Shoplog Primark juni 2016!

Afgelopen week was ik op mijn vrije dag samen met mijn zusje weer eens richting de Primark gegaan. Mijn laatste Primark bezoek was alweer een hele tijd geleden. Ik koop de laatste tijd steeds minder spullen en het bevalt me reuze goed. Ik had een paar dagen ervoor mijn kast opgeruimd en was nog opzoek naar een aantal items die ontbraken in mijn kast. Naast dat ik wat gewicht kwijt ben en daardoor veel dingen niet meer pas, heb ik ook alles wat ik niet meer draag en wat niet meer bij mij past als persoon op een stapel gelegd voor de verkoop of om weg te geven. Vandaag wil ik jullie dus laten zien wat ik gekocht heb tijdens mij bezoek aan de Primark 🙂 !

Shoplog Primark juni

Primark Shoplog juni | Mijn aankopen

De eerste items die in mijn winkelmandje terecht kwamen waren een hele hoop tops. Ik draag dit soort blousetops tegenwoordig bijna dagelijks en ik voel me hier erg prettig in. Na het passen bleef er uiteindelijk één over. Deze past perfect en is qua kleur helemaal Lesley. Ik kocht hem voor € 11,00.

Shoplog Primark juni blouse top

Na de topjes waren de broeken aan de beurt. Een van mijn favoriet broeken, die jullie hier ook al regelmatig in outfit posts voorbij hebben zien komen, is nu echt te groot. Ik wilde een soortgelijke in dezelfde lichte kleur hebben, dat bleek nog niet zo makkelijk. Ik had al bij verschillende winkels gekeken: H&M, Men At Work en de winkel waar de broek vandaan kwam de Sting maar helaas nergens soortgelijk wat goed zat. Bij Primark heb ik veel broeken vandaan, ze zitten echt perfect voor mij. Ik had er dit keer ook een aantal meegenomen de paskamer in. Deze broek zat direct als gegoten en precies strak op de juiste punten. Hij heeft een high waist en is 7/8 qua lengte, niet een standaard broek dus! Deze broek kocht ik voor € 17,00.

Shoplog Primark juni Broek zeven achtste

Na de broeken ging ik door naar de tassenafdeling. Mijn oog viel direct op deze prachtige rugzak. Hier heb ik heel lang naar gezocht! Ik loop al een tijdje bij de fysio voor mij rug en die had me al aangeraden om een rugzak te gaan gebruiken. Zeker voor de dagen dat ik onderweg ben is dit erg handig. Ik ben al minimaal een half jaar opzoek naar een rugzak die echt bij mij past. En hop daar liep ik dus dit keer tegen aan! Hij is (kunst?)leder en heeft een zachte roze kleur. Mijn zusje was er ook weg van en nam deze ook mee. De prijs, slechts € 12,00.

primark shoplog roze rugzakPrimark shoplog juni rugzak roze leder

Daarnaast liep ik tegen dit onderstaande schoudertasje aan. Ik heb nog geen licht grijze tas en het is een kleur die ik veel draag. Deze belandde ook in mijn winkelwagen en na wat wikken en wegen of ik hem wel echt nodig had ging hij mee naar huis. Ik kocht hem voor € 10,00.

Primark shoplog tas grijs

Ja en deze shoplog is natuurlijk niet compleet zonder een paar sokken. Ik kocht mijn favoriet kleine sokjes de seamless footies. Deze blijven het beste zitten. Ik heb er ook een aantal van andere merken, die echt elke keer afglijden. Serieus dat vind ik zó vervelend! Deze blijven goed zitten zonder dat ze je voeten helemaal afknellen 😉 . 5 paar voor € 3,50

Shoplog Primark juni seamless sokken

Bij de ‘kassakoopjes’ belandde er nog een zakje coconut chips en deze onderstaande roze dino shopper in mijn mandje. Helaas geen foto van de chips, ik hoef niet uit te leggen waarom denk ik hihi 😉 . Wel van dino shopper. Is hij niet geweldig?! Dit soort tassen zijn heel erg handig om in je rugzak of andere tas mee te nemen als je de stad in gaat. Zeker nu je op heel veel plekken geen plastic zakje meer krijgt. Voor deze tas betaalde ik € 1,50.

