Deze leuke shoptips voor oktober mag je niet missen!

Shop till you drop in oktober

Oktober komt eraan! Mensen wat gaat de tijd enorm snel zeg! Het voordeel van blogger zijn is dat je vaak als een van de eerste op de hoogte wordt gesteld van bepaalde openingen/nieuwe collecties en ga zo maar door. Superleuk natuurlijk! Ik heb onderhand zo veel leuks voor de eerste twee weken van oktober, ik wilde eerst alles los doen maar het is nu echt te veel! Dan ben ik heel oktober aan het bloggen over al het leuks dat uit komt haha. Vandaag dus alles in één blog! Ik ben benieuwd welke dingen er op jouw wishlist komen te staan!

2 oktober om 12.00 | Lancering LUSH halloween & wintercollectie

Vorige week schreef ik nog over mijn laatste aankopen bij Lush. Nog dezelfde dag ontving ik een bericht van Lush over de lancering van de nieuwe producten. Ik werd er zo hebberig van, hoe erg is dat eigenlijk?! Ik kan er bijna wel een hele blog over schrijven over wat er allemaal uitkomt want het is veel, heel veel.

Voor Halloween komen er vier nieuwe producten uit. Nightwing shower jelly, Lord of Misrule bath bomb, Lord of Misrule shower (s)cream en Sparkly Pumpkin bubble bar.

lush halloween

Mijn favorieten van deze twee zijn de bubble bar en de bath bomb. De bubble bar is een sprankelend, verwarmend en exotisch type. Dit Halloweenwonder zit namelijk vol ylang ylang en sinaasappel-bloemenabsolue. Eentje waar ik zeker benieuwd naar geworden ben. De bath bomb lijkt op het eerste gezicht niet heel bijzonder maar laat je niet foppen. Hij is namelijk mysterieus, heeft de aardse geur van patchouli en zwarte peperolie. De groene buitenkant transformeert in een wijnrood spektakel.

De wintercollectie is gebaseerd op een prachtige fantasiewereld. Deze nieuwe collectie vol verse producten prikkelen je fantasie en verzorgen je huid. De nieuwe collectie bestaat uit: 10 bath bombs, 7 bubble bars, 1 bath melt, 5 zepen, 4 fun items, 7 shower producten, 2 lip- en 5 huidverzorgingsproducten. Hieronder een collage met mijn favoriete items uit de nieuwe winter collectie!

Lush Collectie winter 2015

Een groot aantal bubble bars en bath bombs. Ze zien er allemaal schattig uit vind je niet?

Vanaf 2 oktober 9:00 dus te koop bij de vestigingen van Lush en online!

3 oktober | Shop till you drop met de National Glamour Day

A.s. zaterdag is het weer National Glamour Day! Afgelopen maart heb ik op deze dag heerlijk geshopt samen met mijn zusje en was ik super goed geslaagd.

Het tijdschrift Glamour organiseert de NGD twee keer per jaar. Op deze twee dagen, meestal in maart en oktober, krijg je op vertoon van je glamour 20% korting bij meer dan 3500 winkels in Nederland en België. 

Dus meiden, mocht je nog iets nodig hebben, wacht even tot en NGD, koop die glamour en verdien met je korting makkelijk je tijdschrift terug!  Shop je liever online? Hier heb ik alle kortingscodes voor je om op 3 oktober te shoppen met minimaal 20% korting! Als dat geen leuke tip is ๐Ÿ˜‰

12 oktober | FAB X HEMA 

Jullie hebben deze vast al wel voorbij zien komen. De samenwerking tussen FAB en HEMA werd eind augustus bekend gemaakt. Ik vind FAB echt een geweldig merk maar af en toe wel wat aan de dure kant. Ik ben dus superblij met deze samenwerking en kijk er dan ook naar uit om iets leuks uit deze collectie te bemachtigen! Hieronder nog even een aantal foto’s ter aanvulling. Op 12 oktober is deze collectie beschikbaar bij een groot aantal vestigingen van HEMA. Er staat nog niks of het ook online verkocht gaat worden. Laten we dat maar hopen dan!

Die paraplu met die knipoog is toch echt wel helemaal geweldig he ๐Ÿ˜‰ !

15 oktober | Disney X Vans 

Huh?! Die collectie bestaat toch al? Ja dat klopt maar het is blijkbaar zo goed bevallen dat er gewoon nog een collectie achteraan komt! Dit keer staan: Alice in Wonderland, 101 Dalmatiërs en Jungle Boek centraal. Vanaf 15 oktober wordt deze collectie wereldwijd verkocht. Hieronder alvast een klein voorproefje. De collectie bestaat trouwens niet alleen uit schoenen, ook tassen, t-shirts en andere leuke accessoires. Het filmpje is de aankondiging van de 101 Dalmatiërs, hoe cute is die ๐Ÿ˜€ .

17 oktober om 9.00 | Forever 21 opent in Rotterdam

Na Antwerpen en Amsterdam is Rotterdam dan eindelijk aan de beurt! Forever 21 opent op 17 oktober een filiaal aan de Beurstraverse (ook wel koopgoot) in Rotterdam! De grand opening is om 9.00! Voor de eerste 300 bezoekers is er een giftcard beschikbaar van € 21,00.

Ik weet nog goed dat ik samen met mijn ex in Amerika was en daar een groot deel van de Forever 21 had leeggeshopt. Op het moment dat we naar huis gingen wilde ik een aantal labels uit de producten knippen om het zo te laten lijken alsof ik het al allemaal had ๐Ÿ˜‰ . Ja die truc kent natuurlijk iedere toerist en douanebeambte haha. Op het moment dat ik de schaar in de labels wilde zetten kwam ik erachter dat de winkel het hoofdkantoor heeft zitten in Breda! Nou m’n klomp brak toen haha. Waarom hadden we nog geen Forever 21 in Nederland dan?! Het duurde 2,5 jaar voor de eerste hier geopend werd en nu dus ook eindelijk bij mij in de buurt!

Ga jij ook in de rij staan?

Welk van de nieuwe collecties/winkels is jouw favoriet?! 

 

 

9 Reacties

 1. 30 september 2015 / 08:03

  Wat een leuke en blij artikel dit zeg. Ik ben echt benieuwd naar die collecite bij de Hema en och die Vens

 2. 30 september 2015 / 09:57

  Handig zo’n artikel met alle dingen op een rijtje. Slecht voor mijn portemonnee, vrees ik, haha. Ik ga zaterdag in ieder geval een winterjas proberen te shoppen!

 3. 30 september 2015 / 10:23

  Ah die wintercollectie van Lush <3
  Ik denk niet dat ik iets aan ga schaffen. Probeer nog erg op mijn geld te letten ๐Ÿ™‚

 4. 30 september 2015 / 10:53

  Die Disney vans zijn weer leuk zeg! Lush vind ik er altijd leuk uit zien maar het zijn echt van die producten die ik nooit gebruik ๐Ÿ™‚

 5. 30 september 2015 / 12:23

  Oeh die Fab x Hema klinkt errrrug goed! Wat een leuke/lieve items allemaal. En ik ben ook blij dat de najaarscollectie van Lush weer bijna in de winkels ligt <3

 6. 30 september 2015 / 13:25

  Ziet er allemaal erg leuk uit! Die wintercollectie wil ik gewoon bijna opeten! XD

 7. 30 september 2015 / 19:42

  Oeh, wat een leuke dingetjes. Hier komt mijn shopdrang toch weer een beetje door naar boven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.