Maandag chit chat | Persoonlijk update

Blablabla, what’s going on… 

Daar zit ik dan, in mijn dalmatiër pyjama zoals mijn vriendinnetje Danielle hem noemt, een grote do nut worry beker en met ongetwijfeld nog een klodder verf op mijn bril. Ik heb mezelf voor mijn computer gezet om nog het blogje voor morgenochtend te tikken. Zondagavond stress heet dit. Het moment waarop je zoveel te vertellen hebt maar de afgelopen dagen niet verder bent gekomen dan tussendoor een fotootje bewerken. Ik heb zo veel ideeën voor verschillende blogs maar zo weinig tijd om het uit te voeren. Daarom om jullie even op de hoogte te brengen en voor mij om het lekker even van me af te schrijven een chit chat blogje. Ik vertel jullie hoe het met mij gaat, wat er in me omgaat en wat er allemaal gebeurd is afgelopen tijd.


Do nut worry, mijn mantra voor deze zondagavond. Helaas werkt de beker niet om niet te worry’en maar ik krijg toch wel een glimlach op mijn gezicht van deze smile donut.

Een maand gelden blogde ik over de auto van mijn vriend. Gestolen bij ons voor de deur. Ik vind het nog steeds verschrikkelijk dat dit gebeurd is. Het is niet normaal dat mensen zomaar jouw eigendommen stelen. Vlak nadat de auto gestolen was, is van mijn zusje haar iPhone gestolen, van het broertje van mijn vriend zijn fiets, is er weer ingebroken bij ons op de zaak en waar ik nog meer moeite mee heb bij mijn ouders in de winkel. Ze wonen namelijk boven de winkel en mijn vader rende dus naar beneden en stond oog in oog met de inbrekers, 4 stuks wel te verstaan. Gelukkig is dat allemaal goed afgelopen. Op een paar klappen na heeft mijn vader verder niks lichamelijks. Ik ben hier zo van geschrokken. Voor hetzelfde geldt hadden ze een mes of een pistool bij zich en had het heel anders af kunnen lopen. Oké Les, niet te veel over nadenken dat is gelukkig niet gebeurd. Als dit soort dingen ineens dichtbij komen en allemaal kort op elkaar dan vraag ik me echt af waar gaat het heen met deze wereld. Waarom doen mensen zulke dingen en beseffen deze mensen wel dat ze niet alleen maar ‘dingen’ wegnemen maar ook het vertrouwen van iemand in de mens. Ik weet hier helaas geen antwoorden op maar dit soort dingen maken mij gewoon verdrietig.

Wij zijn inmiddels verhuisd naar ons nieuwe huis. Na een hele hoop slopen en omzetten van leidingen zijn we nu weer bezig met het opbouwen. Vooral mijn vriend en zijn vader zijn heel hard aan de klus waar ik ze ook erg dankbaar voor ben. De wanden zijn afgelopen weken gestuukt en hebben goed kunnen drogen waardoor ik afgelopen week aan de slag kon met het verven! Ik ben nog lang niet klaar met verven dus ga aankomende week weer lekker verder. Hieronder een aantal foto’s van hoe het er nu uit ziet:

Onze toekomstige keuken in aanbouw. Je kunt het al een klein beetje zien hoe het wordt. Ze zijn begonnen met het omleggen van de leidingen. Toen het verlaagd plafond en de afzuigkap. Toen kwam de keuken binnen en zijn ze verder gegaan met het plaatsen van de keuken. Paralel aan het open stuk aan bij de muur komt een kookeiland. Bij de muur komt dan het wasgedeelte en op het kookeiland de kookplaat. Stapje bij beetje komen we er zeker weten!

De andere kant van de kamer. Hier zat eerst de keuken (tegen de linker wand) en in dat gedeelte komt dadelijk de woonkamer. Zoals je kunt zien wordt het al lekker wit. Nog even door schilderen!

Afgelopen weekend heb ik ook de proeftegels voor achterwand van de keuken opgehaald. Ik vind zelf de bovenste er gaaf en denk dat we voor die gaan.