Shoplog Primark juni dino shopper

Ik heb uiteindelijk drie dingen van mijn ‘nog nodig’ lijstje af kunnen strepen! Vroeger kocht ik echt als een gek alles wat ik leuk vond bij Primark. Tegenwoordig ben ik dus veel bewuster bezig en koop ik alleen waar ik echt 100% weg van ben en wat ik ook echt nodig heb. Ik weet dat Primark niet de beste winkel is qua duurzaamheid maar ik vind het nog steeds een leuke winkel en ik kan hier altijd goed slagen. Binnenkort komt er een outfit online met items die ik in deze shoplog aan jullie heb laten zien!

Wat is jouw favoriete item uit deze shoplog?

 

19 Reacties

 1. 15 juni 2016 / 10:04

  Die roze rugzak is echt heel leuk, en het dino tasje is cute. Leuke aankoopjes!

 2. 15 juni 2016 / 10:07

  Oh die dino tas! Luv it! Het roze topje vind ik ook erg mooi en de kokos chips heb ik laatst ook mee genomen, Tommy had ze binnen no time allemaal opgegeten 🙂

 3. 15 juni 2016 / 10:53

  Ik kan niet kiezen want ik vind alles leuk. De top heeft een prachtige kleur en de rugzak waar ik normaal gesproken geen fan van ben vind ook erg gaaf.

 4. 15 juni 2016 / 11:15

  Leuke items heb je gekocht. De top vind ik echt geweldig. Ik hou van die kleur!

 5. 15 juni 2016 / 12:31

  Herkenbaar hoor, ‘vroeger’ kocht ik ook alles wat los en vast zat bij Primark. Standaard met 1 of 2 volle, grote tassen naar buiten. Nu ben ik toch wat selectiever en neem ik niet alles zomaar mee. Die tassen zijn echt allemaal leuk <3 Ik zoek nog een nieuwe, morgen even kijken dus 🙂

 6. 15 juni 2016 / 13:51

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!
  Ik vind vooral het topje er leuk uit zien!

 7. 15 juni 2016 / 18:42

  Dat soort topjes vind ik altijd heel fijn zitten! Ik kom nooit bij de Primark, onder andere omdat het niet de meest groene kleding is, maar ik moet zeggen dat je wel hele leuke items hebt geshopt!

 8. 15 juni 2016 / 19:59

  Wat een leuke dingetjes heb je geshopt! Vind je tassen echt heel tof. <3 En wat een gave broek, toch maar eens kijken voor een broek bij de primark. 🙂

  Liefs, Evelien

 9. 15 juni 2016 / 22:26

  Die sokjes zijn zó fijn! Ik heb ze ook. Ideaal en je ziet ze tenminste niet alleen je sneakers aan hebt. Vind die Dino tas ook echt geweldig hahaha! Leuke aankopen. 🙂

 10. 16 juni 2016 / 04:21

  Leuk geshopt, lekker zomers allemaal! Bij Primark koop ik liefst de halve winkel leeg. Juist alleen de broeken zitten bij mij nooit helemaal goed helaas.

 11. Marieke
  16 juni 2016 / 13:51

  Mooie aankopen, en wat goed dat je zo bewust nadenkt over je aankopen! Zouden meer mensen moeten doen! (De documentaire over fastfashion, The True Cost, vind je misschien ook interessant?)

 12. 16 juni 2016 / 17:20

  Die tassen! Geweldig! Ik wil ze allemaal :’)

 13. 16 juni 2016 / 20:18

  Wauw wat heb je leuke dingen gekocht! Het topje en de tassen vind ik echt prachtig.

 14. Evi
  16 juni 2016 / 21:31

  Die broek en die rugzak zijn echt heel erg mooi! Ik ben onlangs ook naar de Primark geweest en ik moet zeggen dat ik deze keer echt heel veel dingen leuk vond!

 15. 17 juni 2016 / 19:43

  Aaah die dino tas is leuk zeg! Ik ken het, ik koop tegenwoordig ook bewuster bij Primark terwijl ik vroeger zo hoppa mijn mandje vol gooide en soms met meer dan €100,- aan spullen weer thuis kwam…

 16. 19 juni 2016 / 09:33

  Wat een leuke dingen heb je geshopt. Vind het topje en de rugtas geweldig. En ja, de dino tas .. sucker for that.

 17. 19 juni 2016 / 19:45

  Ik ben nooit zo’n Primark-fan, misschien komt het ook omdat ik nooit weet waarnaar ik moet zoeken. Er zit er nu al een half jaar ééntje in Dordrecht, mijn stad, maar ik ben er slechts 2x geweest en heb tot nu toe 1 vestje gekocht.. Je hebt wel leuke aankopen gedaan! x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.