Outfit | Zwart en wit met patches

De winter is weer in aantocht en dat betekent tijd voor dikke truien, vesten en lange jassen! Ik bestelde bij Sans-online.nl deze trui van Noisy May. Vandaag laat ik je zien hoe ik hem combineer!

Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May Sans Online Zwart trui Noisy May

Outfit

De broek kennen jullie waarschijnlijk wel uit eerdere outfit posts. Dit keer ziet hij er iets anders uit. Ik heb hem gepimpt met een patch. En nee niet omdat dit een leuke trend is, maar gewoon omdat ik een grote vlek op mijn broek had. Iets met niet normaal kunnen eten zonder te knoeien πŸ˜‰ Omdat ik het zonde vond om hem weg te gooien heb ik een patch over de vlek aangebracht. Naja dat was trouwens wel een grappig verhaal. Ik stond daar met de patch en mijn strijkijzer. Ik strijken, strijken maar nee hij bleef niet plakken. Tja dat heb je met een ‘normale’ patch, die moet je er gewoon op naaien namelijk haha πŸ˜‰ . Mijn vriendin Desiree die deze prachtige foto’s heeft gemaakt was zo lief om hem er met de naaimachine op te zetten.

De trui die ik bestelde bij Sans-online.nl is van het merk Noisy May. Hij heeft een bootnek, is wijd en heeft een langere achterkant dan voorkant. Een ideale trui voor de herfst. Hij is warm, maar niet bloedheet. Gewoon lekker warm πŸ˜‰ . Ik vind het erg fijn dat de achterkant wat langer is aangezien ik altijd een koude rug heb. Op deze manier heb ik hier geen last van. Wat ik zo fijn vind aan het bestellen bij Sans-online.nl is dat ze leveren via DHL. Bij mij om de hoek zit namelijk een afhaalpunt van DHL. Daar laat ik het afleveren en op die manier hoef ik niet op de bezorger te wachten! Levering was super snel, ik bestelde het om 18.55 en de volgende dag was het in huis!

De schoenen die ik draag zijn van V&D. Blijven favoriet! Om het af te maken een mooie tas, af en toe een wollen hoed en een leuke tweekleurige bril.

Details

Trui | Noisy May via Sans-online.nl*
Broek | H&M
Patch | Jouw Marktkraam
Schoenen | V&D
Hoed | H&M
Bril | Polette
Fotografie: Dees-Javu

Hoe vind jij deze outfit?

Items met een * heb ik ontvangen ter review

24 Reacties

 1. Desiree
  2 november 2016 / 07:38

  Leuk geworden les!! Wat was het een prachtige dag!!

  • 6 november 2016 / 10:32

   Ja ik wilde ze daar eerst ook bestellen, maar dan duurde het een beetje lang voordat het er zou zijn hihi. Dan was het een witte broek in de winter πŸ˜‰ Ik ga er nu nog wel een paar bij bestellen om de broek verder te pimpen. Ben benieuwd naar jouw creatie!

 2. 2 november 2016 / 11:50

  Leuke outfit. Ik moet ook nodig weer eens een paar truien gaan aanschaffen nu het weer kouder word. Goed idee trouwens om je broek te besparen van de prullenbak door een patch te gebruiken πŸ™‚
  sammie onlangs geplaatst…Loved #12My Profile

 3. Kim
  2 november 2016 / 17:51

  Mooie outfit! Wat heb je trouwens een mooie tattoo zeg!
  Kim onlangs geplaatst…Q&A OPROEP!My Profile

  • 3 november 2016 / 19:34

   Dank je wel πŸ™‚ Heb ooit een stukje geschreven over all mijn tatoeages, daar vind je alles over mijn tattoo hihi.

 4. 2 november 2016 / 18:56

  Prachtige foto’s van een mooie meid! En zie ik blote voetjes, bikkel! Leuke look, heerlijk zo’n fijne trui. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…gemixte structurenMy Profile

 5. 4 november 2016 / 14:14

  Mooie foto’s zeg!! Echt leuk he dit patches, geeft een outfit net even iets extra’s. Niet heel koud met je voetjes in het water? πŸ˜‰ Fijn weekend chick!

  Liefs, Merel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.