Benefit Workshop | Make-up tips van professionals

Benefit workshop time!

Tijdens mijn vakantie kwam ik dit leuke oproepje voor een Benefit workshop op de facebook pagina van Benefit tegen.

Nieuwe make-uplook nodig? In Parfumerie Douglas Rotterdam Lijnbaan zijn er nog enkele plaatsen vrij voor een Benefit workshop met Benefit’s National Brow & Make-up Artist Anuka Ioseliani:
Zaterdag 21 november 9.30 – 13.00 uur
Zaterdag 21 november 14.00 – 17.30 uur
Zaterdag 28 november 9.30 – 13.00 uur
Zaterdag 28 november 14.00 – 17.30 uur

Inschrijvingsbedrag: 25 euro per persoon (incl. giftcard twv € 15)
Locatie: Parfumerie Douglas Lijnbaan 175, Rotterdam Inschrijven kan door een email te sturen naar juliev@benefitcosmetics.com met je naam, telefoonnummer en op welke dag/welk tijdstip je de workshop wilt volgen!

Hoe leuk is dat? Ik schreef me samen met een vriendinnetje in voor 28 november. Met smart keken we uit naar deze dag maar voor we het wisten was het zover!

Workshop dag!

Vroeg in de ochtend werd ik opgehaald door mijn vriendinnetje en reden we richting de stad. Het was gelukkig in Rotterdam dus na drie kwartier rijden waren we er al. Dan nog een parkeerplek vinden. Dat is wel eens lastig in de stad en zeker op de zaterdag voor Sinterklaas πŸ˜‰ . Exact om half 10 liepen we de Douglas aan de Lijnbaan binnen. We werden opgehaald door Anuka en begeleid naar de speciale trainingsruimte. Hieronder een impressie:

Benefit workshop

O mijn god, dit is toch geweldig! Een hele ruimte ingericht met allemaal roze dingen, leuke hebbedingen, heerlijk eten en drinken en natuurlijk een enorme berg make-up.

Benefit workshop
Benefit workshop

De workshop begint met uitleg over het programma. Het komt er in het kort op neer dat je je make-up doet van basis tot eind maar dan in een langzame versie. Je doet er eigenlijk de gehele cursus over. Bij elk onderdeel vertellen ze je waar je op moet letten en hoe je dat aan kunt pakken. De missie van Benefit is om je er met make-up zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien.

Ik wil eigenlijk niet te veel verklappen over de inhoud van de cursus omdat het anders niet meer leuk is mocht je zelf gaan. Wel kan ik zeggen dat ik weer een aantal leuke dingen geleerd heb. Een van die dingen is, om je ooglook eerst te doen en dan je foundation. Zelf pak ik het altijd andersom aan maar dit vond ik een handige tip/truc. Op die manier kun je je ooglook perfect maken zonder je basis te verprutsen.

Benefit workshop

De foto nam ik tegen het eind van de cursus. Het ziet er niet meer zo netjes uit als vooraf, alle make-up ligt verspreid over de tafel. Trouwens nee, het is geen wijn daar op de tafel maar gewoon ranja. Wat erg handig was, was het hello gorgeous blaadje. Hierop kun je tijdens dat je bezig bent opschrijven welke producten je fijn vind en/of welke je voor je look gebruikt heb.

Benefit workshop

Oke, hoe leuk is dit! Deze spiegel is echt zo gaaf! Helaas alleen voor gebruik tijdens de workshop en niet te koop πŸ˜€ .

Workshops, ik kan er geen genoeg van krijgen. Weer nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen is iets wat ik het allerliefst doe. Ook van deze workshop heb ik intens genoten. De Benebabes zijn zelf zo enthousiast, wat ook niet anders kan met zo een leuk merk. Dat enthousiasme slaat al snel over op de cursisten. We hadden een leuk (klein) groepje en bij sommige was de transformatie echt een *wauw* moment. Een ding wat ik wat minder vond is dat ik er zelf zo hebberig van werd. Je moet jezelf goed kunnen bedwingen om niet met een hele lading Benefit producten naar huis te gaan πŸ˜‰ .

Resultaat Benefit workshop

Mijn eind resultaat. Ik ben gegaan voor een heftige party look. Ondanks dat het veel make-up is blijft het er redelijk naturel uitzien. Voor het eerst heb ik een wing gezet die er niet uit ziet als een streep *joehoe*. Ook de rest van deze week ben ik gaan oefenen op mijn wing. Wat een hel is het maar wat voel je je geweldig als het lukt πŸ˜‰ .

Ik weet nog dat een vriendinnetje twee jaar geleden aan me vroeg, doe jij ooit wel eens wat aan je wenkbrauwen? Nee dat deed ik toen niet, of amper in ieder geval. Ze gaf me de Benefit Gimme Brow en ik was verkocht. Ze werkt zelf bij het merk en door haar ben ik dus met Benefit in aanraking gekomen. Ik vind het merk echt geweldig. Het straalt zoveel plezier uit en de producten zijn fantastisch. Dus lieve J, ik weet niet of ik je moet bedanken of juist vervloeken haha. De kennismaking met Benefit heeft me een hoop geld gekost maar ik ben zo blij dat je me die avond bij D. kennis hebt laten maken met dit prachtige merk. Je bent geweldig! x

Wil jij ook een workshop van Benefit volgen? Op hun social media verschijnen regelmatig van dit soort oproepjes. Het is dus voor iedereen bereikbaar! 

Heb jij wel eens een Benefit workshop gevolgd?

 

 

9 Reacties

 1. 4 december 2015 / 08:36

  Wat een mooie look is het geworden, die wing ook. Ik blijf dat lastig vinden.

 2. 4 december 2015 / 08:45

  Wat tof zeg! Je hebt echt een mooie look gecreΓ«erd. πŸ™‚

 3. Desiree
  4 december 2015 / 14:28

  Mooi les!! Wanneer gaan we hem uittesten!

 4. 4 december 2015 / 17:07

  Helaas zo ver πŸ™ Wat heb je een mooie look gemaakt zeg

 5. 4 december 2015 / 18:48

  wat een geweldige look heb je gemaakt, hij staat je erg goed…workshops zijn altijd zo ontzettend leuk om te doen, …ik volg ze ook altijd erg graag…

 6. 4 december 2015 / 19:53

  Wat leuk! En die look die je hebt gemaakt is ook super mooi!

 7. 14 december 2015 / 13:20

  Wat een leuke workshop!! Ga ik onthouden daar wil ik de volgende keer zeker aan deelnemen.

  Mooie look ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.