Dat was het even rondom de verbouwing. Later meer hierover. Tips en tricks komen er natuurlijk ook 😉 .

Nog even een klein stukje over mij persoonlijk. Een tijdje geleden vertelde ik dat ik mocht gaan stoppen met medicatie. Ik kan jullie vertellen, ik ben nog steeds niet gestopt met mijn medicatie. Ik vind het nog steeds eng en ik merk dat ik de laatste tijd weer wat onstabieler ben. Ik maak me snel druk, wil weer veel te veel te gelijk en ik alles voor ook erg goed doen. Het maakt me een beetje labiel maar het komt vast wel weer goed. Ik heb nu met mezelf afgesproken dat ik begin 2016 wil beginnen met afbouwen. We zijn dan als het goed is klaar met de verbouwing en dan is er weer wat meer rust in de tent.

Hoevaak zeg jij tegen jezelf do nut worry?! 

 

33 Reacties

 1. 2 november 2015 / 07:24

  Wat bezield mensen toch andermans spullen te stelen. Ik verbaas me er altijd zo over dan mensen dat zonder schaamte kunnen doen. Bah.

  Je keuken wordt prachtig meid!

 2. Sharity
  2 november 2015 / 07:37

  Leuk dat je gaat verhuizen, brengt mij ook in de flow als ik jou foto’s zie. Ik ben bezig samen met mijn vriend een huis te kopen.
  Zelf zeg ik regelmatig do not worry, alleen ben ik een drukte maker over kleine probleempjes die ik dan niet snel los kan laten.

  • 5 november 2015 / 21:39

   Wat leuk dat je zelf ook bezig bent met het kopen van een huis! Veel succes ermee! Er komt altijd weer meer bij kijken dan je denkt hihi.

   Ja dat heb ik dus ook. 😀

 3. 2 november 2015 / 07:42

  Ooow ik snap zo goed dat je er zo boos om bent. Vroeger wwerd een keer mijn fiets inclusief kinderzitjes gejat. Ik was zoooooooo boos. Jammer genoeg zijn er mensen zonder respect voor de spullen van een ander.

  En dan van je vader, vreselijk zeg!! Hopelijk heeft hij er niet meer zoveel last van.
  Je huisje word wel leuk hoor. En afbouwen, maakt dat je onzeker en daardoor minder stabiel of was je dat al?

  • 5 november 2015 / 22:02

   Dank je wel voor je reactie. Ja ik ben ook erg boos. Helaas blijven die mensen er blijkbaar altijd en moeten we er maar mee gaan leven..

   Ik ben nog niet begonnen met afbouwen omdat het me inderdaad onzeker maakt. Ik ben zo bang voor een terugval. Ik denk dat het minder stabiel voortkomt uit het verbouwen en de stress daarom heen. Ondanks dat het allemaal redelijk goed gaat maak ik me daar wel druk om. We wachten even af tot na dat de woonkamer en keuken af zijn en dan beslis ik wel wat ik doen 🙂

 4. Marjon
  2 november 2015 / 07:52

  Leuk die tegels in de keuken!

 5. 2 november 2015 / 08:02

  Aaah wat heftig, al dat stelen achter elkaar. Ik snap dat je je daarmee helemaal niet prettig bij voelt. Gelukkig hebben jullie je mooie nieuwe huisje, nu nog wat stress, maar straks volop genieten!

 6. 2 november 2015 / 10:50

  Jeetje, wat heftig dat er zo’n vuile inbraak heeft plaatsgevonden. Ik kan me voorstellen dat je daar totaal van overdonderd bent, vooral na alle andere ‘steelacties’ in jouw directe omgeving. Bah!

