Blog Jubileum | My Little Happiness bestaat 2 jaar!

Vandaag precies twee jaar geleden plaatste ik mijn eerste blog online. Ik was mijn blog jubileum bijna vergeten, was het niet dat ik vorige week via LinkedIn ineens een hele hoop felicitaties kreeg. Ik dacht in plaats van aan mijn blog direct aan mijn echte werk. Met mijn blonde koppie dacht ik nog, zouden ze vanaf dit jaar dan ook halve jaren zien als een jubileum? Nee, natuurlijk niet! Ik keek en zag dat het de verjaardag van mijn blog was! Direct logde ik in om te kijken wanneer ik mijn eerste blog bericht heb geplaatst. Dat is vandaag dus precies twee jaar geleden!Blog jubileum, My Little Happiness 2 jaar

Blog jubileum terug blik: de eerste blog

Nu vraag je je misschien af wat er in die blog stond. Het was geen introductie van mezelf, ook geen hoi ik blog verhaaltje, nee het was gewoon een recept voor spelt pannenkoeken. Ik had er geen moment aan gedacht om een extra introductie van mezelf te geven op mijn blog. Ik volgde op dat moment nog geen enkele andere blog en ik had nog nooit een andere blog bezocht behalve die van een vriendin. Ik vond het gewoon leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen en daarnaast ook lekker te schrijven. Iets wat ik nog steeds graag doe, ondanks dat ik niet super goed ben in spelling. Ik schreef op mijn over mij pagina mijn verhaal en begon direct met blogs schrijven en delen. Ik vond het direct al heel leuk en merkte dat het iets was waar ik zelf gelukkig van werd. Daarnaast hoorde ik van steeds meer mensen dat ze het leuk vonden om te lezen, dat motiveerde natuurlijk enorm!

Waarom ik gestart ben met mijn blog

Voor mensen die mij nog niet zo lang volgen of vandaag pas voor het eerst bezoeken, ik ben mijn blog gestart in een depressieve episode. In het begin schreef ik daar ook regelmatig over op mijn blog. Het is iets wat iedereen kan overkomen, ook iemand die alles heeft, gezond en gelukkig is. Nu de depressie over is schrijf ik er niet veel meer over, slechts af en toe een update over hoe het nu gaat. Als ik de berichten die ik destijds heb geschreven terug lees, ben ik eigenlijk supertrots op mezelf. Ik verwoord bepaalde dingen zo mooi en ondanks dat het toen niet zo voelde was het wel duidelijk.

Mijn favorieten blogs op My Little Happiness

In de afgelopen twee jaar heb ik 314 blogs geschreven, allemaal met evenveel liefde en passie. Om van al deze blogs één favoriet te kiezen dat gaat natuurlijk niet.  Dus ik ben alle berichten even langsgegaan en heb mijn tien favorieten verzameld. Niet de tien meest gelezen blogs, maar de tien favorieten blogs van mij.

Monopoly, mijn verzameling

In deze blog laat ik mijn Monopoly verzameling zien. Ik ben dol op dit spelletje en verzamelde een aantal unieke exemplaren. Onder andere Monopoly Girls en een Disney Monopoly met kasteel!

Monopoly Girls editie

♥ Alles over mijn hondje Zoë | The Furry Friend tag

Gewoon omdat Zoë mijn hondenkind is en jullie haar in deze blog wat beter leren kennen. Zo zie je schattige puppy foto’s van haar en foto’s van nu.

Mijn Blond Amsterdam Limited Editions

Blond Amsterdam, mijn halve huis staat hier vol mee. Ik ben begonnen met een blog over mijn Limited Editions (mijn favoriet). Ik wil eigenlijk nog steeds een blog maken over de rest van mijn collectie maar ik denk dat het beter een video kan worden. Het is namelijk zoveel 😉 . De blog vind ik zelf leuk omdat ik trots ben op deze items, daarnaast is hij al veel gelezen door andere Blond liefhebbers 🙂

Lush Londen, dé winkel die je moet bezoeken als je in Londen bent!

Zoals jullie weten ben ik groot Lush fan. Deze winkel is echt heaven on earth. Deze blog brengt me weer helemaal terug naar het gevoel dat ik had toen ik hier was.

De 7 leukste/gekste dieren thee infusers

Als je dol bent op thee kan dit eigenlijk niet ontbreken. Thee Infusers zijn leuk, grappig en handig. In deze blog laat ik jullie de leukste infusers zien die ik op dat moment gevonden had.

Plog Londen

Heel onverwacht besloot ik om samen met mijn blog vriendin Danielle naar Londen te gaan voor twee dagen. Ik heb hier een plog van gemaakt. Het was veel werk, maar het is ook zo leuk om terug te kijken!

Londen PLOG

7 dingen die ik nooit kan laten liggen tijdens het shoppen

Ja de naam zegt het al een beetje. Als ik ga shoppen komt ik 9 van de 10 keer met één van de items uit deze lijst thuis.

Mijn drie tatoeages

Een blog over mijn drie tatoeages en het verhaal van elk. Ik ben nog steeds blij met mijn tattoos en vond het superleuk om deze blog te schrijven.

Ontmoet onze nieuwe keuken

Nog steeds elke dag ben ik blij met onze keuken. Hij is mooi, groot en functioneel. In deze blog laat ik je foto’s van onze keuken zien.

