Outfit | Pretty light | de musthave van 2016, de witte broek

Wat is het toch genieten met dit lekkere weer! Ik ben echt een liefhebber van de zon. Alhoewel dat is eigenlijk niet altijd zo geweest. Gezien mijn lichte huid verbrand ik heel snel. Vroeger zat ik met zonnig weer dan ook het liefst onder de parasol of in de schaduw en vond de zon verschrikkelijk. Sinds een aantal jaar kan ik er echt van genieten. Ik heb het altijd koud dus heerlijk die warme stralen op je gezicht/lichaam en op een natuurlijke manier opgewarmd worden, niks beters toch 😉 . Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie! Momenteel is dit mijn favoriete outfit. Heerlijk licht qua kleuren, een touch of pink en mooi sieraden. Enjoy!

Outfit witte broek met roze blouse Guess-W0329L2 allure horloge Outfit witte broek met roze blousezilvere broquesArmcandy My jewellery bangle en biba armbanden Outfit witte broek met roze blouse Armcandy Biba armbanden my-jewellery bangleOutfit witte broek met roze blouse

Wauw, eerlijk gezegd schrik ik er gewoon een beetje van. Op dit soort momenten zie je pas goed dat je echt een stuk lichter bent. Gister liet ik zien dat ik in de afgelopen 50 dagen toch wel wat kilo’s maar voornamelijk cm’s kwijt ben. Broeken zitten bij mijn middel nu bijna allemaal erg ruim. Ik wilde al een tijdje een witte broek, wat mij betreft dé musthave voor dit seizoen en je kunt het met heel veel dingen combineren. Ik bestelde er een bij H&M. Deze broek was € 9,99 en daar ging natuurlijk nog wat extra korting vanaf. Ik durf eigenlijk nog niet zo goed wat duurdere broeken te kopen omdat ik bang ben dat ik ze dadelijk niet meer pas. Eerlijk gezegd, deze broek kocht ik één maatje kleiner dan ik normaal had en die is eigenlijk ook al weer een beetje ruim bij mijn middel.

De blouse kocht ik naar aanleiding van het kleurenpallet wat mij staat volgens de workshop die ik volgde. Ik liep langs bij SPS Superstar en zag daar op de ramen 40% korting op alles. Op zich fijn natuurlijk die korting, maar niet als dat betekent dat de winkel weggaat. Het schijnt dat SPS Superstar helemaal gaat verdwijnen. Het meisje in de winkel vertelde dat er twee nieuwe merken voor in de plaats komen. Dat is dan wel weer leuk nieuws dus daar ben ik heel erg benieuwd naar. Ik kocht deze blouse dus bij SPS Superstar voor € 23,95.  De schoenen hebben jullie al vaker voorbij zien komen en kocht ik vorig jaar in Londen. De bangle armband is van My Jewellery en de kralen armbanden zijn van het merk Biba. Aan de andere arm draag ik mijn nieuwe horloge van Guess. Later meer over hoe ik deze goedkoop op de kop wist te tikken!

Blouse: SPS Superstar
Broek: H&M
Schoenen: Winkeltje in Londen
Armband Unique: My jewellery
Andere armbanden: Biba
Horloge: Guess

Heb jij ook een witte broek en hoe combineer jij hem?

16 Reacties

 1. 6 mei 2016 / 08:35

  Outfit staat je super mooi! Een witte broek zal ik zelf niet aanschaffen. Vind de broeken over het algemeen vaak een beetje doorschijnend en ze worden zo snel vies haha. Maar mooi staat het zeker!
  Marijke onlangs geplaatst…De mooiste retro waterkokersMy Profile

 2. Mayke
  6 mei 2016 / 09:54

  Wat een mooie kleurtjes!
  Ik houd ook van witte broeken, alleen ze houden het nooit langer vol dan een uur met m’n honden 🙁

 3. 6 mei 2016 / 10:06

  Ontzettend leuke outfit! En wat goed dat je broeken te wijd worden, same problem here.. 🙁
  Ik vind je witte broek wel echt heel erg leuk! Love it!
  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Home wishlist!My Profile

 4. 6 mei 2016 / 18:13

  Een hele leuke outfit, mooi zomers en een zachte roze kleur doet altijd goed. Ik vind hem jou ook heel leuk staan 🙂

 5. 6 mei 2016 / 19:22

  Mooie en leuke zomerse outfit, vind je schoenen echt geweldig! Ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte witte broek

 6. 9 mei 2016 / 11:29

  Heerlijke kleuren! Ik vind het altijd mooi om te zien maar heb zelf geen witte broek, ik kan ze gewoon nooit wit houden en vind het altijd irritant als er vlekken inkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.