Fotoverslag | Verzamelaarsjaarbeurs

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Tiemen naar de Verzamelaarsjaarbeurs geweest. Twee weken geleden scheef ik hier al een blog over met alle algemene informatie. Als ik de Verzamelaarsjaarbeurs in een zin moet omschrijven: je kijkt je ogen uit! Ik heb zoveel gezien, leuke, grappige, mooie, afschuwelijke dingen en veel items die ik herkende van vroeger. Ik vond het erg leuk om deze beurs eens te bezoeken.

De zaal was onderverdeeld in verschillende zones en categorieën. Vooral het speelgoed gedeelte en de curiosa, zoals ze dat mooi zeggen, vond ik erg leuk. Bij curiosa hebben de kramen van alles wat, boeken, speelgoed, stenen, antiek. Hierdoor moet je echt goed zoeken en kijken. Er ligt zo enorm veel! Ik kreeg een beetje hetzelfde gevoel als snuffelen op een rommelmarkt. Goed zoeken en dan uiteindelijk precies dat vinden wat je altijd al had willen hebben! Ik heb een hoop foto’s gemaakt, ik hoop jullie zo een goede indruk van de beurs te geven.

Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017coca cola Verzamelaarsjaarbeurs 2017My little Pony Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017smurfen Verzamelaarsjaarbeurs 2017barbie Verzamelaarsjaarbeurs 2017lp's Verzamelaarsjaarbeurs 2017lp's Verzamelaarsjaarbeurs 2017landkaarten Verzamelaarsjaarbeurs 2017thunderbirds Verzamelaarsjaarbeurs 2017vintage kleding Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017publiek Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017stenen Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017knopen Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017opgezette giraffe Verzamelaarsjaarbeurs 2017Verzamelaarsjaarbeurs 2017

Voorafgaand was ik wel een beetje bang dat het té druk zou zijn. Dit viel me reuze mee. Zoals je op sommige foto’s goed kunt zien is het ruim opgezet en heb je dus genoeg ruimte om te snuffelen. Wat ik wel een beetje jammer vond is dat sommige kramen rond een uur of half vier/ vier uur al aan het opruimen waren. De beurs duurde tot vijf uur dus dan verwacht ik als bezoeker ook dat ik daar tot zeker half vijf en misschien zelfs wel echt vijf uur volle kramen vind.

Je merkt echt dat zowel de bezoekers als de standhouders uit heel Europa komen. Ik hoorde regelmatig vreemde talen om mij heen. Van Engels, Duits en Frans tot zelfs Zweeds. Ook het item wat ik kocht, was bij een vrouw uit Frankrijk. Ik kan helaas niet zeggen en laten zien hoe het eruit ziet, want het is een cadeau voor iemand. Het is zo passend en ik denk dat ze er heel erg blij van wordt. Naar dit was ik al een tijdje opzoek, maar ik heb het nergens kunnen vinden. Op deze beurs dus wel!

Vind ik de Verzamelaarsjaarbeurs een aanrader? Ja! Als je van rommelmarkten houdt, je iets verzamelt en die verzameling uit wil breiden of je opzoek bent naar unieke items dan is dit zeker te weten ook iets voor jou!

Ben jij dit weekend ook naar de Verzamelaarsjaarbeurs geweest?

23 Reacties

 1. 10 april 2017 / 08:44

  Wat tof dat je hiernaartoe bent geweest en ook iets leuks hebt gevonden! Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben vorig jaar naar deze beurs geweest, maar vond het toen niet zo geweldig, omdat er toen vooral veel stands met echt oude spullen stonden. Wij hadden toen gehoopt wat meer ‘hedendaagse’ verzamelingen te vinden ๐Ÿ˜‰
  Romy onlangs geplaatst…7x waarom maandag eigenlijk best leuk is!My Profile

 2. 10 april 2017 / 09:20

  Oooh, dit vind ik stiekem eigenlijk ontzettend leuk! Lekker rondlopen en snuffelen tussen alle items van vroeger en nu. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar het cadeautje dat je hebt gekocht. Ik hoop dat de ontvanger er heel blij mee zal zijn!
  Amanda onlangs geplaatst…Feest: vandaag word ik 26 jaar!My Profile

  • 17 april 2017 / 10:57

   Ik heb het gister gegeven dus kan nu wel vertellen wat het is. haha. Ik heb mijn zusje een mega zware fotolijst (a4 formaat ongeveer) van Disney gegeven van Winnie de Pooh. Ze is daar sinds kleins af aan al weg van en we hebben in Disney helaas niks kunnen vinden daarvan. Dit was echt alsof het op mij stond te wachten hihi.
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Zo bespaar je op een tripje naar Disneyland ParijsMy Profile

 3. 10 april 2017 / 14:26

  Nee hoor, ik was er niet! Haha, wat ik kocht weer je natuurlijk al. En wat jij hebt gekocht is echt totally awesome! Tof fotoverslag, het is leuk om af en toe eens te gaan. Maar niet ieder half jaar hoor, dan zou Ok toch eerder iets vaker naar de ijhallen gaan ๐Ÿ™‚

 4. 10 april 2017 / 18:05

  Ik wilde nog gaan maar ik had een beetje een lui weekend en had geen zin om de deur uit te gaan, haha. Maar het ziet er wel leuk uit, ik kan me goed voorstellen dat je zo’n rommelmarkt gevoel ervan kreeg ๐Ÿ™‚
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Galaxy wolfMy Profile

 5. 10 april 2017 / 20:42

  Holy.. daar kom je echt ogen tekort denk ik! Wat een hoop verschillende dingen te zien op je foto’s en dat is natuurlijk nog niets bij de hoeveelheid daar haha. Lijkt me leuk om zoiets ook een keer te bezoeken.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…23My Profile

  • 17 april 2017 / 11:11

   Over een half jaar is het weer! Het is twee keer per jaar. Ik zou even de facebook pagina liken van hun dan kun je op de hoogte blijven ๐Ÿ™‚

   O ik zie net op de site:
   VERZAMELAARSJAARBEURS NAJAAR 2017:
   Zaterdag 11 november van 09.00 tot 17.00 uur
   Zondag 12 november van 10.00 tot 17.00 uur
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Zo bespaar je op een tripje naar Disneyland ParijsMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.