Keuken kvik met betonnen blad KOAK

3 dingen die ik nooit zou doen en toch gedaan heb

Leuk om dit te omschrijven en te zien hoeveel een mens kan veranderen. Binnenkort komt part 2 van deze blog 😉

Mooie kansen en geweldige dingen beleven

Het afgelopen jaar heb ik weer een aantal prachtige kansen gehad die ik met beide handen heb aangepakt. Zo werd ik gevraagd voor de koopjesjager editie van de Flair, ging ik naar diverse events, viel ik aardig wat kilo’s af met The Green Happiness en schreef  ik daar een blog over die uiteindelijk viral ging, merken die mijn blogfoto’s op hun social media willen gebruiken, Blog Awards winnen, samenwerken met steeds meer prachtige merken en nog veel meer leuke en vooral bijzondere ervaringen.

Ik heb weer zoveel geleerd het afgelopen jaar en zie dat ik blijf groeien. Ik vind bloggen nog steeds geweldig en doe het met zoveel plezier. Aankomende week komt er weer een leuke winactie online naar aanleiding van mijn gewonnen award bij Jouw Marktkraam. Ik vind het ook zo leuk om andere mensen blij te maken. Het blijft een beetje de missie van mijn blog en ik hoop dat ik daar steeds meer in slaag. Op naar het volgende blog jubileum!

Wat zou jij leuk vinden om terug te zien op mijn blog en heb je nog tips voor mij?

Je mag het natuurlijk ook gewoon mailen naar info@mylittlehappiness.nl als je het niet hieronder wil plaatsen 🙂 . Ik wil jullie in ieder geval bedankt voor het lezen van mijn blogs!

 

45 Reacties

  • 20 november 2016 / 21:38

   Ja bizar he, en allemaal nog lekker bezig! Dank je wel, bij jou ook Inge! Ik vind het ook zo leuk om te zien hoe andere gegroeid zijn en zoals jij misschien meer hun nice hebben gevonden in de tussentijd 😀

 1. 14 november 2016 / 07:32

  Super gaaf dat je al zo ver bent gekomen in 2 jaar, concrats girl! ?
  Ik vind je blog echt geweldig en lees je artikels vaak!
  Je bent echt een blogger die eruit springt en waar je helemaal jezelf bent, daar kunnen vele andere bloggers nog wat van leren!

  Liefs Nathalie

 2. 14 november 2016 / 08:36

  Gefeliciteerd!! Best lang alweer heh 2 jaar. Ik heb mijn ‘2-jarig bestaan’ volgende maand. Ik kom altijd met veel plezier op je blog dus ik zou zeggen, ga zo door!
  Marijke onlangs geplaatst…Weekmenu #21My Profile

 3. 14 november 2016 / 09:16

  Gefeliciteerd met je 2e blog verjaardag! Ik vind dat je het super goed doet 🙂 En het lijkt me nog eens leuk om je wellicht eens ergens te ontmoeten op een event ofzo! Mijn blog bestond begin van de maand ook 2 jaar, was het helemaal vergeten en daardoor heb ik er ook niet meer over geschreven, oeps. Slecht eigenlijk haha.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Etos body mistsMy Profile

  • 20 november 2016 / 21:41

   Haha ik kwam erachter via social media echt slecht eigenlijk haha. Lijkt me zeker leuk om je nog eens te ontmoeten! Jij ook nog gefeliciteerd 😀

 4. 14 november 2016 / 09:59

  Gefeliciteerd meis! Ik vind je blog heel erg origineel en je bent helemaal jezelf. Dat vind ik echt top! Ik vind je blogjes die je op een rijtje hebt gezet ook echt super leuk, wat gaaf je monopoly collectie en je blond verzameling. Ben benieuwd naar je verdere collectie, misschien inderdaad een video? 🙂 dat lijkt mij super leuk!
  Je bent een topper!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Things I like things I love AmsterdamMy Profile

 5. 14 november 2016 / 10:25

  Wauw!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En die keuken.. ik ben jaloers. Ik droom van zo’n grote keuken waar ik hele dagen in kan kokkerellen. Hahaha
  Sytse onlangs geplaatst…Recept: Vegan kipkerrieMy Profile

 6. 14 november 2016 / 10:35

  Gefeliciteerd meid! Die favoriete posts zien er echt superleuk en origineel uit! Je mag trots zijn op je mooie blog. x

 7. 14 november 2016 / 13:08

  Gefeliciteerd met het twee-jarig bestaan van je blog, super leuk! En wat fijn dat je je goed voelt en uit je depressie bent 🙂

 8. Bodil
  14 november 2016 / 13:29

  Gefeliciteerd met je mooie mijlpaal! Ga zo door! 😀

 9. 14 november 2016 / 14:11

  Van harte gefeliciteerd Lesley! Ik zie al wat leuke artikelen staan zoals het afvallen.. Mooi verhaal hoe je bent begonnen.
  Ga zo door!

 10. 14 november 2016 / 15:42

  Wat leuk zeg van harte gefeliciteerd en ga zo door!

 11. 15 november 2016 / 00:59

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag.

  Wat grappig dat je ook een monopoly verslaving hebt. Ik heb vorig jaar monopoly deal gekocht. Die is erg leuk om te spelen. We willen misschien ook monopoly deal disney gaan kopen. Gister hebben we monopoly jackpot gekocht als kerstcadeau.

 12. 15 november 2016 / 10:52

  Gefeliciteerd!! Ik vind je Monopoly verzameling echt zo leuk! Ik ga dat artikel snel even bekijken. Ik ben gek op verzamelingen van mensen. En ja, je Blond verzameling ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar.
  hilde onlangs geplaatst…Winactie: HyperFree helpt bij hyperventilatie!My Profile

 13. 15 november 2016 / 17:13

  Van harte gefeliciteerd, wat leuk allemaal wat je hebt gedaan. Wat een leuk en avontuurlijke tocht van 2 jaar. Je maakt mij nu nieuwsgierig naar 50 days green happiness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.