Outfit | Bathrope jacket

Vandaag draait het allemaal om mijn Bathrope jacket. Ik heb er al zoveel leuke reacties op gehad en ben er zelf helemaal verliefd op! Hij is zo gaaf en staat bij bijna alles.

Ik wilde graag een nieuwe iets wat chiquere jas die tussen een zomer- en een winterjas in zit. Tijdens een koopavond ging ik met mijn vriend naar de men at work in Spijkenisse. Dat blijkt dus tegenwoordig een outlet geworden te zijn! Eigenlijk waren we opzoek naar een broek voor hem maar die kon hij helaas niet vinden. Toen ik op de damesafdeling rond liep zag ik deze jas hangen, de laatste, in mijn maat en precies wat ik zocht. Alsof hij op mij lag te wachten. Het leukste aan alles is: hij was afgeprijsd van € 99,00 voor slechts € 29,99! Daarnaast had ik ook nog een fashioncheque die ik daar in kon leveren! Deze jas kostte mij dus eigenlijk helemaal niks (of lijkt dat maar zo door mijn positieve benadering haha).  De jas heeft een zacht roze/licht grijzige kleur, het is maar net hoe je hem ziet. Hij is van het merk Stylist Own.

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

Bathrope jacket

 Jas – Stylist Own | Hoed – Kringloop | Broek – Berskha | Schoenen – Blackstone | Ketting – Primark | Blouse – Jacky Luxury | Horloge – Guess

Wat vinden jullie van de bathrope jacket? 

 

16 Reacties

 1. Swaen
  16 april 2015 / 08:09

  Leuk zo’n jas, dat lijkt zo eentje waar je lekker in weg kruipt. Gave schoenen trouwens 😉

  • Lesley
   Auteur
   16 april 2015 / 18:10

   Ja dat is er zeker zo een waar je lekker in weg kan kruipen haha! Bedankt ik heb ze al 3 jaar en ze blijven mijn favoriete zomer schoenen, ze zitten heerlijk en zijn nog mooi ook 😉

 2. 16 april 2015 / 10:17

  Die foto’s zijn weer heel erg leuk! 🙂 Good job! De jas staat je goed, als ie ook nog net zo lekker zit als een badjas: toppie!

 3. 16 april 2015 / 16:49

  Mooie foto’s! Het lijkt me een heerlijke jas. Je schoenen zijn ook erg gaaf.

  • Lesley
   Auteur
   16 april 2015 / 18:13

   Dank je wel 🙂 Het is een heerlijk jas ja 🙂

 4. Marion
  16 april 2015 / 17:16

  Mooie foto’s weer! Prachtig! Heerlijk zo’n jas om in weg te kruipen.

 5. 16 april 2015 / 18:01

  Wat een leuke hoed :D. Dat je dat zo bij de kringloop kan vinden. Heel leuk.

  • Lesley
   Auteur
   16 april 2015 / 18:13

   Ja gaaf he bij mij in de buurt voor maar 1 euro 🙂 Ik heb nog al een klein hoofd (je zou het misschien niet zo snel zeggen haha)dus al deze hoeden uit de winkel waren te groot, gelukkig passen deze wel goed!

 6. 16 april 2015 / 19:19

  Ik vind jouw schoenen te gek! Mooie foto’s zijn het geworden.

 7. 17 april 2015 / 20:04

  Wat zijn de fotos weer ontzettend leuk, dat heeft Desiree heel erg mooi gedaan, de coat staat je echt heel erg mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.