Blond Amsterdam – Limited Editions | Blond collectie part 1

Mensen die mij echt kennen weten dat ik al jaren fan ben van Blond Amsterdam. Ik heb een al zeg ik het zelf uitgebreide collectie. Ik zou jullie graag alles willen laten zien maar ik struggle al heel de tijd over hoe ik dat ga aanpakken. Als ik er één bericht over maak dan is dit bericht echt mega lang. Maar les, waarom begin je niet met een deel van je collectie en laat je elke keer iets zien? Ja dat wordt het! Ik begin met mijn meest geliefde en apartste items.

Dat zijn natuurlijk mijn Limited Editions! Als je opzoek bent naar iets unieks van Blond Amsterdam dan is een Limited Edition wel echt het meest exclusieve wat je kunt krijgen.  ‘One of a kind’ is het eigenlijk want deze producten worden dan of speciaal naar jouw wens gemaakt of Blond heeft het product naar eigen idee/invulling gemaakt. Vroeger kon je LE’s zo wordt het onder de fans genoemd in de winkel in Amsterdam kopen. Tegenwoordig hebben ze het zo druk dat je het alleen op bestelling kunt laten maken. Levertijd hiervoor is ongeveer 8 weken. Prijzen van deze producten liggen tussen de € 15,00 en € 95,00 per stuk. Het is absoluut niet goedkoop maar ik vind het wel leuk om een aantal van deze items te hebben. Het maakt mijn collectie uniek ๐Ÿ™‚

Oké laten we beginnen met de foto’s! Ik begin met het item wat ik het minst lang heb en ga dan door naar mijn oudste LE item! Get ready for a lot of pictures!! ๐Ÿ™‚

Blond Amsterdam LE

Deze cakeschaal liet ik vorig jaar maken! Samen met Zoë sta ik erop. Ik vind hem echt geweldig geworden en precies wat ik ervan hoopte! Ik heb de dames van Blond veel vrijheid gegeven wat ik altijd leuk vind om te doen. Je krijgt daardoor de leukste ontwerpen!

Blond Amsterdam LE

Deze schaal hebben jullie al even kunnen zien in mijn sushi how to. Ik heb deze gekocht op de fandag van afgelopen jaar. Het was weer dringen maar deze had ik gelukkig gelijk te pakken! Een aparte vorm van bord en ik ben dol op sushi dus deze past voorlopig helemaal bij mij!

Blond Amsterdam LE

Ik had tijdens de fandag nog een ander item gescoord maar ik wilde eigenlijk deze leuke tegels. Gelukkig was er iemand die deze tegels niet wilde en zo lief was om ze aan mij te overhandigen waardoor ik ze kon kopen! Ik vind ze echt super en passen leuk bij mij. Ik zou ze ooit in mijn keuken willen hebben maar helaas is vriendlief daar niet zo voor ๐Ÿ˜‰

Blond Amsterdam LE Natuurlijk ook een pot voor mijn kleine schatje Zoë. Hier zitten wat snoepjes voor haar in. Ik heb deze laten maken toen Zoë 1 jaar was ongeveer. Moet je kijken naar de details die ze in de pot hebben verwerkt echt zo gaaf!

Blond Amsterdam LE

Dit theetipje heeft iemand vanuit de blond winkel ooit voor mij meegenomen. Super blij was ik ermee want deze wilde ik al zo graag! Helaas is hij vorig jaar gebroken en heeft mijn vriend hem gelukkig nog kunnen lijmen. Toch wel erg jammer!

Blond Amsterdam LE

Deze pot heb ik laten maken voor mezelf. Van al mijn LE’s vind ik dit de minst leuke. Waarom kan ik niet omschrijven eigenlijk haha.

Blond Amsterdam LE

Deze theepot stond gewoon echt op mij te wachten. Koekjes, shoppen en sale de woorden die mij zo maar zouden kunnen omschrijven! Elke keer als ik naar deze theepot kijk wordt ik zo vrolijk! Vooral van het koekje met love sale!

