Outfit | Zon, zee en strand

Na een heerlijke vakantie is het lastig om weer lekker in het blog ritme te komen. Afgelopen weekend vond ik het belangrijker om er lekker op uit te trekken, uit te rusten van de eerste werkweek en te genieten van alles om mij heen. Dat is naast belangrijker ook veel leuker dan achter de computer kruipen met die hitte 😉 . Afgelopen zondag sprak ik af om samen met Margo naar het strand te gaan. Eerst lekker te lunchen en daarna genieten van de omgeving. We hadden het erover dat als je ergens dichtbij woont je er eigenlijk niet zo snel meer heen gaat.

Zo woonde ik vroeger veel dichter bij het strand dan nu. Nu moet ik er 10 minuten voor rijden, maar ga ik in verhouding met vroeger veel vaker. Ik vind het heerlijk om op het strand te zijn en elke keer als ik er weer ben voelt het als thuiskomen. Net als voor Zoë trouwens 😉 Die is bijna geboren en getogen op het strand dus vind het net als ik geweldig. Rennen en ravotten. Het liefst heuveltje op heuveltje af. Op een van de foto’s hieronder zie je haar ook op de achtergrond gaan, uiteraard mij stiekem nog wel een beetje in de gaten houden 😉 .

Hier de outfit die ik afgelopen zondag droeg.

Foto’s zijn gemaakt door Margo van hetismarg.nl

Outfit

Dit jurkje is een blouse jurkje en kocht ik vlak voor mijn vakantie naar Ibiza bij Primark. Ik was bang dat het door de stof een jurkje was wat als snel te warm zou zijn. Gelukkig valt het mij alles mee. In Ibiza heb ik dit jurkje ook regelmatig aangehad, o.a. naar de Hippie Markt. Nu in het zand loop ik uiteraard op blote voeten, maar anders draag ik mijn lage witte All Stars eronder. Naast dat het er leuk uitziet loopt het ook nog eens super comfortabel.

Boven het jurkje draag ik een vest wat ik op de Ibiza Market in Ouddorp kocht. Nog voor ik naar Ibiza ging dus 😉 Het was er koud en ik zag dit leuke vest hangen. Naast dat het op dat moment handig was, vind ik het ook gewoon een super leuk vest. Het geeft met het luxe en knusse gevoel van de winter, maar dan in de zomer. De armband heb ik echt al jaren en past gewoon heel leuk bij deze outfit. Hij is van het merk Blond Amsterdam. Waar ik ondertussen een heel huis vol met servies van heb staan haha.

Outfit details

Jurk | Primark
Vest | Ibiza Market
Armband | Blond Amsterdam

Welke plek voelt voor jou als thuiskomen?

 

20 Reacties

 1. 12 juli 2017 / 07:58

  Wat een leuk setje had je aan! Knap dat je ondanks die felle zon, nog leuke foto’s hebt weten te maken. Ik bak daar echt niks van met dit weer.

 2. 12 juli 2017 / 08:38

  Onwijs leuke outfit! Wat een geweldig jurkje, staat je super leuk!
  Liefs,
  Evelien

 3. Jorinde
  12 juli 2017 / 09:20

  Wat een te gek zomers blouse jurkje! Mooie foto’s ook door Margo!

 4. 12 juli 2017 / 09:51

  Wat een leuke outfit! Het lijkt me echt heerlijk om 10 minuten van het strand te wonen!!

 5. 12 juli 2017 / 10:36

  Wat een leuke outfit, ik zou het zo zelf dragen! Ik heb trouwens nog nooit van de Ibiza Markt in Ouddorp gehoord, terwijl ik er regelmatig kom.. Het klinkt als een leuk evenement! Ouddorp is voor mij zo’n vijf kwartier rijden, maar echt een van mijn favoriete plekjes op deze aardbol.

 6. 12 juli 2017 / 11:49

  Wauw, wat een toffe foto’s meid! Super mooi, je ziet er goed uit 🙂 Voor mij voelt de IJsselbrug in Deventer als thuiskomen. Als ik die zie ben ik echt thuis. Al voelde ik me op Ibiza ook als thuiskomen haha en dat heb ik niet snel in het buitenland 🙂

 7. 12 juli 2017 / 11:56

  Wat een leuke en zomerse outfit! Staat je goed!

 8. 12 juli 2017 / 15:36

  Leuke outfit, heerlijk zo op het strand!
  Ik vind je vest erbij heel leuk gecombineerd en de foto’s heel leuk geworden!
  Liefs, Nathalie

 9. 12 juli 2017 / 19:01

  Heerlijke strand outfit! Het vestje vind ik erg mooi van kleur!

 10. 12 juli 2017 / 21:08

  Wat een superleuke outfit en prachtige foto’s, vooral die waarop het zand door je handen glijdt! En heel begrijpelijk dat je even hebt uitgerust en van het weer hebt genoten in plaats van binnen achter je computer te kruipen! Ik hoop dat je een heerlijke vakantie hebt gehad.

 11. 12 juli 2017 / 21:32

  Leuk zo’n dagje stand! Leuke outfit, vind je vest geweldig!

 12. 12 juli 2017 / 22:40

  Wat een gave outfit en foto’s! Je kan wel zien dat het heerlijk genieten was op het strand?

 13. 17 juli 2017 / 13:32

  Mooierd! Haha, die Zoe, wat een schatje is het toch. Die foto is te grappig. Het was gezellig weer. Snel weer?

 14. 22 juli 2017 / 12:37

  Als ik vlakbij een strand zou wonen zou ik er minimaal elke week wel heen gaan! Nu woon ik ver van een strand vandaan (een recreatieplas tel ik niet mee, die hebben niet van zulke mooie schelpen en uitzichten) en kom ik er misschien eens per jaar wat ik echt te weinig vind maarja…
  Je jurkje vind ik echt leuk voor op het strand maar je zou hem natuurlijk ook op andere momenten kunnen dragen 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.