Catrice Treasure Trove blush & eyeliner review

Catrice Treasure Trove

Een nieuwe collectie van Catrice Cosmetics is uit. Deze collectie heet: Treasure Trove. De gehele collectie bestaat uit: nagellak, oogschaduw, een blush, highlighter, lipstick en eyeliner. Ik vind de producten er niet alleen op de afbeeldingen mooi uitzien maar ook in het echt. Ik kocht de eyeliner en de blush uit deze collectie. In deze blog test ik ze voor je uit!

Catrice Treasure Trove | Liquid eyeliner Golden Grace

De omschrijving vanuit Catrice is als volgt:

New Years Eyes. De gouden Liquid Liner – een dip eyeliner met penseel applicator – geeft elke oogmake-up stijl een feestelijke touch. Dankzij de fijne haartjes is het perfect aanbrengen van de eyeliner kinderspel. De vloeibare, metaalgouden textuur is langhoudend en een absolute eye-catcher voor speciale gelegenheden.

Catrice Treasure Trove
Catrice Treasure Trove

Alleen de verpakking is al feestelijk. Ik was opzoek naar een eyeliner in een andere kleur en vond goud wel leuk om te proberen.

Catrice Treasure Trove

Je kunt zien dat het penseeltje inderdaad heel dun is. Daarnaast is hij ook nog eens heel flexibel. Dat kan een voordeel zijn maar ook een nadeel. Heb je geen vaste hand? Dan is het zetten van een mooie eyeliner met dit product niet makkelijk. Verderop zie je de swatch van het product terug en een voorbeeld van een look die je met dit product kunt maken.

Voor een prijs van € 2,99 koop je dit product onder andere bij het Kruidvat. 

Catrice Treasure Trove | Blush Caviar And Champagne

La belle de nuit. De gouden glow van deze blush zorgt voor een stralende teint. Breng op het hoogste punt van de jukbeenderen aan en accentueer de contouren van het gezicht. Het unieke sterreliëf en de zachte textuur maakt van de blush – een combinatie van warm roze en champagne highlights –  de must-have van het seizoen.

Catrice Treasure Trove
Catrice Treasure Trove

De highlighter uit deze collectie is mooi, maar ik vind persoonlijk de blush nóg mooier. De verpakking is stevig. In de blush is een sterrenpatroon verwerkt. Zoals je hopelijk op de foto duidelijk kunt zien heeft deze blush ook glitters door het product zitten. Ik was in het begin bang dat dit een overspray zou zijn, maar na een aantal keer gebruiken zitten deze glitters er nog steeds!

Voor een prijs van € 4,59 koop je dit product onder andere bij het Kruidvat. 

Swatches

Catrice Treasure Trove

Het belangrijkste van een review vind ik persoonlijk altijd de swatches. Hoe is dit product in gebruik?

Allereerst de eyeliner. Het kwastje is dun en je kunt er fijn mee werken. Ik heb hier twee swatches gemaakt één dunne en één wat dikkere. Beide zien er mooi uit. Zoals ik al eerder zei, je moet wel een vaste hand hebben met dit product. Ik heb dat niet echt zoals je kunt zien 😉 De kleur van het product is echt goud. Het ziet er chic uit en je kunt er veel verschillende kanten mee op. De eyeliner droogt redelijk snel en als het er eenmaal opzit krijg je het er niet zomaar vanaf.  Je kunt dit gebruiken als losse eyeliner of om je zwarte eyeliner een extra touch te geven. De € 2,99 vind ik dit product zeker waard! Je kunt er weer eens wat anders mee maken 🙂 .

De blush is erg goed gepigmenteerd. Zoals ik hierboven al zei ben ik blij dat de glitter in de blush geen overspray is. Je moet een beetje oppassen met hoeveel je op je kwast doet, de eerste keer dat ik hem opdeed was het erg heftig. Nu weet ik dat je van dit product niet zo heel veel nodig hebt om een mooie look te creëeren. Deze blush vind ik vrij prijzig maar hij is wel uniek en kwalitatief de € 4,59 zeker waard.

The look

Catrice Treasure Trove

Deze look maakte ik met de twee bovenstaande producten. Ik heb de gouden eyeliner hier opgedaan zonder nog een zwarte eyeliner. Hierbij heb ik het gecombineerd met de roodbruinige kleur van Sleek en de Roller Lash mascara van Benefit. De blush combineerde ik met de highlighter van ELF. Ik ben tevreden!

Heb jij al iets uit de Treasure Trove collectie?

 

24 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 07:16

  Oh wauw wat kan jij die kleur goed hebben zeg. Zelf heb ik niets uit deze collectie, maar ik kom dan nog steeds om in de make-up

  • 13 januari 2016 / 19:36

   Dank je wel Debby 🙂 . Haha soms ook wel herkenbaar hoor! Ik heb genoeg zal ik het zo zeggen 😉 Ik koop wel alleen dingen die anders zijn dan wat ik al heb of waar ik een vervanger voor zoek. Anders loopt het natuurlijk de spuigaten uit haha

 2. 13 januari 2016 / 12:28

  Ik vind de eyeliner er nog best leuk uitzien en de blush vind ik helemaal geweldig!

  • 13 januari 2016 / 19:42

   Die eyeliner vind ik niet tegenvallen, het is zeker een goed product, verrassend zelfs hihi. Ja mooi is die he. Heb jij hem ook gekocht?

 3. 13 januari 2016 / 12:45

  wauw die eyeliner is heel tof op cranberry/rood tinten of natuurlijk zwart! liefs

 4. 13 januari 2016 / 13:20

  Wauw, mooi kleurtje! staat je ook heel goed 🙂

 5. 13 januari 2016 / 16:03

  Ah! wat handig dat je hier een review over hebt gemaakt! Afgelopen week stond ik in de winkel al naar de eyeliner te staren (omdat ik stiekem nog naar zoiets zoek) maar heb ik hem laten liggen omdat ik bang was dat het niet goed genoeg zou zijn..en de feestdagen nu al geweest zijn. Leuk! Liefs

  • 13 januari 2016 / 19:53

   Ja ik was eerst ook bang dat hij niet goed genoeg zou zijn. Toen heb ik hem even geswatcht en was ik al zo verrast. Ik dacht die ga ik gewoon proberen voor die 3 euro haha. Het is echt een goede koop geweest gelukkig 😀

 6. 13 januari 2016 / 18:45

  Ik vind de eyeliner er geweldig uitzien , helemaal als je de gouden tint zoals jij deed combineert met de roodbruine kleur oogschaduw die je gebruikt hebt in deze look….Ook de blush vind ik heel erg mooi, en ook doe kleur zou je, denk iik ook wel, mooi kunnen verwerken in een ooglook waar ook de gouden eyeliner in gebruikt word….de look die je hebt gemaakt is echt heel mooi, en ontzettend apart…

  • 13 januari 2016 / 19:55

   Dank je wel lieve Petra! Ik vond het leuk om te maken 🙂 Is ook een idee waarom niet zou je zeggen. Ga het binnenkort gewoon een keer proberen!

 7. 13 januari 2016 / 19:48

  Ik vind de eyeliner heel tof! Wat staat die je goed. <3

 8. 13 januari 2016 / 22:56

  Ik wil die eyeliner! Even naar de winkel rennen. Neem ik meteen die blush mee. Heeele mooie foto’s!

 9. 15 januari 2016 / 00:22

  Oh mooi zeg! Vooral die liquid eyeliner! Ik heb deze lijn bij Catrice even gemist, morgen maar eens een kijkje nemen – ik zoek al een poosje een nieuwe gouden eyeliner. De kleuren staan je prachtig! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.