Preview lente & zomer collecties 2019 | met o.a. zeeman & Duukies Beachsocks by Blond Amsterdam

Afgelopen dinsdag was ik te gast bij PR4kids om de nieuwe lente en zomer collecties voor 2019 te komen bekijken. Ik vind het zo leuk om nieuwe producten te leren kennen en er komt weer heel veel leuks aan kan ik je zeggen. In deze blog een overzicht van de producten waar ik het enthousiast van werd.

Duukies Beachsocks by Blond Amsterdam

Duukies Beachsocks is voor mij een nieuw product. Wij wonen heel dicht bij het strand en ik kan mij voorstellen dat het voor die kleintjes helemaal niet lekker is om op de schelpjes te lopen met die zachte voetjes. Wij hadden daar vroeger waterschoentjes voor en nu bestaat er dus een ander soort product genaamd: Duukies Beachsock. Duukies Beachsocks beschermt de voeten van je kindje o.a. tegen het warme zand, tegen schelpjes, steentjes en kwallen. Ze zijn te bestellen in heel veel leuke verschillende prints, kosten € 19,95 en zijn leverbaar vanaf maat 20/21.

Duukies beachsocks Duukies beachsocks

Per maart komen er nog extra leuke varianten bij, want Duukies Beachsocks is een samenwerking aangegaan met niemand minder dan: Blond Amsterdam! Zoals jullie weten ben ik hier groot fan van, dus dit is een product wat aankomende zomer zeker bij mijn dochtertje in de kast komt.

Duukies beachsocks by Blond Amsterdam

Hieronder de printjes voor meiden:

Duukies beachsocks van Blond Amsterdam

Ik vind zelf de blauwe variant met de zeepaardjes erg leuk! Voor jongens hebben ze ook leuke prints:

Duukies beachsocks by Blond Amsterdam

Kinder- en Babycollectie van Zeeman | Preview lente & zomer collecties

Zeeman blijft een van mijn favoriete winkels voor kinderkleding. Het ziet er leuk uit, heeft een goede kwaliteit en is daarnaast super betaalbaar. Blijkbaar heeft Zeeman een hele grote aantrekkingskracht op mij. Toen ik tussen de rekken met nieuwe collecties aan het snuffelen was, pakte ik dus elke keer weer een product van Zeeman uit het rek als favoriet. Hier zijn een aantal leuke items die eraan komen of al net in de winkel liggen.

Kindertrui Zeeman Lente 2019

Deze trui vind ik echt super leuk! Zeker voor ons lachbekje is dit een hele toepasselijke trui. Deze is vanaf maat 92 te koop. Ik vind wel dat Zeeman vaak wat klein valt met de kinder- en babykleding dus deze hoop ik zelf te scoren op de ‘groei’ voor Mimi.

Dierenknuffels ZeemanZeeman dierenpuzzel

Ze hebben zojuist een collectie gelanceerd in een dierenthema. Daar kun je ook knuffels van kopen en bijvoorbeeld deze superleuke houten puzzel! Ook hebben ze er kleding van en slaapaccessoires als slaapzakken en beddengoed. De kleding gaat helaas maar tot maat 68, maar is echt superleuk voor de kleintjes.

Luierbroekje Zeeman

Gelukkig komen er ook dit jaar weer luierbroekjes aan. O.a. in de kleur peach (die hierboven, hij is in het echt minder fel) , mint en wit. Ze zijn te koop tot en met maat 68 en kosten € 0,99 per stuk. Geen geld en altijd handig deze broekjes. Online op de site van Zeeman zijn ze al te bestellen.

Vosjes trui ZeemanBlauw trui met stippen Zeeman Roze trui met stippen Zeeman Roze vosjes trui ZeemanTrui met lieveheersbeestjes Zeeman
Vijf leuke truien voor zowel jongens als meisjes! Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen welke mijn favoriet is. Welke is jouw favoriet?

T-shirt regenboogvis Zeeman

Ook vond ik dit schattige t-shirt nog van deze ‘mooie vis’ . Ik ben benieuwd wanneer deze uitkomt, hij is in ieder geval erg cute.

Alle nieuwe Zeeman baby producten kun je terug vinden in de nieuwe babyfolder van Zeeman. Hier kun je mijn eerdere Zeeman shoplogs terug vinden van afgelopen jaar.

Red rag schoenen en sandalen

Dit merk kende ik wel van vrouwen schoenen, maar ik had de kindercollecties hiervan nog niet gezien. Ze hebben echt superleuke sandaaltjes voor deze zomer en ook hele leuke gympen in het assortiment.

Red-Rag sandalen tijgerprint Red-Rag sandalen roze tijgerprint

Deze twee sandalen zijn mijn favoriet. Het model is ook nog te bestellen in een blauwe of gele tijgerprint. Ik dacht eigenlijk dat ze al vanaf maat 20 gingen, maar (helaas voor mij 😉 ) zijn ze pas vanaf maat 24 te koop! Voor de kleinere maatjes heeft Red-Rag ook hele leuke andere modellen. Je kunt ze allemaal nu terug vinden op hun site.

Twinnen met Bristol

Bristol zit bij ons een klein beetje in een uithoek. Ik kom er dus niet super vaak, maar elke keer als ik er ben, ben ik weer verbaasd over de leuke collecties die ze hebben. Niet alleen voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Nu gaat de kinderkleding pas vanaf maat 92, dus voor Mimi moet ik daarmee nog even wachten. Echter de schoenencollectie gaat wel al vanaf de kleinere maten! Het is zelfs zo dat ze bepaalde schoenen ook in grotere maten hebben waarmee je dus voor een budgetprijsje met je dochter of zoon kunt twinnen!

Twinning Loafers BristolDeze vind ik dus echt te gek! Vanaf maat 20 te koop en de prijs daarvoor is € 14,99. Ze liggen nu volgens mij nog niet in de schappen, maar komen er dus snel aan!

Le Chic lente zomer 2019

De nieuwe collectie van Le Chic is ook weer prachtig geworden. Dit zijn mijn favoriete items:

Le Chic lente zomer 2019Dit jasje voor de allerkleinste, is zo schattig! Ze hebben een hele lijn hiervan die helemaal bij elkaar past.

Le Chic lente zomer 2019

Voor Mimi haar leeftijd vind ik het bovenste t-shirt en de onderste jasjes erg leuk!

Le Chic lente zomer 2019

Cleasens

Dit merk maakt gebruik van wat fellere kleuren en drukkere prints. Het roze tijgerpak hier op de foto vind ik echt geweldig. Hier hebben ze ook een heel schattig badpak van.

Cleasens

Dit vond ik de leukste items van deze pr dag. Ik ben benieuwd, wat vinden jullie van deze getoonde collecties en welk merk is jouw favoriet??

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Preview lente_zomer collectie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.