Mijn (veel te) dure wishlist

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, een wishlist met dure items. Ik heb ook een aantal “dure” items op mijn wishlist staan. Vandaag deel ik deze met jullie. Nog even een side note voordat je deze lijst gaat bekijken. Het gaat in het leven niet om de dure items en ik kan juist ook heel erg gelukkig worden van kleine dingen en vooral van momenten. Deze items heb ik vaak al helemaal bij elkaar gespaard en dan toch is er “iets” waardoor ik het niet direct koop. Toch blijven deze items op mijn “wishlist” staan en misschien ga ik ooit wel over tot de aanschaf van een van deze producten.

1. Iphone 11 pro 256GB – € 1329,-

Vorige week was de lancering van de nieuwste iPhone. Ik gebruik al jaren iPhone en ben er erg op gesteld. Ik heb drie jaar met mijn iPhone 6s gedaan toen hij wel heel erg langzaam werd. Daarom heb ik vorig jaar een nieuwe iPhone gekocht: de iPhone 8. Na een jaar intensief gebruik is deze ook al redelijk traag geworden en loopt hij regelmatig vast. Waar ik denk ik wel het meeste van baal is de kwaliteit van de camera. Deze vind ik helemaal niet zo goed. Achteraf heb ik dus spijt dat ik niet gegaan ben voor een duurdere variant met een goede kwaliteit camera. Zeker omdat ik deze nu Mimi klein is gewoon heel veel gebruik. Ook zakelijk gezien gebruik ik mijn toestel voor mijn blog en POMPdeLUX.

Als eerste item op mijn veel te dure wishlist dus de iPhone 11 pro. Zoals jullie wel weten ben ik altijd wel van de voordelen. Ik koop mijn telefoons daarom altijd los en neem daarbij een goedkoop telefoonabonnement. Dat is in één keer een grote uitgave, maar daarna betaal je maar een klein bedrag per maand aan een Sim Only. Bij Ben heb je bijvoorbeeld al een Sim Only abonnement vanaf € 6,50. Kies je voor onbeperkt bellen/smsen en 5 GB 4G internet dan betaal je slechts: 13,00 per maand. Mocht je het geld niet hebben om de telefoon in één keer te betalen dan kun je ook een abonnement met toestel nemen. Je kunt er dan voor kiezen om een deel vooraf te betalen en een lager maandbedrag te hebben, of om hem helemaal mee te nemen in je abonnement.

Mijn veel te dure wishlist

2. Louis Vuitton Pochette Metis – € 1.390,-

Het tweede item is de tas der tassen. Deze tas is echt geweldig, maar ook zo geweldig duur. Als ik jullie vertel waar ik allemaal al geweest ben om deze tas te kopen, dan verklaren jullie mij voor gek denk ik 😉 . Ik ben meerdere keren in de volgende steden geweest: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Parijs en Londen. In elke stad heb ik alle Louis Vuitton winkels gezien en geen enkele keer was deze tas aanwezig. In Londen had ik één keer dat ze zeiden, nee ik heb hem hier niet, maar in het filiaal x wel! Toen ben ik als een gek met Tiemen daar heen gerend, hij dacht vast dan ben ik van dat gezeik af 😉 maar helaas. Er was een foutje in de stock haha. Ze hebben twee jaar geleden de wachtlijsten gesloten, aangezien er zoveel aanmeldingen zijn dat ze de vraag niet aankunnen. Dat is ook wel te merken. Het is een beetje net als de huizenmarkt op dit moment. Zo overspannen dat er belachelijke prijzen worden gevraagd. Als je deze tas met geluk ergens tweedehands tegenkomt, betaal je er (schrik niet) tussen de € 1.650,- en € 2.000,- voor. Dat gaat mij te ver. Tot nu toe blijft hij dus op mijn wishlist staan.

3. Louis Vuitton Neverfull GM – € 1040,-

Zoals jullie misschien wel weten koop ik mijn designertassen als het even kan vintage. Het heeft wat, een mooie tas die door iemand gebruikt is en er daardoor alleen maar mooier uit is gaan zien. Zo kocht ik ook mijn twee Speedy’s 30 en mijn Louis Vuitton Portemonnee. Aangezien een Speedy niet de handigste tas is met een peuter, had ik de Pochette Metis op het oog. Hierboven heb je kunnen lezen dat dat een beetje een ver van mijn bed show is geworden inmiddels 😉 . Op vakantie zag ik veel vrouwen met de Louis Vuitton Neverfull lopen. Ik weet dat er heel veel moeders zijn die deze ook als luiertas gebruiken met een speciale inzet. Met een kindje lijkt het mijn ideaal. Naast dat vintage mooi is scheelt het vaak ook wat in de portemonnee. De tas zoals ik hem wil kost nieuw 1040,-. Tweedehands is er nu een beetje een run op en vind ik hem vaak (zonder de bijgeleverde pochette) voor ongeveer € 800,-.

