The Body Shop | Special edition Banana Body Care + WIN!

Het is eindelijk zover! De langverwachte Limited Edition Banana Body Care lijn van The Body Shop is gelanceerd. Vanaf vandaag kun je deze producten kopen op de site van The Body Shop, in de winkels of als je mazzel hebt, win je iets van deze lijn bij mij!

The Body Shop | Special edition Banana Body Care

De gehele lijn bestaat uit een Banana Body Yogurt, Banana Body Butter, Banana Shower Gel, Banana Conditioner, Banana Hair Masker en een zogenoemde Banana Kit. Ik ontving een aantal producten uit deze lijn en heb ze uitgebreid voor je uitgetest.

Banana body care

De Banana Body Care lijn voldoet helemaal aan de Commitement ‘Enrich not Exploit’ van The Body Shop. Hij draagt bij aan de bescherming van het milieu en het verminderen van afval. Voor deze items is gebruik gemaakt van bananenpuree, gemaakt van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen op deze manier alsnog een eerlijke prijs voor hun product.

Allereerst wil ik The Body Shop mijn complimenten geven over hun leuke verpakkingen en vormgevingen van de goodies. Het gehele thema is geweldig doorgevoerd.

Banana Body Yogurt

Laat ik beginnen met een nieuw product van The Body Shop, genaamd Body Yogurt. Dit product bestaat uit een dunne, lichte gel-achtige substantie. Het trekt snel in en daarnaast zorgt het voor een hydratatie van maar liefst 48 uur. Dit product is volledig vegan.

De geur van deze Limited Edition is erg sterk. In eerste instantie vond ik het niet echt naar bananen ruiken, maar wel een herkenbare zoete geur hebben. Na een paar keer goed sniffen wist ik het, het ruikt naar die zoete bananensnoepjes! Het is een vrij heftige geur, maar ik vind het wel een lekkere geur. Na het aanbrengen blijft de geur ook wel een paar uur goed hangen.

Het aanbrengen van dit product voelt erg verfrissend. De Body Shop belooft dat het product binnen 15 seconde helemaal is ingetrokken. 15 seconde vind ik persoonlijk wel heel snel en dat haalt hij bij mij ook niet. Om echt droog te zijn en niet plakkerig duurt het bij mij ongeveer een minuut. Ik vind die minuut trouwens ook wel heel snel en vind dit product ideaal om s’morgens nog even snel aan te brengen voor ik naar mijn werk ga.

Go Bananas body yogurt Body ShopGo Bananas body yogurt Body Shop1

Ingrediënten Banana Body Yogurt

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Butylene Glycol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Carbomer, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter Extract/Shea Butter Extract, Musa Sapientum Fruit Extract/Banana Fruit Extract, Dimethiconol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Linalool, Coumarin, Eugenol, Denatonium Benzoate, Ascorbic Acid, Isoeugenol, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Sweet Almond Seed Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

Deze Banana Body Yogurt kost € 10,00 voor 200ml

Banana Body Butter

Ook de welbekende Body Butter kreeg een touch of banana! De geur van de Body Butter is precies hetzelfde als de Body Yogurt. Het enige verschil is dat hij iets minder heftig is. Voor mij is de geur bij de Body Butter heftig genoeg.

Dit product biedt 24 uur lang hydratatie en zorgt voor een zachtere en gladdere huid. Na het aanbrengen van de Body Butter, duurt het even voor je huid niet meer ‘vettig’ aanvoelt.

Go Bananas body butter Body Shop2Go Bananas Body Butter Body Shop1Go Bananas Body Butter Body Shop

Ingrediënten Banana Body Butter

Aqua/Water/Eau, Theobroma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter Extract/ Shea Butter Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Musa Sapientum Fruit Extract/Banana Fruit Extract, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tocopherol, Linalool, Coumarin, Citric Acid, Eugenol, Denatonium Benzoate, Ascorbic Acid, Isoeugenol, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Sodium Hydroxide, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

Deze Banana Body Butter is verkrijgbaar in 200ml voor € 16,00 of 50ml voor € 6,00.

Body Shop Body Butter VS Body Yogurt

Hieronder laat ik je het verschil in structuur zien. Zoals je kunt zien is de Body Butter boterachtig en lekker dik. De yogurt, lijkt daarentegen meer op een gel.

Banana body care | Body yogurt VS Body Butter 1Banana body care | Body yogurt VS Body Butter

Welke ik persoonlijk het fijnst vind is het afhankelijk van het moment. De Body Yogurt breng ik het liefst s’morgens aan na het douche, voordat ik mijn kleding inschiet. Deze trekt snel in en plakt niet, waardoor je je kleding snel aan kunt trekken. De Body Butter breng ik liever s’avonds aan voordat ik mijn pyjama aantrek.  Deze heeft wat meer body en blijft ook wat vetter. Voor overdag vind ik dat niet zo fijn, maar voor s’avonds juist wel.Banana Goodies | Badmuts en toilettas

Zoals ik bovenin al zei, de complimenten voor The Body Shop voor de vormgeving. Kijk hoe leuk de onderstaande producten zijn!