Blond Amsterdam LE Bij mijn ‘Lesley’ theepot die iets verder op te zien is, heb ik een mok laten maken. Aangezien de eerste mok links niet zoals gevraagd was (ik had gevraagd of het bij het Londen gedeelte kon passen) hebben ze een nieuwe mok voor me gemaakt rechts. De linker kon ik destijds voor een klein prijsje alsnog kopen of anders zouden ze hem vernietigen. Dat vond ik ook weer zonde dus heb ik die erbij genomen.

Blond Amsterdam LE

In de loop der tijd heb ik een zestal schaaltjes bij elkaar gesprokkeld! Ik heb deze allemaal in de Blond winkel gekocht en ze zijn nog steeds allemaal erg leuk!

Blond Amsterdam LE

Met kerst werd ik enorm verrast door mijn ouders. Ze waren stiekem naar Amsterdam geweest om deze theepot voor mij te bestellen en daarna ook weer een keer erlangs om hem op te halen. Toen kon je het nog niet online bestellen en verstuurde ze deze items nog niet. Hij is echt perfect! Dit item is nog steeds mijn favoriet. Dit omdat er natuurlijk emotionele waarde aanzit maar ook omdat hij gewoon helemaal ‘Lesley’ is.Blond Amsterdam LE Mijn eerste Blond Amsterdam aankoop was deze ’tea for two’ theepot. Het is wel een gewoon formaat hoor ๐Ÿ™‚ Dit is nog steeds echt een gaaf item!

Kende jullie de limited editions van Blond Amsterdam al? Welk van mijn items vind jij het leukst?  

22 Reacties

 1. Marion
  29 april 2015 / 07:56

  Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow! Meer weet ik eigenlijk niet te zeggen! Holy moly wat gaaf! Die cakeschaal is echt een topper! Samen met Zoรซ. Wauw, wat gaaf dit!

 2. 29 april 2015 / 08:17

  Wat een leuke artikelen van Blond. Het is ook zo leuk! Vooral de gepersonaliseerde items. ๐Ÿ™‚

 3. 29 april 2015 / 08:45

  Oh, wauw. Ik hield normaal niet zo van die Blond artikelen, maar na dit gezien te hebben, vind ik het toch wat leuker! Ik wist niet dat je ook gepersonaliseerde items kon laten maken, super vet!
  Ik vind het ook leuk te zien de veranderde tekenstijl vanaf de eerste theepot.

 4. mariska
  29 april 2015 / 09:04

  Kleine aanvulling prijzen van zelf maken zijn nu tussen 27.50 en 110 en de levertijd is 14weken

 5. Marleeeentje
  29 april 2015 / 09:45

  Wauw, ziet er echt prachtig uit! Ik hou helemaal niet zo van Blond, maar als mijn eigen poppetje en mijn naam erop staan is het natuurlijk een ander verhaal! Geweldig!

 6. 29 april 2015 / 10:25

  Wat een super gave items. Ze zien er zo vrolijk uit!!

 7. 29 april 2015 / 14:17

  ohh wat gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!! die cake schaal, geweldig! Ik heb helemaal geen LE items zover ik weet ๐Ÿ™‚ maar wel gaaf zo’n persoonlijk item!

 8. 29 april 2015 / 17:18

  Blond is zo leuk! ik word ook nog steeds blij van mijn toffe mok. Je hebt al een flinke collectie opgebouwd zeg, wow! En zo leuk ook dat Zoรซ er ook in verwerkt is.

 9. 29 april 2015 / 19:29

  Wauw, wat heb je een mooie collectie zeg! *jaloeeers, haha*

 10. 29 april 2015 / 20:08

  Wauw wat gaaf! Ik wist helemaal niet dat ze ook gepersonaliseerd konden worden. Ik vind het erg gezellig staan. Een collectie om trots op te zijn, denk ik zo ๐Ÿ™‚

 11. LNNK
  29 april 2015 / 20:34

  WOW wat heb je veel! Ik heb er zelf niet zoveel van, maar ik vind de illustraties erg leuk!

 12. 30 juli 2015 / 19:18

  Ohh wat leuk! Spaar ook al een tijd blond maar helaas nog geen le…

 13. 14 november 2016 / 09:56

  Wat een prachtige items! Ik vind de mokken zo leuk <3
  Wil ook een keer een persoonlijke mok laten maken, ben zo gek op blond!
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.