Outfit of today | Primark herfst stippenblouse

Afgelopen zaterdag was het weer National Glamourday. Normaal gesproken maak ik hier van te voren een blog over met een wishlist, dit keer heb ik dat niet gedaan. Tijdens en voor mijn vakantie heb ik namelijk al zoveel leuke dingen gekocht dat ik niet echt meer een wishlist over had 😉 . Ik ben wel nog even naar de stad gegaan, maar ben uiteindelijk met helemaal niks naar huis gegaan.

Vandaag heb ik een outfit voor jullie die ik afgelopen zaterdag aanhad. Ik had, na elkaar al een lange tijd niet meer gezien te hebben, nog even met Margo afgesproken. Het was als vanouds, we hebben wat outfit foto’s gemaakt en onder het genot van een high tea bij Ten to Three Bakery weer lekker bijgekletst.  Hieronder mijn outfit van afgelopen zaterdag.

Outfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouseOutfit of today | Primark herfst stippenblouse

Outfit | Primania

Primania, zo noemen ze dat als je gehele outfit bij Primark vandaan komt. Dat is in dit geval bijna helemaal waar 😉 alle kleding komt in ieder geval wel van Primark. In de Primark shoplog van voor mijn vakantie hebben jullie deze items al kunnen zien, nu zie je hoe ik een aantal van de items combineer met elkaar.

Ik ben verliefd op deze roestkleurige blouse met stippen. Het is echt een mooie blouse die goed zit. Hij heeft een hoog ruffle kraagje en wijd uitlopende mouwen. Dit geeft een heel leuk effect.

De broek is ook van Primark. Ik haal al een paar jaar broeken bij Primark. Zoals ik in de shoplog ook al zei is het soms even zoeken en veel passen. Soms is een broek van dezelfde maat net iets groter/kleiner/langer etc. dus je moet gewoon een aantal broeken meenemen om te passen en dan kijken welke het lekkerst zit. Ik vind de kleur van deze broek heel erg mooi, daarnaast zit hij ook gewoon lekker.

De tas is van Louis Vuitton en is een echte vintage uit de jaren 80. De gympen zijn van ViaVai.

Al met al een mooie herfstlook! Binnenkort verschijnen er op mijn blog nog een aantal shoplogs van de vakantie. Onder andere een van mij, maar ook een van Mimi. Daarna komen er ook daar weer outfit post’s van!

Outfit details

Broek | Primark
Blouse | Primark
Horloge | Guess
Schoenen | ViaVai
Tas | Louis Vuitton Speedy 30

Ben jij al klaar voor herfstkleding?

9 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 07:35

  Wauw, die blouse is geweldig! Wat een mooie kleur, leuk patroon en schattig model (vooral met de ruches bij de kraag)! Die zou ik ook zo kunnen meenemen in de winkel 🙂 Je hebt hem ook heel mooi gecombineerd. Prachtige outfit zo!

 2. Desiree
  3 oktober 2018 / 09:12

  Super leuk les je ziet er goed uit!

 3. 3 oktober 2018 / 09:23

  Wat een geweldige outfit en wat zie je er super goed uit!
  Liefs,
  Evelien

 4. 3 oktober 2018 / 13:07

  Staat je super leuk! Hou echt van de kleur van de blouse.

 5. 3 oktober 2018 / 19:48

  De kleur is normaal gesproken niet zo mijn ding, maar vind hem wel leuk. Staat je goed 🙂

 6. 3 oktober 2018 / 20:53

  Wat een leuke outfit!
  Ik vind soms bij de Primark ook leuke items.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.