Go Bananas Badmuts Body ShopGo Bananas toilettas Body Shop

Deze zijn alleen te verkrijgen als je de Banana Pop Special Edition Essential Selection Pouch aanschaft. Deze kost € 24,00 en bevat naast de toilettas en de badmuts ook de Shower Cream en de Body Butter. Ik gebruik de toilettas dagelijks. Hier heb ik mijn astma medicatie inzitten incl. voorzetkamer en dat past allemaal perfect. Ik sleep mijn banaan dus hele dagen achter mij aan haha.

The Body Shop | Special edition Banana Body Care | Winactie

Wil jij een aantal items uit deze Limited Edition lijn winnen? Dat kan! Je maakt namelijk kans op een Banana Body Butter, een Banana Toilettas en een Banana Badmuts. Allemaal geleverd in een exclusief Against Animal Testing tasje. Het is heel makkelijk, volg de onderstaande stappen en je doet mee!

Go Bananas toilettas Body Shop1

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie. Naar welk item uit dit pakket kijk jij het meest uit?

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook of Instagram. Geef ook even in jouw reactie op deze blog aan op welke kanalen je mij volgt.

✔ Voor een +1, laat een comment achter op de facebook/instagram post en tag iemand die deze winactie ook moet zien!

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met 30 juli 2018. De winnaar krijgt in die week van mij persoonlijk bericht.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

51 Reacties

 1. elisabeth maria martina
  18 juli 2018 / 07:08

  wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 2. 18 juli 2018 / 07:33

  Oh, ik zie nu al zo uit naar deze lijn! Ik gebruikte een tijdje de bananenshampoo van The Body Shop en vond die héérlijk, ook qua geur. Ik weet zeker dat ik deze producten ook heel fijn ga vinden. De verpakkingen zijn ook inderdaad zo leuk!
  Ik zou vooral graag de body butter willen proberen, maar ook de body yoghurt klinkt ideaal voor als je niet een tijdje met een iets vettere huid wilt rondlopen. Ik maak dan ook héél graag kans op het leuke pakketje 🙂 Ik volgde je al via Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin.

 3. 18 juli 2018 / 08:20

  Wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee.
  Ik ben super benieuwd naar de producten. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 18 juli 2018 / 09:35

  Zo’n fijne geur lijkt me dit! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik volgde je al via Instagram 🙂
  Het fijnste product lijkt mij de body butter!

 5. Marian zw
  18 juli 2018 / 09:54

  De bodybutter lijkt me heerlijk. Wat een gezellig design, ik loot graag mee.

  • Marian zw
   18 juli 2018 / 09:55

   Volg je op beide kanalen

 6. 18 juli 2018 / 10:05

  Ik vind die lijn zo fijn ruiken! Ik heb zelf de body butter getest en ik ben helemaal fan.
  Liefs,
  Yara

 7. Manon Laurier
  18 juli 2018 / 10:40

  De banana body butter lijkt me echt heerlijk. Vooral nu heb ik een enorm droge huid dus ik zou hem graag gebruiken. Ik volg je op facebook en instagram!

 8. 18 juli 2018 / 11:04

  Echt super leuk de verpakking! Ben heel erg benieuwd naar de geur. Bananensnoepjes klinkt erg lekker.

  Volgens mij volg ik je al overal ?

 9. Sharon de Ridder
  18 juli 2018 / 14:07

  Wat een leuke blog! Ik kijk het meest uit naar… De badmuts! Wat zullen mijn dochter en ik daarmee kunnen lachen onder de douche. Daarna smeer ik me heerlijk in met de butter… Njam!

  • Sharon de Ridder
   18 juli 2018 / 14:08

   Oh, vergeten te melden dat ik je volg op Instagram en Facebook 😀

 10. 18 juli 2018 / 15:04

  Hoe leuk is dit?! Die vormgeving alleen al! Ik doe heel graag mee met je winactie, maar dan voor m’n vriend. Hij is helemaal gek op banaan en is ook de enige in huis die een badmuts gebruikt. Dat toilettasje zou ik dan weer ontzettend handig vinden voor op festivals. Ik volg je via Feedly en Bloglovin’, Instagram en Facebook. 🙂

 11. 18 juli 2018 / 15:15

  Deze lijn lijkt me echt heerlijk! Ik ben niet benieuwd naar een specifiek product, maar naar de geur. Bananengeur lijkt me heerlijk tropisch en zoet! Ik maak dus heel erg graag kans! Ik volg je op beide kanalen en heb ook iemand getagd! Ik wens je nog een hele fijne week!

