Outfit | Palazzo Pants

Vandaag een outfit post met mijn nieuwe Palazzo Pants van Sans-online.nl, hebben jullie de vernieuwde webshop al gezien? Op de nieuwe shop hebben ze een duidelijkere manier van navigeren wat ik persoonlijk erg handig vind. Ze hebben enorm veel leuke kleding online staan en het was bijna onmogelijk om te kiezen. Mijn eerste bestelling bestond uit deze broek en een aantal t-shirts. Doordat ik wat smaller geworden ben dan ik dacht, moest ik helaas alles weer terug sturen. Het retourneren ging makkelijk en kon gratis via een DHL punt. Bij mij zit deze om de hoek dus dat was snel gebeurd. Binnen een week had ik mijn geld retour. Uiteindelijk heb ik de broek in een maat kleiner besteld en daarbij nog een extra jurkje gekocht! Hieronder de outfit, enjoy!

Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online Palazzo Pants Sans online

Al een tijdje was ik opzoek naar deze Palazzo Pants. Ik wilde een zwarte of een witte en aangezien ik net een witte skinny had gescoord, koos ik uiteindelijk voor een zwarte. Dit soort broeken staan erg chic en kleden daarnaast ook nog eens goed af! Deze is van het merk Only en is van een dunne, lichte stof. Ik vind dit een hele fijne broek voor in deze periode. Zeker als het wat warmer is dan is dit ideaal voor op mijn werk. Het is luchtig maar toch gekleed, iets wat als je geen airco hebt toch wel erg handig is 🙂 . Ik combineer hem hier met een licht blauwe top en zwarte sleehakken. Aangezien het tijdens het maken van de foto nog een beetje fris was heb ik er nog een vest overheen. Combineer het met een klassieke tas en wat mooie sierraden en je bent ready to go! Ik vind deze outfit erg tof staan en had vooraf nooit kunnen bedenken dat dit zo’n favoriet zou worden. Ik draag deze broek regelmatig en combineer hem op verschillende manieren.

Broek | Only
Top | Primark
Vest | onbekend
Schoenen | V&D
Armband | Biba
Dubbele ketting | Costes
Tas | Chanel

Is een Palazzo Pants iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

17 Reacties

 1. Marjon
  18 mei 2016 / 07:27

  Je ziet er top uit!

 2. 18 mei 2016 / 15:40

  Mooie klassieke outfit! En die tas… ❤️

 3. 18 mei 2016 / 20:47

  Het is niet mijn stijl maar het staat je wel echt prachtig. En de schoenen passen er perfect onder, mooie outfit!
  Lieke onlangs geplaatst…Festival | Ruis festivalMy Profile

 4. Dalinka
  19 mei 2016 / 20:55

  Mooie outfit! De broek is erg mooi en de top vind ik ook super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.