Benefit dew the Hoola | Review

In januari was ik uitgenodigd voor het Benefit Hoola event. De welbekende Hoola Bronzer heeft er een broertje én een zusje bij! Naast de poeder bronzer is er nu ook een vloeibare bronzer voor het gezicht en een bronzer voor het lichaam (Hoola zero tanlines). Benefit Dew the Hoola is de vloeibare matte bronzer voor je gezicht. Dit product is echt een van mijn favorieten geworden, zeker in mijn ‘witte’ wintertijd haha. Na een paar weken testen, was het eindelijk tijd om hem voor jullie te reviewen!

Benefit Dew the Hoola | het product

De verpakking van het product is weer typisch Benefit! Een prachtige kleurrijk verpakking. Dew the Hoola geeft me gelijk het gevoel alsof ik in Hawaii ben. Dat is eigenlijk wel knap want daar ben ik nog nooit geweest haha. Op de zijkant van de verpakking staat groot: Geloof in deze bronzer. Eerlijk, ik ben niet echt een bronzer type. Ik heb een lichte huid en ben altijd bang dat als ik het opdoe, ik er als een oempa loempa uit kom te zien. Dat heb ik namelijk eens gehad bij mijn eerste kennismaking met bronzer 😉 Geloven in deze bronzer? Dat deed ik niet direct. Eerst maar eens proberen. Op de onderkant van de verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Benefit dew the Hoola

Als je de bronzer uit de verpakking haalt blinkt het goud je tegemoet. Sommige mensen zullen dit over de top vinden, ik vind dit soort verpakkingen echt geweldig! Het geeft me altijd echt een vrolijk gevoel als je dit product erbij pakt. De verpakking is gemaakt in de vorm van een bamboestok. Een gouden bamboestok wel te verstaan.
Benefit dew the Hoola

Op de onderkant van het product staat aangegeven welk product het is, hoeveel erin het product zit en hoelang het houdbaar is. Wat me allereerst opviel is dat de verpakking licht aanvoelt. Toch zit er 30 ml in, iets wat ik persoonlijk niet verwacht had.

Benefit dew the Hoola

Als je de dop eraf haalt zie je het doseerpompje zitten. Let op bij het gebruik van het product dat je zachtjes op het pompje drukt. Je hebt echt maar een klein beetje nodig en voor je het weet zit er een hele klodder op je hand. Het pompje werkt wel goed maar je moet hem even door hebben.

Benefit dew the Hoola

Benefit Dew the Hoola | swatches en look

Bij het gebruiken van het product merk ik gelijk dat er een heerlijke geur aan de vloeibare bronzer zit. Het is niet te overheersend maar het ruikt echt lekker. Het is een frisse geur die me gelijk doet denken aan een gezellig dag op het terras aan het strand. Op de eerste foto zie je de kleur zonder dat hij uitgesmeerd is. Ik met mijn bronzer fobie vind dit er wel een beetje eng uitzien. Snel door naar het uitgesmeerde resultaat.

Benefit dew the Hoola Benefit dew the Hoola swatch

Mijn angst is met de Hoola bronzer inderdaad nergens voor nodig. Je kunt zien dat dit totaal niet oranje of nep eruit ziet! Het is net alsof je even een paar dagen in het zonnetje hebt gezeten! Om duidelijk te laten zien hoe dit product er op mijn gezicht uitziet heb ik op slechts één helft van mijn gezicht dit product gebruikt:

Benefit dew the Hoola look

Je ziet duidelijk verschil! Het geeft je net even een tintje. Ik heb hier gekozen voor één laagje over mijn volledige (halve) gezicht. Je kunt deze bronzer zo heftig opbouwen als je zelf wilt. Wil je het nog wat donkerder hebben dan smeer je er nog een laagje op. Naast dat je dit product dus over je gehele gezicht kunt gebruiken, kun je er ook voor kiezen om hem te gebruiken om te shapen. Je kunt hem dan aanbrengen onder je jukbeenderen en langs de kaak en haarlijn.

Toen ik dit product voor het eerst zag was ik een beetje sceptisch. Een bronzer is niet een product waar ik aan denk bij producten uit mijn dagelijkse routine. Toch merk ik dat ik hem, zeker nu mijn gezicht helemaal licht is door de winter, bijna dagelijks gebruik. Het geeft je net dat tintje waardoor je er een stuk gezonder uitziet. Het product is niet goedkoop maar dat is geen enkel product van Benefit. Toch ben ik zelf altijd erg blij met de producten die ik heb van Benefit. De kwaliteit is goed en het blijft de hele dag zitten zoals je het s’morgens hebt opgedaan.

Dew the Hoola is onder andere te koop bij Douglas voor € 30,50

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

9 Reacties

 1. 23 maart 2016 / 08:55

  Wat een verschil! Vind het echt een mooi sunkissed effect hebben. Precies goed, ik denk dat als je meer zou gebruiken het too much wordt. Ik moet zeggen dat bronzer niet deel uitmaakt van mijn dagelijkse routine, dus voor mij zou dit product niks zijn. Maar als je erg wit bent en graag bronzer gebruikt; match!

 2. 23 maart 2016 / 10:37

  Wauw wat een verschil! Zelf gebruik ik het niet maar kan me voorstellen dat het met een hele
  witte huid een fijne toevoeging is!

 3. 23 maart 2016 / 12:24

  Ik vind het een heel verschil! Ik gebruik ook niet dagelijks een bronzer maar het geeft je meestal wel net dat tintje

 4. 23 maart 2016 / 14:00

  Wat een prachtig flesje zeg! Heel mooi, en je ziet ook duidelijk resultaat! -x-

 5. 23 maart 2016 / 18:18

  Oh wauw dat is een mooi, maar toch subtiel verschil!
  Wat een mooi product zeg.

 6. 23 maart 2016 / 22:22

  Staat je goed. Ik ben benieuwd. Ik durf niet zo gauw nieuw producten te kopen. Ik test hem eerst even bij de Douglas.

 7. 24 maart 2016 / 23:10

  De kleur komt heel mooi uit! Ik had hem ook gezien, maar ik vond hem iets te oranje lijken toen ik de tester probeerde. Ik haf niet verwacht dat hij toch zo mooi zou zijn. Hij geeft je inderdaad echt een sunkissed look. Heel mooi!

 8. 6 april 2016 / 08:35

  Fijne review! Het product ziet er veel beter uit dat in had verwacht. Om eerlijk te zijn vind ik vloeibare bronzer een beetje eng, bang voor rare vlekken :’)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.