 12. Marian B
  18 juli 2018 / 17:38

  Ben erg benieuwd naar beide producten, maar ik weet zeker dat de badmuts hier hilarische momenten gaat opleveren en daar kijk ik stiekem wel naar uit! 😉

  • Marian B
   24 juli 2018 / 11:39

   FB en gedeeld met G+

 13. Daniëlle
  18 juli 2018 / 20:17

  Wat een heerlijke zomerse producten! Echt zoiets waar je dan vrolijk van wordt! Ik doe graag mee en ben ontzettend benieuwd naar de bananenbodybutter! Ik heb een bodybutter van the bodyshop met mango geur en dat is op dit moment echt mijn favoriet, ben benieuwd of die met bananen geur ook zo lekker is! Ik volg je op Facebook en bloglovin’!

 14. Sabrina
  18 juli 2018 / 21:30

  The body shop is altijd goed! Ik doe graag mee en volgde je al op Facebook en insta. Het meest ben ik benieuwd naar de body yoghurt, die heb ik nog nooit gehad!

 15. Nathalje
  19 juli 2018 / 02:11

  Ik doe mee en volg je op beide!

 16. Nathalie Bruining
  19 juli 2018 / 02:13

  Oh alles lijkt me zooo lekker. Volg je nu op beide xx body yoghurt t meeste excited voor!

 17. Lianne
  19 juli 2018 / 07:57

  Ooh superleuk! ? ben gek op de geur van banaan en zou heel graag de body butter willen proberen ? gevolgd op facebook.

 18. Bart Keijzer
  19 juli 2018 / 13:45

  De bananen toilettas. Ik volg via Facebook.

 19. Wendy van Zetten
  21 juli 2018 / 10:23

  ??Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige special edition body willen winnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij van een goede verzorgingslijn wordt iedereen zeker heel blij ❤️ deze producten zouden zeer welkom zijn doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️ gedeeld op mijn FB tijdlijn zodat iedereen op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze heerlijke producten zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het het verwennen van mijzelf beginnen ??❤️ fijn weekend

 20. kempenaers anita
  21 juli 2018 / 11:57

  leuke actie, de body butter zou ik wel eens willen uitproberen
  volg je op instagram en geliked en gedeeld op facebook

 21. Corrie Hokken
  21 juli 2018 / 22:03

  Leuke actie ik wil wel testen

 22. Anita H.
  22 juli 2018 / 16:38

  Ik heb slechte ervaring opgedaan met body butters, waardoor ik eigenlijk in de veronderstelling verkeerde dat die per definitie never nooit intrekken. Ik ben dus wel heel benieuwd naar deze versie.

 23. 24 juli 2018 / 11:00

  Vind die verpakking zo leuk! Lijkt me ook een fijne geur hebben 🙂

 24. m chen
  25 juli 2018 / 13:05

  Ik doe mee met deze winactie, ik kijk het meest uit naar het item: BANANA BODY YOGURT (gezien de temperaturen van de laatste weken lijkt mij deze het meest verkoelend)!

 25. Ling
  25 juli 2018 / 14:58

  Oh dat lijkt mij heerlijk. Aangezien ik dol ben op banaan, moet ik meedoen met deze actie! Ik ga je nu ook volgen op Facebook.

 26. Mirjam Hellingman
  25 juli 2018 / 17:02

  De Banana Body Butter lijkt mij echt heerlijk en de toilettas vind ik ontzettend leuk! Ik word er in ieder geval heel erg vrolijk van.

  Ik maak dus heel graag kans op dit geweldige pakket van The Body Shop!

 27. Samantha
  25 juli 2018 / 20:12

  Ontzettend lekker!
  Duimen maar..

 28. Corinne De Graaf
  25 juli 2018 / 22:19

  Heerlijk de body butter
  Ik volg je op instagram

 29. Nina Mol (@Mol075)
  26 juli 2018 / 05:21

  De bodybutter lijkt me heerlijk. Facebook en Twitter!!

 30. S. Wolfswinkel
  26 juli 2018 / 07:29

  Wat een heerlijke winactie, ik waag graag een kansje! Ik ben vooral benieuwd naar de body yogurt. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, je bericht geliked en erop gereageerd) en Instagram (Truusje26, je bericht een hartje gegeven).

 31. wilmsen anita
  26 juli 2018 / 09:26

  ik volg op facebook en doe graag mee

 32. Adriana de Ruiter
  26 juli 2018 / 10:52

  Goedemorgen!

