Zeeman babycollectie najaar 2018, inclusief mijn aankopen!

Zeeman heeft weer een nieuwe folder uitgebracht. In het voorjaar schreef ik hier ook al een blog over incl. shoplog. Dit keer is het een folder met de Zeeman babycollectie najaar 2018. Ik laat jullie zien wat ik tot nu toe al heb gekocht en geef jullie een preview van de leukste items die eraan komen!

Shoplog Zeeman babycollectie najaar 2018

De afgelopen weken maakt Mimi ineens een inhaalslag met haar groei. Vorige week vertelde ik jullie nog over hoelang ze maat 50 gedragen heeft en deze week ren ik alweer naar de winkels omdat ze maat 62 bijna ontgroeit is. Deze maat heeft ze zowat overgeslagen. Aangezien ik dus een nieuwe stapel rompers nodig had, ging ik gistermiddag even naar de Zeeman. Hieronder mijn aankopen!

De Zeeman Rompers

Zeeman rompers

Deze rompers vind ik erg fijn. Ze gaan makkelijk aan, zijn met alles de combineren, ze zitten goed qua pasvorm, zijn zacht en blijven mooi in de was. Daarnaast hebben ze ook nog eens een mooie prijs. De rompers zijn van biokatoen en hebben een prijs van 2,49 per stuk. Ze zijn in verschillende kleuren leverbaar en ik vind het echt aanraders!

Zeeman rompers

Ik kocht twee kleuren roze en twee witte in de maat 62/68 en alvast twee kleuren roze en een witte in de maat 74/80.

Overal zwanen / de nieuwe collectie

Zeeman babycollectie najaar 2018 - Babypyjama zwaan

Toen ik aan het neuzen was tussen de rompers vond ik dus deze geweldige zwanen pyjama! Mimi heeft zoals jullie misschien wel weten een babykamer met een zwanen thema. Dit past er dus perfect bij. Deze pyjama is te koop in de maat 50-68. Ik kocht alvast maat 68, nog even geduld en ze kan deze al bijna aan. Hij kost 3,99.

Zeeman babycollectie najaar 2018 - Babyslaapzak zwaan Zeeman najaar 2018 - Babyslaapzak zwaan

Daarnaast vond ik ook nog een bijpassende slaapzak welke ze hebben in de maten 70/90/110cm. Ik nam alvast een maat 90cm mee. Van maat 70 heb ik twee slaapzakken en van maat 90 nog maar een. Ik vind het altijd handig om er twee te hebben dan kun je tussendoor afwisselen als de ander in de was zit. Meer heb je er eigenlijk niet nodig vind ik. Deze slaapzak is € 8,99. De buitenkant is dus roze ruit en de binnenkant heeft dezelfde zwanenprint als de pyjama.

Zeeman najaar 2018 - Babydeken zwaan

Uit dezelfde collectie hebben ze ook nog een deken in de maat 100×75. Ik gebruik geen wiegje meer, maar ik vind het wel handig voor andere doeleinden. Om haar lekker in te wikkelen als het koud is, om over haar benen te slaan als ze in de maxi cosi zit en het wordt ineens frisser etc. Altijd handig. Dit dekentje kost 4,99.

Ik kan weer even vooruit dus met de rompers en voor het slapen. Ik vind deze collectie zelf echt superleuk. Ze hebben ook nog hydrofiele luiers, een ledikant hoeslaken, een aankleedkussenhoes, een zwanenkussen en een tweedelige baby pyjama in de maat 68-80. Die items waren bij onze Zeeman helaas nog niet binnen. Ik loop er aanstaand weekend wel weer binnen en hoop dan dat ze ze ondertussen binnen hebben om mijn collectie compleet te maken. Deze lijn hebben ze trouwens ook nog voor jongens met een zacht blauwe robotprint.

Zeeman babycollectie najaar 2018

De nieuwe najaarsfolder is uit en ik geef jullie een preview van welke leuke kleding er in welke maanden weer uit gaat komen. Let wel op, deze kleding is erg gewild en altijd zo uitverkocht. Wanneer je iets wilt hebben uit deze collectie, zet dan een aantekening in je agenda zodat je er op tijd bij bent. Ik kan wel uit ervaring melden dat het (tot nu toe) meestal net iets eerder in de winkel ligt als in de folder staat. Zo zouden mijn geshopte items pas beschikbaar zijn per eind juli.