4. Nieuw fototoestel – +/- € 1000,-

Ook dit is een gevalletje “al drie keer bij elkaar gespaard” . Toen ik begon met bloggen heb ik hiervoor een Samsung NX3000 systeemcamera aangeschaft. Dit is nog steeds een heel mooi toestel, maar ik merk dat de kwaliteit achteruit gaat en ik er niet mee kan wat ik ermee zou willen doen. Naast dat de lens regelmatig vastloopt, kan ik doordat dit model uit de handel is gehaald geen andere lens meer voor dit product aanschaffen.

Ik ben al een paar keer bij een fotowinkel geweest om te kijken voor een ander toestel. Ik kom er dus alleen niet uit welk toestel ik wil. Wat ik in ieder geval zeker weet is dat ik een toestel wil waarbij je kunt fotograferen met een laag diaframagetal en een mooie wazige achtergrond kunt creëren.

5. Nieuw horloge – € 189,-

Afgelopen weekend dacht ik dat de batterij van mijn horloge weer leeg was. Hij stond af en toe ineens stil of liep na een paar uur ineens op een andere tijd dan hoorde. Helaas bleek dat er iets met mijn uurwerk is en dat ze hem op kunnen sturen naar Guess voor reparatie. De kosten zijn hiervoor minimaal € 60,-. Als jullie mij al langer volgen weten jullie dat ik mijn laatste Guess horloge echt voor een prikkie gekocht heb. Inmiddels had Mimi het glas ook al bewerkt waardoor er een kras op zit. Dus hem laten repareren is niet rendabel. Ik koop dan liever een nieuw horloge. Deze uit de collage vind ik wel mooi en kost € 189,-. Hij is van Tommy Hilfiger. Het kost niet de wereld maar wel weer een aardig bedrag om in één keer uit te geven.

Welk item staat er op jouw dure wishlist?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

WIshlist met dure items

Deze blog bevat een samenwerking

7 Reacties

 1. Tamara
  18 september 2019 / 09:54

  Beste,

  2 Hebben ze in LV Knokke of online bestellen. 3 staat ook op mijn lijstje, maar dan deze die je online zelf volledig kan personaliseren. Geloof me 9 van de 10 die je met deze ziet rond lopen is helaas nep en daar doe ik niet aan. Koop steeds bij betrouwbare zaken als je voor tweedehands ga, er is helaas een hoop goede namaak in omloop met namaak certificaat.

  • 19 september 2019 / 18:42

   Hebben ze 2 in Knokke nu staan? Online is hij helaas ook niet te krijgen en ben echt al in zoveel winkels geweest. Ja er is helaas inderdaad een hoop namaak in omloop. Ook een van de redenen waardoor ik deze niet tweedehands wil kopen voor meer. Je weet nooit 100% zeker dat hij echt is. Dank je wel voor je reactie!

 2. 18 september 2019 / 10:08

  Mooie lijst! De tas zou ik ook wel willen. 🙂

 3. 18 september 2019 / 10:27

  Wat is het toch een heerlijke guilty pleasure om zo’n wishlist van een ander te bekijken hihi! Ik vind het nog steeds bizar dat tassen zo’n hype kunnen veroorzaken en compleet uitverkocht kunnen zijn. Hoop voor jou dat je hem binnenkort weet te scoren en er dan met een nieuwe camera mooie foto’s van kunt maken!

  Ik kocht vorig jaar mijn droom camera, een Nikon full-frame camera. Een rib uit mijn lijf maar iedere dag nog zo enorm blij mee ☺️?

 4. 18 september 2019 / 19:25

  Die Iphone 11 ziet er wel mega spectaculair uit met drie camera’s haha en zo’n wishlist moet je ook stiekem altijd achter de hand hebben toch?

 5. 19 september 2019 / 09:18

  Qua camera heb ik een spiegelreflex (de Canon 750D) en die is heel fijn! Heb hem in een outlet gekocht online bij een bekende camerashop dus was goedkoper.

 6. 19 september 2019 / 19:38

  Ik heb de Huawei Pro en die is voor mij net zo goed.
  De camera die ik heb is nog prima, kan ook wazige achtergrond maken.
  Tassen heb ik genoeg of ik naai ze zelf!
  En verder,… wensen mogen er altijd zijn… ik wil een paar Flue Vog schoenen! Duur, maar zo gaaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.