Outfit | Trek iets positiefs aan dat past altijd!

Afgelopen week heb ik veel gekocht in Londen. Er waren een paar dingen waar ik wel opzoek naar was maar helaas niet voor slaagde. Zoals broeken, Danielle kan het beamen ik heb werkelijk waar denk ik wel 20 broeken/shorts en jumpsuits gepast maar niks stond zoals ik wilde. Allemaal erg kort of te groot of te klein. Daarnaast kon ik ook maar niet slagen voor vesten en blazers. Ik vond in een vintage winkel echt een hele leuke maar de kleur was echt totaal niet goed voor mij!

Onderweg naar huis van het vliegveld hoorde ik weer de reclame van Sans-Online en besloot eens een kijkje te nemen op deze webshop! Weet je ik denk dat het probleem met broeken momenteel is dat ik zelf ook niet zo goed weet waar ik naar opzoek ben. Ik heb van alles in mijn kast liggen maar sommige dingen passen helaas niet meer. Daarnaast pak ik toch elke keer weer dezelfde broeken ๐Ÿ˜‰ . Dat heb ik dus even op een laag pitje gezet. Wat ik wel vond in hun webshop is… tadaaaaa mijn favoriete vest van Only in het creme wit! Ondanks dat ze geen M meer hadden wist ik dat de L ook zou passen aangezien ik in de winkel nog twijfelde tussen de M en de L. Deze bestelde ik dus gelijk want hij was ook nog eens in de sale!! Vandaag heb ik een outfit voor jullie samengesteld met dit vest!

Sans online

Een beetje moe ๐Ÿ˜‰ en daarom bijna net zo wit als mijn vest maar ik ben zoals jullie kunnen zien heel happy met deze outfit! We vertrokken op zondagmiddag 17 mei naar het strand, het zonnetje scheen lekker dus ik had zin in een vrolijke outfit!

Schoenen sasha

Aangekomen op het strand lag het vol met kwallen! Deze kwal is net zo paars als mijn schoenen..Sans online Sans online

Toch nog een gelukte foto ๐Ÿ˜‰ Zoals je kunt zien zit het verschil tussen de M en L voornamelijk in de lengte. Dit vest is namelijk naast iets breder ook een stuk langer!

Sans online

Nog even snel de achterkant van deze leuk top laten zien! Jullie hebben hem al voorbij zien komen in mijn Londen shoplog. Dit is wat ik bedoelde met de leuke achterkant! Naast het schattige randje vind ik hem net bloot genoeg ๐Ÿ™‚

Louis Vuitton Speedy 30

Louis Vuitton Vintage! Nog steeds een van mijn favoriete tassen! Hij is echt tijdloos.. Sans online

En snel het vest aan en mijn sjaal/omslagdoek weer om! Door deze doek heb ik het gelukkig niet koud gehad deze dag! Hij paste qua kleuren perfect bij deze outfit!

Sans online

Ik kwam er achter dat het speltje wat ik in Londen kocht voor mijn haar, dezelfde kleur is als het vest! Ik kan hem hiermee dus ook nog dicht/vast dragen ๐Ÿ™‚

Sans online

Deze ketting kocht ik twee jaar geleden in New York. Hij is nog steeds favoriet bij mij en draag hem vooral in het voorjaar vaak! Echt heerlijk meisjesachtig ๐Ÿ™‚ .

Top | Primark
Vest | Sans-Online*
Broek | The Sting
Schoenen | Sasha
Haarspeld | Primark
Ketting | meegenomen vanuit New York
Tas | Vintage Louis Vuitton

Wat vinden jullie van deze outfit en zou jij één vest in meerdere kleuren kopen?

18 Reacties

 1. Marion
  26 mei 2015 / 07:00

  Mooie outfit met die lichte en zachte kleuren. De omslagdoek is ook mooi zeg!

  • Lesley
   Auteur
   27 mei 2015 / 11:06

   Ja gaaf he ๐Ÿ™‚ Ik draag hem echt zo vaak! Ik heb er laatst ook zelf een gemaakt! Misschien een leuk idee om deze tutorial erop te zetten ๐Ÿ™‚

 2. Melana
  26 mei 2015 / 10:10

  Wat een leuke, vrolijke outfit. Erg mooi!

 3. Cindy
  26 mei 2015 / 10:55

  Hele leuke outfit, toffe kleurtjes!

 4. 26 mei 2015 / 13:24

  Oh die sjaal/omslagdoek is erg leuk, lijkt me erg lekker zitten ook ๐Ÿ™‚ Leuke foto’s ๐Ÿ™‚

  • Lesley
   Auteur
   27 mei 2015 / 11:11

   Zit ook zeker lekker ๐Ÿ™‚ Die sjaal is erg handig je kunt hem op verschillende manieren gebruiken ๐Ÿ˜€

 5. 26 mei 2015 / 14:35

  Dat vestje is echt heel erg leuk, en die omslagdoek ook! Zo lieve kleurtjes ๐Ÿ™‚ Mooi!

  • Lesley
   Auteur
   27 mei 2015 / 11:10

   Ja ik draag graag lieve kleurtjes hihi ๐Ÿ™‚ Dank je wel!

 6. Lisa
  26 mei 2015 / 16:04

  Wat een mooie zomerse foto’s en erg toffe schoenen!

 7. 26 mei 2015 / 21:10

  Ik ben onder de indruk van de top, wat een aparte , fijne afwerking….dat vind ik echt geweldig leuk…de outfit staat je heel erg leuk…Hmmmm eigenlijk weet ik het niet of ik iets in verschillende kleuren zou kopen, het kan in een andere kleur er zo totaal anders uitzien…

  • Lesley
   Auteur
   27 mei 2015 / 11:08

   Ja dat vind ik zelf ook apart he hihi! Ja de top is echt prachtig en dat voor een top van Primark! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.