Newborn collectie Zeeman najaar 2018

De newborn collectie gaat van maat 50 tot maat 68. Voor het najaar is dit voor Mimi waarschijnlijk net te klein. Toch zitten er weer super leuke items tussen. De roze trui met ruffles. En de oker gele items voor de jongens.

Zeeman Newborn najaar 2018

Babycollectie Zeeman najaar 2018

De babycollectie gaat vanaf maat 68 tot maat 80. Ook veel zwanen voor de meiden en robot items voor de jongens. Ik vind de parkas echt super gaaf! Ze zijn in vier verschillende kleuren leverbaar, maar deze drie kleuren zijn mijn favoriet. € 14,99 voor een winterjas, dat is toch geen geld?! Ik hoop dat ik deze te pakken kan krijgen voor Mimi. Ook de zwanen trui en de sokken staan op mijn wishlist. De truien van Zeeman vind ik voor Mimi erg fijn. De trui van de voorjaarscollectie die jullie in mijn shoplog destijds hebben kunnen zien heeft ze ook echt heel veel aangehad.

Zeeman baby najaar 2018

Dit waren mijn aankopen tot nu toe en mijn favorieten voor de rest van het najaar. Wil je de rest van de collectie bekijken? Bekijk dan de Zeeman online babyfolder

Ben jij ook fan van de aankomende collectie?

11 Reacties

 1. 11 juli 2018 / 06:55

  Superleuk allemaal!! Zo jammer dat die van mij beide al uit deze maatjes zijn!

  • 18 juli 2018 / 00:17

   Ja jammer dan he. Volgens mij hebben ze ook wel hele leuke vervolg collecties? Ik was er van de week weer en zag daar ook al wat voor binnenkomen.

 2. 11 juli 2018 / 08:01

  Wat een geweldige collectie! Al die zwaantjes zijn zo lief. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 11 juli 2018 / 08:25

  Schattig! Begint hier toch steeds meer te kriebelen als ik dit zie 😉

 4. 11 juli 2018 / 10:22

  Wat een schattige truitjes allemaal! Die kleuren zijn zo mooi. Jammer dat dit niet in grote maten verkrijgbaar is, mijn kids zijn hier inmiddels al lang uitgegroeid helaas.

  • 18 juli 2018 / 00:21

   Ja het gaat zo snel joh! Die Newborn maat is Mimi nu eindelijk ook bijna uit. Heeft heel lang geduurd en ik dacht dat het nooit zou gebeuren, ik hoopte dat ze snel maat 68 had omdat ze dan ook bij de andere meiden collectie kon shoppen en nu vind ik het dan weer jammer dat ze die NewBorn dingen bijna niet meer past haha.

 5. 12 juli 2018 / 21:10

  Die rompers zijn echt heel fijn, ik koop ze ook regelmatig! Ik vind het alleen zoooo jammer dat Tess net uit de babymaatjes is haha, er zit zoveel leuks tussen.

  • 18 juli 2018 / 00:17

   Ja haha Mimi is ook al bijna uit de hele kleinste maatjes. Toen ze dat nog heel de tijd had baalde ik dat alles zo babyachtig was en ze niks anders aankon. Maar nu ze er bijna uitgegroeid is vind ik het toch ook wel weer heel jammer haha.

 6. 14 juli 2018 / 14:42

  Als je puber-me had verteld dat ik in de toekomst de deur van de Zeeman plat zou lopen, dan had ik waarschijnlijk heel hard gelachen. Maar jeetje wat hebben ze toch leuke kleding voor die kleintjes. Zo jammer dat ons dametje al uit de new born maatjes is. Gelukkig heb ik een collega die net is bevallen, dus kon ik toch nog wat kopen van die geweldige leuke collectie. En dan nu afwachten wat er in haar maat nog allemaal gaat komen.

  • 18 juli 2018 / 00:19

   HAHA jouw reactie is zo herkenbaar. Toevallig had ik er zelf ook nog over nagedacht. Als ik als puber zelf kleding van Zeeman aanhad was je echt een ‘sloeber’ zoals ze de vroeger mooi konden zeggen. Nu trok ik zelf gewoon aan wat ik leuk vond en maakte het mij nooit uit waar het vandaan kwam, maar snap zo je punt haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.