Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition

Bij een blog verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Toen ik voor het #echtepostiscool project aan het shoppen was bij HEMA zag ik dit Limited Edition peel-off face mask tompouce liggen. In het kader van de feestdagen en al het lekkers wat nog gaat komen vond ik dit een goed alternatief voor een echte tompouce 😉 . Ik vond het er zo leuk uitzien, dat moest ik wel proberen! In deze review zie je het product in de verpakking, op mijn gezicht en hoor je van mij of dit product een aanrader is of niet.

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition de verpakking

De verpakking van het product is helemaal in stijl. Een rondje met op de buitenkant allemaal tompouces. Ja wisten jullie dat het meervoud van tompouce niet tompoucen is maar tompouces? Ik heb het nooit geweten en ben het net voor de zekerheid dus even gaan googelen. Afijn, de verpakking van het masker ziet er dus super gezellig uit.

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition

Het masker zit in soort gleufje gestoken waar je hem dan uit kunt trekken. Om hem te openen zit er aan de zijkant een kleine inkeping. Het openen gaat erg gemakkelijk.

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition ingredienten en gebruiksaanwijzing

Op de achterkant van de verpakking staat aangegeven wat het product doet en wat de ingredienten zijn. Het product belooft een gladde en zachte huid na gebruik. Ik ben benieuwd!

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition in gebruik

Oke, de foto’s zijn niet heel flatteus haha. Toch wil ik jullie ze laten zien. Als ik de verpakking heb open gemaakt valt het me op dat het een soort gelei is. Het product ruikt niet naar tompouces, maar naar framboos. Ik breng de gelei aan met een platte foundation kwast. Hiermee breng ik eigenlijk alle maskers aan, dit werkt gemakkelijk en het snelst. Zo ziet het masker eruit als het is aangebracht op je huid:

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition

Juist ja, mijn hoofd ziet er nu uit als een tomaat haha. Ik merk al snel dat het product niet op alle plekken even goed opdroogt. Op de ene plek droogt het goed en op de andere plek wat minder. Na ongeveer 20 minuten verwacht ik dat alles wel goed genoeg gedroogd is om het masker eraf te halen. Helaas merk ik dan dat het op sommige plekken nog helemaal niet droog is.

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition na gebruik

Je kunt op deze foto zien dat het masker eraf halen een stuk lastiger was dan het aanbrengen. Groot en deel van het masker blijft hangen in de donshaartjes op bijvoorbeeld mijn wang. Uiteindelijk heb ik het masker eraf gehaald door mijn gezicht onder de lauw/warme kraan te houden. Na het afspoelen voelde mijn gezicht wel erg zacht aan. Het masker doet dus wel wat het moet doen alleen het er afhalen is een stuk lastiger dan een cremé masker.

Hema Peel-off face mask Tompouce limited edition is te koop bij HEMA voor een prijs van € 1,75. Momenteel zag ik hem op de HEMA webshop staan voor € 1,50 per stuk. Het is een limited edition dus op=op. Ik vond het leuk om dit masker te proberen en het is ook leuk om cadeau te geven door de unieke verpakking. Ik vind het jammer dat de geur niet naar tompouces ruikt en dat het verwijderen van het masker niet gemakkelijk ging. Na afloop is je huid wel lekker glad en zacht!

Kende jij het tompouce masker van HEMA al?

30 Reacties

 1. 17 november 2016 / 07:37

  Aaah wat leuk!! Jammer dat hij niet echt naar tompoucen ruikt, daarom zou ik hem dan toch willen kopen. Mooi roze gezichtje zo Les!

 2. Desiree
  17 november 2016 / 08:24

  Je bent om op te eten ?

 3. 17 november 2016 / 08:53

  Wel heel grappig dat hema met een tompouse masker komt! Ik zou hem ook niet kunnen laten liggen voor dat geld!
  Wel jammer dat hij niet gemakkelijk te verwijderen is en geen tompouse geur heeft!

  XNathalie

 4. 17 november 2016 / 10:23

  Jammer dat het zo lastig is om het masker eraf te trekken, dat is toch echt wel een must bij een peel-off masker! Wel heel leuk om een keer te proberen. x

 5. 17 november 2016 / 11:12

  Hahaha de verpakking ziet er echt gewéldig uit en ook vind ik het super gevonden.. een Tompouce Masker, hoe kom je er op?! Wel jammer dat het geen peel-off masker, terwijl ze dit wel op de verpakking zeggen. Hadden ze beter ‘masker’ kunnen zeggen 😉
  Inge onlangs geplaatst…PaperPassionMy Profile

 6. 17 november 2016 / 11:33

  Ik heb deze ook gehad! Vond hem erg fijn!

 7. 17 november 2016 / 13:14

  Wat een gezellige foto heb je gemaakt met die tompouce. Heel toepasselijk. Jammer dat het toch een beetje tegenviel.

 8. Gonny
  17 november 2016 / 13:47

  Serieus een tompoes masker?
  Super grappig!

 9. 17 november 2016 / 18:59

  Ik was hier al benieuwd naar en was aan het wachten op een review, haha! jammer dat hij niet echt naar tompouce ruikt en jammer dat het niet zo goed droogt overal. Heel irritant dat.
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice Kaviar Gauche nagellakMy Profile

  • 20 november 2016 / 21:34

   Ja dat vond ik zelf ook vervelend. Sommige stukken waren wel goed droog en andere bleven maar nat. Grappig dat je erop zat te wachten 😀

 10. 17 november 2016 / 20:54

  Balen dat het verwijderen zo lastig ging, ik vind het idee wel heel erg leuk! <3
  En de verpakking is zo schattig. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Review | Lush santa scrub!My Profile

 11. 20 november 2016 / 12:49

  Had het graag ook willen testen maar ben het hier niet tegen gekomen. Jammer dat je het niet zo gemakkelijk kon verwijderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.