Happy list | Geluksmomentjes juli

Happiness is not a destination it’s a way of life

Met een hoop narigheid in het nieuws vond ik het weer tijd voor een nieuwe happy list. Geluksmomentjes, kleine momenten die mij toch o zo gelukkig maken. Ik heb er weer een aantal voor jullie verzameld en deel deze maar al te graag. Door te letten op de kleine momentjes die het leven zo mooi maken wordt het allemaal een stuk minder zwaar. Ik hoop dat je van dit lijstje net zo geniet als ik. Kijk naar de kleine dingen die het leven mooi maken, het zal je misschien verbazen hoeveel het er eigenlijk zijn.

♥ Een kleine duif vinden in het park. Tijdens mijn avondrondje met Zoë vond ik deze kleine duif in het park. Hij lag gevaarlijk dicht bij de weg dus ben ik snel naar huis gegaan om handschoenen te halen en hem meer richting het park te verplaatsen. Toen ik hem op wilde pakken liep hij zelf een stukje verder de goede kant op. Het was zo schattig!

♥ Het nieuwe boek van The Green Happiness! Het nieuwe zomerboek van The Green Happiness is net uit. Ik had hem in de pre sale al besteld en vorige week werd hij bezorgd. Sinds afgelopen maandag ben ik weer begonnen. Ik kan nu al zeggen dat het weer genieten is! Alle kilo’s van vorige keer waren er nog zo goed als af dus ik ben blij en klaar voor de tweede ronde 🙂 . Natuurlijk komt ook hier een review over, net als bij het vorige boek.

happy list juli

♥ Herkenning als je even gas terug moet nemen. Ik was al een tijdje erg duizelig en had continu een gevoel van flauwvallen. Heel erg vervelend zeker nadat er afgelopen week niks uit het bloedonderzoek kwam. Mijn bloeddruk is wat laag dus extra zout is gewenst. Ik merkte dat het de verkeerde kant weer opging en dus heb ik afgelopen dagen echt goed mijn rust genomen. Hoewel het in het begin moeilijk is en ik daardoor alleen maar onrustiger word, merk ik dat het daarna ineens beter gaat.

♥ Tiemen die onverwacht wat liefs voor me gekocht had. Door die onderzoekjes en mijn onrustige gedoe kreeg ik van Tiem zomaar een lief cadeautje. Een bord met de tekst Breathe deep and let go of things. Hoe toepasselijk 🙂

♥ Hulp in de huishouding. Sinds kort heb ik een hulp in de huishouding. Het is niet dat ik het niet kan, maar het kost me gewoon te veel energie. De hulp komt nu twee uurtjes in de week en maakt voornamelijk de badkamer en toiletten schoon. Het scheelt echt zoveel dat dat al gedaan is! In de tijd dat ze bezig is ben ik zelf ook wat aan het opruimen, schoonmaken en daardoor ben je twee keer zo snel klaar.

♥ Na 6 wassen gedraaid te hebben, alle sokken compleet! Dit is normaal echt een utopie 😉 . Negen van de tien keer heb ik altijd wel een paar sokken die eenzaam overblijven.

♥ Beginnen in mijn nieuwe Ban.do agenda. Ik bestelde voor dit jaar ook weer een Ban.do agenda, dit keer bij de webshop Sooohappy.nl. Een hele leuk shop met veel happy spulletjes. Het voelt zo heerlijk om weer te beginnen in een nieuwe agenda!

♥ Weer eens mee doen met een leesclub. Ooit deed ik een keer eerder mee met een leesclub. Erg leuk vond ik het! Ik las op de facebook pagina van Judith Visser dat haar nieuwe boek In Seizoenen in de leesclub van Hebban kwam. Ik kende het helemaal nog niet maar het is echt een hele leuk site waar je al je gelezen/to read en wishlist boeken op kwijt kunt. Ik was uiteindelijk ingeloot voor de leesclub en heb het boek net binnen. De leesclub is begonnen en ik vind het nu al leuk. Je gaat toch net iets dieper in op een boek dan normaal gesproken.

♥ Onverwacht een dagje vrij nemen! Ja zomaar gewoon omdat het kan en het mooi weer is.

♥ It takes two op tv. Het was zo lang geleden dat ik deze film had gezien maar o wat is en wat blijft hij leuk!

happy list juli

♥ Lachen om de marktplaats gekkigheid die je krijgt. Ik plaatste weer een aantal items op marktplaats en serieus mensen, wat een reacties en rare opmerkingen komen er voorbij. Ik denk dat ik daar maar eens wat over moet schrijven want dit is gewoon lachen haha.

♥ Mijn flamingo gieter! Tijdens een gezellig dagje Rotterdam samen met Tiemen vond ik deze Flamingo gieter bij de Xenos. Hij vond het verschrikkelijk maar ik hield voet bij stuk dat ik hem wilde hebben. Uiteindelijk kocht ik hem toch. Ik heb alleen wel heel de weg richting de auto een schreeuwende vent naast me gehad. ‘ joh les laat je gieter even aan iedereen zien’ ‘hebben jullie haar gieter al gezien?’ ja, ik werd weer flink in de zeik genomen. Lekker boeiend ik vind hem leuk dus liep ook trots met mijn gieter rond haha.

♥ Het concert van Beyonce. Need to say more? Het was geweldig! Queen B is echt amazing.

Wat waren jouw geluksmomentjes van afgelopen tijd?

 

9 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 07:57

  Wat een mooie geluksmomentjes! Vervelend dat je bloeddruk zo laag stond, maar gelukkig gaat het inmiddels beter. Eind juli ga ik ook naar het concert van Beyoncé, ik ben heel benieuwd om haar live aan het werk te zien 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Review: Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 2. 22 juli 2016 / 08:39

  Ohhh de Bando agenda! Die wil ik ooook! En ja, herkennen dat je het rustiger aan moet doen is heel fijn en ook erg goed! Heel herkenbaar overigens ☺️
  Jolanda onlangs geplaatst…MUA GlitterballMy Profile

 3. 22 juli 2016 / 09:04

  Wat een heerlijke happy list! Ik vind het ook altijd zo fijn om juist bij die kleine, fijne dingetjes stil te staan. Leuk hoor, die flamingo gieter! Ik word ook altijd in de maling genomen als ik iets “geks” koop, mannen snappen ons gewoon niet…. 😉
  Rowan onlangs geplaatst…3 x ijsblokjes met fruit + tip voor heldere ijsblokjesMy Profile

 4. 23 juli 2016 / 10:07

  Wat een super fijne momenten dit. En ach, zo schattig die duif<3

 5. 23 juli 2016 / 17:47

  Die gieter is fantastisch. PUNT.
  Ik vierde gisteren mijn verjaardag en heb lekker drankjes gedaan en leuke cadeautjes gehad, dus dat was een geluksmoment!

 6. Rochella
  26 juli 2016 / 10:29

  Die gieter is zoooooo leuk. Ik word er helemaal blij van. En dan zomaar een dagje vrij nemen omdat het kan. Dat is zo fijn. XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.