heb even voor jullie gekeken maar deze is denk ik alleen in de winkel te koop, want ik heb hem nog niet kunnen ontdekken op de webshop.

H&M DUO LIP DIAMOND

Het product zit in een doosje. Alleen dit doosje sprak me al aan. Goud, wit en roze hoe vrouwelijk wil je het hebben?!

H&M DUO LIP DIAMOND

Als je het doosje openmaakt kom deze duo eruit. Aan de ene kant is het product een lipgloss en aan de andere kant een lipstick.

H&M DUO LIP DIAMOND

De lipstick. In de vorm van een diamant is deze lipstick natuurlijk erg mooi! Of hij ook goed is qua kwaliteit, dat zie je iets verder door in deze blog.

H&M DUO LIP DIAMOND

De glosszijde. Van de lipgloss zie je duidelijk de kleur al voor je de verpakking opendraait. De applicator vind ik persoonlijk handig. Je ziet dat er al aardig wat gloss op blijft zitten als je hem opent. Genoeg gloss maar ook weer niet te veel. Op naar de swatches!

H&M DUO LIP DIAMOND

De eerste swatch is de lipstick, de tweede de gloss en de derde de lipstick met de gloss eroverheen. Ik ben erg verbaasd over de dekking van dit product. Ik had het niet verwacht, maar dit ziet er echt goed uit.

Resultaat H&M Lipduo

Op mijn lippen is het ook erg mooi maar vrij licht. Ik denk dat deze lipduo meer geschikt is voor iemand met een iets donkerdere huid of voor mij na een paar dagen zon 😉 . Ik vind de kleur persoonlijk wel erg mooi maar het is momenteel te flets voor mij. Dit product kun je dus kopen bij H&M. Ik vond hem bij de kassa. De prijs was rond de € 5,-.

Koop jij ook wel eens iets alleen voor het ‘uiterlijk’ ? 

 

16 Reacties

 1. Desiree
  23 november 2015 / 07:27

  Hahahaha ja te vaak zelfs hihi ?

 2. 23 november 2015 / 07:57

  Ik vind de kleur mooi! Haha ja, ik koop heel vaak iets alleen om het uiterlijk! x

 3. 23 november 2015 / 09:11

  Wat hebben ze goed nagedacht over de verpakking zeg! Ziet er erg mooi uit!

 4. 23 november 2015 / 09:49

  Haha ja ik ben echt zo een meisje wat extra aangetokken word door het uiterlijk, dus ja….dit leukerdje had zeker wel mee kunnen gaan met mij naar huis…

 5. 23 november 2015 / 11:58

  Hahaha, ook ik ben schuldig aan het kopen van schattige spulletjes. :’) Ik vind deze lipduo echt mooi! En inderdaad, hij is wellicht wat flets, maar het misstaat je absoluut niet hoor!

 6. 23 november 2015 / 12:10

  Ziet er echt heel schattig uit! Mooie verpakking ook. En voor die prijs zou ik hem ook niet laten liggen! 😉 -x-

 7. 23 november 2015 / 12:42

  Ik vind het een mooi en liefelijk kleurtje!

 8. 23 november 2015 / 19:40

  Hij ziet er zeker goed uit voor die prijs. Ik vind de vorm ook wel leuk bedacht.

 9. 23 november 2015 / 20:32

  De vorm van de lippenstift ziet er leuk. Ik hou echter niet zo van gloss, dus ik zou deze laten liggen 🙂

 10. 23 november 2015 / 20:38

  Eerlijk? Ik koop vaak iets alleen vanwege het uiterlijk. En vervolgens (soms) achteraf balen haha. Ik vind de vorm erg leuk, pluspunt! Hij is vrij licht bij jou, maar het misstaat niet hoor 🙂

 11. 23 november 2015 / 23:13

  Hij is wel subtiel; maar staat je erg mooi!

 12. Vandaagismooi.nl
  25 november 2015 / 21:18

  Ik vind hem erg mooi, leuk voor bij een ‘nude’ look!

 13. Teddy
  29 november 2015 / 14:25

  Ik vind de lipstick er heel bijzonder en mooi uitzien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.