Forever 21 opening Rotterdam + mijn aankopen!

Forever 21 nu ook in Rotterdam!

Vanaf 17 oktober is er een tweede Forever 21 in Nederland. Na Amsterdam heeft nu ook Rotterdam een vestiging van de in 1984 opgerichte winkelketen.Voor Aranka van byaranka.nl mocht ik naar de preview/ VIP opening van Forever 21 in Rotterdam. Superleuk en ik verheugde me er al op vanaf het moment dat ik een bericht van haar kreeg.

Koopgoot Rotterdam

Deze vestiging zit aan de Beurstraverse, in de volksmond ‘de koopgoot’ in Rotterdam. De koopgoot heeft een ware metamorfose ondergaan om deze keten te kunnen plaatsen. De winkel zit tegenover de HEMA, Zara en H&M. Als je een beetje bekend bent in Rotterdam weet je dat hier ooit meerdere (kleine) winkels zaten en er één ondergrondse doorgang was richting V&D. Alle kleine winkels bij elkaar en de doorgang richting V&D zijn doorgebroken en er is één winkel van gemaakt. Ik kan je vertellen hij is groot! Met wel 1700 vierkante meter verveel je je in deze winkel geen minuut. Ik heb voor jullie een foto verslag gemaakt van de winkel. Veel plezier!

Opening Forever 21 Rotterdam
Rotterdam F21

De winkel heeft één verdieping die ruim opgezet is. Er is gebruik gemaakt van wit en zwart als kleuren voor het interieur. Dit houdt het rustig en steriel. Er zijn weinig ramen alleen aan het begin en aan het einde van de winkel. Desondanks is de winkel wel licht genoeg.

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam

De nieuwste collectie hangt in de winkel. Er zijn zo veel leuke dingen dat je eigenlijk niet weet waar je moet kijken. Zelfs nu ik de foto’s hier voor jullie in dit stukje plaatst zie ik weer dingen dat ik denk hé dat is ook leuk!

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam

De zeeën van ruimte!

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam

De DENIM SHOP.

Opening Forever 21 Rotterdam

De winkel verkoopt naast dameskleding ook herenkleding. De heren afdeling bevindt zich direct links als je de vestiging in komt lopen vanuit de koopgoot. Voor heren is er helaas niet veel keus.

Naast een herenafdeling is er ook een heel klein stukje voor kinderen. Hier zag ik voornamelijk meisjes kinderkleding hangen. De grootte van dit gedeelte is denk ik de helft van de herenafdeling.

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 RotterdamOpening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam

Accessoires in overvloed! Handtassen, kettingen, armbanden, oorbellen, rugzakken, sjaals en hoeden. Je hebt er nooit genoeg van en Forever 21 heeft zo veel keus dat je de winkel haast niet uit kunt lopen zonder dat je ook maar iets van deze afdeling hebt afgerekend!

Opening Forever 21 Rotterdam
Top TrendingOpening Forever 21 Rotterdam

De collectie van Forever 21 heeft veel verschillende stijlen waardoor er voor iedereen wel iets leuks te vinden is.

Opening Forever 21 Rotterdam

Deze winkel heeft ook een kleine lingerie afdeling. Hier vind je deze schattige onderbroeken terug, onesies, pyama’s en BH’s. Ook de sportievelingen kunnen hun hart ophalen. Er is namelijk ook een basis assortiment sportkleding!

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam

Naast dat er schoenen door de hele winkel heel staan is er ook een speciale afdeling voor ingericht. Let’s buy those shoes!

Paskamers F21
Paskamers F21Paskamers rotterdamOpening Forever 21 Rotterdam

Iets wat ik zelf altijd erg belangrijk vind: de paskamers. Er zijn meerdere paskamers in de winkel. Deze zit achterin de winkel, is zalmroze getint en heeft 22 paskamers. Zoals je kunt zien zijn de paskamers ruim opgezet. Je hebt genoeg ruimte om je om te kleden, er is in elk pashokje een ruime spiegel en genoeg haakjes om je eigen kleding/te passen kleding op te hangen.

Opening Forever 21 Rotterdam
Opening Forever 21 Rotterdam Opening Forever 21 Rotterdam

Ik vind dit afrekensysteem veel fijner dan een winkel die met meerdere rijen werkt. Je loopt tijdens het wachten door de overige accessoires als sokken, wat beauty artikelen, make-up tasjes en andere kassakoopjes. Er is dus één rij met meerdere kassa’s. Nog net geen Primark met ‘ kassa 3 alstublieft ‘ maar wel hetzelfde principe.