  Jullie huis wordt volgens mij echt een droompaleisje! Heerlijk zeg!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes | OktoberMy Profile

 7. 2 november 2015 / 17:13

  Jullie huisje wordt vast super mooi! Die tegels zijn echt prachtig. Wat een hoop narigheid zeg, met inbraken en diefstal allemaal 🙁 Dan vraag je je inderdaad af in wat voor wereld je leeft. Dat geloof ik wel. Zeker als het allemaal zo dichtbij komt. Brrr! En met je medicatie afbouwen herken ik wel. Ik denk dat er een dag komt dat je denkt ‘nu stop ik ermee’ en dat je er dan helemaal klaar voor bent. Tenminste, zo was het bij mij! Lukt jou vast wel. Hopelijk snel alle verhuis/verbouwstress voorbij en dan lekker genieten!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Event | Etos Hortus BotanicusMy Profile

 8. 2 november 2015 / 19:36

  Ik snap echt niet wat die inbrekers altijd bezielen, maar goed ze zijn dan vast ook allemaal oerstom en dom. Stom volk! Ga gewoon werken voor je geld en laat andermans spullen met rust!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Hello novemberMy Profile

 9. yoni van ekkendonk
  2 november 2015 / 19:37

  He meid! Ik wil even wat kwijt, Je hebt een super leuke en vrolijke uitstraling op je fotos! Je straalt helemaal dat is leuk! xYoni
  yoni van ekkendonk onlangs geplaatst…Een zelf geschreven gedicht van YoniMy Profile

 10. 2 november 2015 / 20:39

  Ik kan echt een stresskip zijn, gelukkig kan ik het de laatste tijd allemaal beter handelen. Jullie huisje begint echt al vorm te krijgen, zo leuk!

 11. Kelly
  2 november 2015 / 21:53

  Wat wordt jullie huisje mooi zeg! Rustig aan en denk ook aan jezelf!

 12. 3 november 2015 / 14:56

  Jeetje wat heftig zeg, zo veel achter elkaar ook, bah, daar kan ik ook heel boos om worden…

  • Marion Dansen
   4 november 2015 / 08:34

   Hallo lieverd. Fijn dat jullie “thuis” al zo lekker vorm gaat krijgen. Nog een hele klus, maar zo te zien komt dat helemaal goed.
   Kun je mij je nieuwe adres nog even doorgeven?
   Hoop dat je je gauw goed genoeg voelt om te stoppen met de medicatie. Liefs xxx

 13. 4 november 2015 / 21:45

  Jeetje zeg! Wat een toestand allemaal! Gelukkig is het met je vader inderdaad nog goed afgelopen. Je kan er met je gezonde verstand gewoon niet bij. Jullie toekomstige huisje ziet er ook al leuk uit eigenlijk, wit kan zo veel doen met een ruimte ook al zit het nog zo in de verbouwing. Het oogt op een een of andere manier heel fris!
  Shiralee onlangs geplaatst…Chana Dal met rijst en ciabattaMy Profile

  • 5 november 2015 / 22:21

   Ja dat frisse komt denk ik ook omdat het een heel licht huis is. Ik vind dat persoonlijk erg fijn. We hebben veel wit gehouden en ik heb nu een muur early dew van flexa geverfd. Ook een hele lichte tint. Kan nu echt niet meer wachtenom het totaal eind resultaat te zien 😀
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Maandag chit chat | Persoonlijk updateMy Profile

 14. 5 november 2015 / 18:33

  Bah wat verschrikkelijk al dat gejat… Echt waar gaat het heen met de mensheid, snap niet wat die dieven daar nou zo leuk aan vinden om dingen van anderen te jatten… In ieder geval wel goed op weg met klussen dus! 🙂

 15. 6 november 2015 / 19:00

  Jeetje, wat een pech zeg! Er is wel heel veel gestolen bij jullie. Wat naar. Gelukkig is je vader er goed vanaf gekomen, maar ik kan me voorstellen dat het schrikken is. Poeh! Ik vergeet bijna te zeggen dat jullie nieuwe huisje er nu al geweldig uitziet. De keuken lijkt erg mooi te worden. Ik ben benieuwd naar meer!
  Annelies onlangs geplaatst…Mindfulness? Fuck itMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.