  Wat een supertoffe winactie! Ik doe dan ook gráág mee! Maar dit keer niet voor mijzelf, maar voor een nieuw lid van ons gezin! Sinds kort zorgen wij voor een puber en voor deze superlieve pleegdochter doe ik gráág mee! Ze is gék op alles wat met bananen te maken heeft én natuurlijk zoals het een puber betaamd op álle beautyproducten! Alleen heeft ze voor zichzelf en haar lichaam zorgen, niet echt van huis uit meegekregen. Om het leuk te maken, wil ik haar graag verrassen met deze set!
  Het meest kijk ik uit naar de toilettas, ze baalt zo enorm van haar (vierdehands) toilettas dat ik haar beloofd heb er een te kopen voor haar verjaardag eind augustus. Maar zo’n leuke als deze ga ik in de winkels niet vinden ben ik bang?!! (alhoewel, misschien verkopen ze hem ook bij de body shop bij de productenlijn???)

  Ik ga hard duimen!

  Fijne zomer!!!

 33. Patricia Lubbertje (-Boutje)
  26 juli 2018 / 13:58

  Wat lijken me dat lekkere producten zeg. Fijne review, bedankt!
  Ik ben dol op banaan (zo’n beetje het enige fruit waar ik niet allergisch op reageer) en op de geur van banaan. De body yoghurt lijkt me erg fijn, daar kijk ik het meest naar uit. Prettig dat die zo snel intrekt.

 34. Patricia Lubbertje (-Boutje)
  26 juli 2018 / 14:00

  Ooops, vergeten, ik volg je via insta en fb, de andere 2 heb ik helaas niet

 35. Mendy
  26 juli 2018 / 17:14

  Iedereen wordt toch altijd blij van banaan! Ik kijk het meest uit naar body yoghurt, omdat ik altijd alles snel snel wil doen en vaak niet geduld heb om mij dan in te smeren en wachten tot ingetrokken is.

 36. Faiza
  27 juli 2018 / 19:16

  Ik ben erg benieuwd naar de body butter!! Ik volg je op Facebook 🙂

 37. Natasja
  28 juli 2018 / 15:22

  Een heftige geur ? Een banaan geurtje is nooit verkeerd.. mag wat mij betreft lang blijven hangen. Als nachtzuster en mama is lichaamsgeur heel belangrijk naast goede huidverzorging.. je geur bepaalt hoe je ook overkomt ❤ kan dr teveel over zeggen.. banaan is herkenbaar en geeft jeugdsentiment.. doe mee en volg je al een tijdje op instagram en facebook. Daar zal ik zeker een comment plaatsen en iemand taggen.. want dit hi je toch iedereen?

 38. Aïde
  29 juli 2018 / 00:29

  Wat lijken mij dit een fijne producten. Vooral de badmuts maakt mij heel vrolijk en zou die dan ook graag op mijn hoofd zetten. Op IG volg ik jou als @momnursestudentfoodie

 39. Eveline v.
  29 juli 2018 / 08:42

  Hai Lesley, goedemorgen!
  Omdat ik geen Instagram heb volg ik jou alleen op Facebook. En natuurlijk open ik jouw website wekelijks gewoon in de browser.
  Ik keek al uit naar deze collectie maar het meeste naar de body yoghurt. Dit heeft te maken met mijn enorm droge huid die op veel producten ook allergisch reageert.
  Zou leuk zijn om deze producten te winnen!
  Lieve groetjes

 40. Betti Scheringa
  29 juli 2018 / 08:52

  De banana bodu butter kijk ik het meest naar uit
  Denk mn meisje van 5 zo inpikt haha
  Alleen die verpakking al ? volg via facebook

 41. Nelly
  29 juli 2018 / 09:07

  Ik ben benieuwd naar de Body Yogurt

 42. 29 juli 2018 / 09:30

  Yess! Volg je op FB als op Instagram. Ben ook zeer benieuwd!

 43. Robine
  29 juli 2018 / 09:45

  Haha, die is leuk! Zie je me straks op vakantie al over de camping gaan met een wc rol, bananenbadmuts en toilettas ??

  Die body yoghurt lijkt me ideaal, als het echt zo snel intrekt ben in er echt benieuwd naar. Ik volg je op ig en Facebook!
  Fijn weekend, liefs Robine

 44. Marina Korink
  29 juli 2018 / 10:20

  Heerlijke producten ❤️ Maar de bodybutter lijkt mij heel erg lekker voor mijn huid en om te ruiken ?ik volgde je al!

 45. 29 juli 2018 / 10:32

  My body,your body ,everybody work your body !
  De badmuts want ik hou wel graag van douchen maar niet iedere dag een nat hoofd met het naar werk gaan !
  ik volg op instagram onder Momzymom

 46. Anneliese de Waal
  29 juli 2018 / 16:10

  Heerlijk producten, zou ze graag uit willen proberen.
  Erg benieuwd.
  Ben erg benieuwd naar de Banana Body Butter.

  Volg je op alle twee = Anneliese de Waal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.