Mijn aankopen

Coltrui F21

Tijdens deze avond kon ik de deur natuurlijk niet uitlopen zonder iets te kopen. Zoals ik al eerder zei je loop vast en zeker met minimaal één accessoire de deur uit. Dat deed ik ook. Ik kocht deze schattige hartjes ketting en een o zo hippe coltrui in het zacht grijs. De trui en super zacht en heerlijk warm. Precies goed voor een koukleum als ik 😉

Ik heb een geweldige avond gehad! Bedankt Aranka dat ik hier bij mocht zijn.

Opening Forever 21 Rotterdam

Zoals jullie al horen ben ik heel enthousiast over deze winkel en ga ik hem zeker vaker bezoeken. Ik ben heel benieuwd of jij de winkel al bezocht hebt of van plan bent te bezoeken?!

 

35 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / 08:25

  Wat een leuke aankopen! Dat kettinkje is echt schattig, hihi. Als ik de winkel zie, krijg ik zin om te shoppen! Een tijdje terug ben ik bij Forever 21 geweest in Amsterdam. Eerlijk gezegd vond ik het niet een hele leuke winkel. Wie weet bevalt Rotterdam wel, haha.

  • 20 oktober 2015 / 21:49

   Ja schattig is hij he! Dat kan. Wellicht hadden ze toen niet zo een leuke collectie? Ik heb het in Amerika wel eens gehad hoor de ene winkel van hun vond ik helemaal niks en bij de andere was mijn winkelmandje overvol haha.

 2. 19 oktober 2015 / 08:43

  OH MY die onderbroeken. Ik denk dat als ik zo een aan zou hebben, ik iedere keer weer een beetje om mezelf moest lachen als ik die onderbroek zie. :’) Zo leuk. Super leuk dat je bij de opening mocht zijn.

 3. 19 oktober 2015 / 09:15

  Wat super lief dat je er voor haar naar toe mocht!

 4. christa
  19 oktober 2015 / 09:20

  oooh Les ik wil ook snel gaan!!!! ziet er zoo gaaf uit! Godzijndank reopen ze hier dus niet zoals bij de primark: kassa 8 alsjeblieft. Wel een fijn kassa systeem gelukkig.
  Enne.. je aankopen zijn super leuk!

 5. 19 oktober 2015 / 15:19

  Ziet er uit als een mooie grote zaak. Ik ben er nog nooit geweest maar zie een heleboel leuke kleding!

 6. 19 oktober 2015 / 20:24

  Jaa, finally! Leuke items heb je geshopt, love de trui!

 7. 19 oktober 2015 / 21:22

  Dat ziet er wel onwijs leuk en riant uit, en een behoorlijke aanvulling voor de oer Rotterdamse ” koopgoot” denk ik….fijn, hij is dan ook zo lekker makkelijk te bereiken …
  Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Pumpkin..My Profile

 8. 20 oktober 2015 / 07:31

  Oh wat doe je me aan zo vroeg in de ochtend! ik wil hier nu heen.

 9. 20 oktober 2015 / 12:07

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ben zelf niet bekend met deze keten. Woon in het noorden van het land en daar is deze winkel niet. Ziet er allemaal erg cool uit!

 10. 20 oktober 2015 / 12:17

  Ziet er super leuk uit! Ik zie nu al zoveel items die ik wel zou willen haha! Ik ben al een hele tijd niet in Rotterdam geweest, maar als ik er heen ga, ga ik sowieso een bezoekje aan de forever 21 brengen!

 11. Jeapiebel
  20 oktober 2015 / 16:26

  Wat een goede foto’s en daardoor heb je zin om daar te gaan winkelen.

 12. Karen
  20 oktober 2015 / 18:45

  Woo, super gaaf dat je er als eerste naar toe mocht! Leuke foto’s ook, ik heb al helemaal een idee van waar ik naar toe moet. Wel jammer dat jouw stukje zoveel op die van Aranka lijkt, tot de ”Nog net geen Primark, kassa 3 alstublieft” toe. hihi. Hoe dan ook ik kan niet wachten tot ik er naar toe kan, thanks!

 13. Laura
  20 oktober 2015 / 21:41

  Wat een mooie winkel! En leuke aankopen!

 14. 20 oktober 2015 / 23:38

  Superleuk dat hij nu ook in Rotterdam te vinden is! Ik vind het vooral tof te neuzen bij de sieradenafdeling bij F21. 🙂 Liefs, Rowan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.