Catrice Tinted Lip Glow | Waarom dit mijn favoriete lipbalm is

Vandaag een review van de Catrice Tinted Lip Glow. Een product wat al enige tijd op de markt is en ik inmiddels uitgebreid heb getest. Hét is mijn persoonlijke favoriet als het gaat om lipbalms. Waarom? Dat lees je hieronder in mijn uitgebreide review.

Catrice Tinted Lip Glow | de verpakking

Laat ik beginnen met de verpakking.

Catrice Tinted Lip Glow

Een mooie glimmende roze huls. De huls voelt erg stevig aan. Dit is de tweede Tinted Lip Glow die ik heb aangeschaft. Het eerste product ging heel vaak mee in verschillende tassen en zag er aan het eind bijna nog precies zo uit als deze. Het enige is dat de letters van Catrice een klein beetje beschadigd waren op sommige plekken.

Catrice Tinted Lip Glow

Op de onderkant van de huls staat: Tinted Lip Glow Balm, one shade fits all, Colour Intensifier & Care.

Catrice Tinted Lip Glow

Toen ik dit product voor het eerst in het schap zag liggen. wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. One shade fits all? Ik dacht hierdoor dat het gewoon een gekleurde lipbalm zou zijn, eentje met een niet al te heftig kleurtje. Echter het product verraste mij enorm.

Catrice Tinted Lip Glow | Het product

Catrice Tinted Lip Glow

Wat belooft Catrice met dit product?

Catrice Glow Tinted Lippenbalsem versterkt de natuurlijke kleur van je lippen en geeft ze een subtiel roze tintje. Hoe subtiel deze tint is, hangt af van de pH-waarde van de huid van je lippen.

Catrice Tinted Lip Glow

Het mooie aan dit product vind ik dat de kleur die het product je lippen geeft ook echt verschilt per keer. De ene keer smeer ik het product op mijn lippen en is er een hele subtiele kleur te zien. De andere keer valt hij veel meer op. Ook kun je de intensiteit van de kleur goed opbouwen. Hoe vaker je het product aanbrengt, hoe feller de kleur wordt.

Catrice Tinted Lip Glow

Catrice Tinted Lip Glow | lipswatches

Hieronder een voorbeeld van een foto waarbij ik dit product heb aangebracht. Allereerst een foto van mijn lippen zonder enig product.

Catrice Tinted Lipbalm

Hieronder zie je een foto van mijn lippen direct na het aanbrengen van de Catrice Tinted Lip Glow.

Catrice Tinted Lipbalm

En een foto van de Catrice Tinted Lip Glow 5 minuten na het aanbrengen.

Catrice Tinted Lipbalm

Nog even een full face look:

Catrice Tinted Lipbalm

Je kunt zien dat de lipkleur nog veranderd na het aanbrengen. Na een paar minuten is de kleur zoals hij blijft. Bij mij is dit momenteel redelijk fel roze. Er zijn ook periodes waarbij de kleur net iets minder fel is. Hoe hij dus bij jou uitvalt is een beetje afhankelijk van de PH-waarde van jouw lippen.

Ik ben superenthousiast over dit product. Naast dat het je lippen een leuk kleurtje geeft, voelen je lippen met gebruik van dit product goed verzorgd gaan. Ook de rest van de dag! Het product doet dus zeker wat het beloofd. Dit product kun je aanschaffen bij onder andere Kruidvat voor € 4,99.

 

15 Reacties

 1. 28 mei 2018 / 08:11

  Wauw, wat een mooie kleur en een heel gaaf product ook zo te zien! De kleur staat je prachtig. Ik denk dat ik ook maar eens naar deze Lip Glow ga kijken in de schappen vandaag 🙂

 2. yvonne
  28 mei 2018 / 08:43

  Wat leuk! Ben benieuwd hoe deze bij mij uitvalt.

  • 10 juni 2018 / 22:19

   Ja dat is echt even proberen. Het is per persoon verschillend omdat het product op de ph waarde werkt. Laat je het weten als je hem geprobeerd hebt?

 3. 28 mei 2018 / 08:57

  Wat een mooie kleur! Snap dat je hier enthousiast over bent.

 4. 28 mei 2018 / 13:30

  Oh wauw ik had niet verwacht dat er zo veel kleur vanaf zou komen! Staat je goed 🙂

  • 10 juni 2018 / 22:19

   Dank je wel! Ja er komt veel meer kleur af dan in verwacht had. Het wisselt wel per keer en dus ook echt per persoon omdat het op ph waarde van je lippen gaat.

 5. 29 mei 2018 / 09:08

  Klinkt goed, en mooie kleur! Ik ga hem opzoeken.

 6. 9 juni 2018 / 11:23

  Oh wat een leukerd! Ik ga ‘m zeker kopen zodra k weer in Nederland ben of hier een DM kan vinden waar ze Catrice verkopen 😀

  • 10 juni 2018 / 22:17

   Ja in Duitsland bij DM heb ik hem ook wel eens gekocht, dus daar kun je hem ook kopen. Hij is zeker fijn! 🙂 Ik ben benieuwd of hij jou net zo bevalt

 7. 21 juni 2018 / 08:15

  Mooie foto’s! Het is niets voor mij, maar fijn dat hij voor jou favoriet is 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.