Outfit | Welkom in mijn Happiness Bubble

Welkom in mijn happiness bubble 😉 . Vandaag heb ik weer een lente outfit voor jullie die één en al happiness uitstraalt.

Gisterochtend ben ik bij The Waxbar in Den Haag geweest voor de opnames van een wax challenge. Meer hierover vind je snel terug op mijn blog en op social media. In de middag ben ik even de Primark ingedoken en om 18.00 had ik afgesproken bij Margo. Ze heeft weer een aantal prachtige outfit foto’s van mij gemaakt. Al met al een ideale dag om in een grote happiness bubble te komen!

Outfit | Happy bubble / tule rok esprit Outfit | Happy bubbleOutfit | Happy bubble Outfit | Happy bubble Outfit | Happy bubble Outfit | Happiness bubble / bellenblazenOutfit | Happy bubble Outfit | Happy bubble Outfit | Happy bubble / tulle rok esprit

Outfit happiness bubble

Als je een outfit zoekt waar je echt vrolijk van wordt, dan is dit hem! De tule rok is van Esprit en hebben ze in drie verschillende kleuren: zacht roze, zacht blauw en deze kleur. Ik vind hem redelijk klein vallen doordat er in de tailleband geen stretch zit. De rok is lekker zwierig en zeker met een vlaag wind zit er veel beweging in. Wat ziet dat er vrolijk uit! Ik combineer de tule rok hier met een trui van Coolcat. Normaal gesproken niet een winkel waar ik snel binnenloop, maar ze blijven me toch elke keer verrassen. Deze trui trok mijn aandacht en was nu slechts € 10,-.

Om de outfit compleet te maken, style ik hem af met mijn rosé gouden pumps van Primark. Deze kocht ik in november voor de decembermaand. Het horloge wat ik draag is van Guess. De armband heb ik nieuw en is van The Rubz. Dit is weer iets heel anders dan mijn eerste The Rubz armband. Die is gemaakt van rubber en rosé goud, deze is volledig van rosé goud. Een mooie stevige schakelarmband!

Als extra accessoires heb ik bellenblaas gebruikt. Wie houdt hier nou niet van?! Ik word er zo vrolijk van, het moment dat je blaast en er echt een hele rits bubbels uit komt, I love it! Deze bellenblaas is van Primark en is speciale party bellenblaas. Een kleinere verpakking die je kunt uitdelen op een feestje.

Outfit details

Trui | Coolcat
Rok | Esprit
Schoenen | Primark
Armband | The Rubz*
Horloge | Guess

Wat is jouw happiness bubble outfit?

34 Reacties

  1. Desiree
    12 mei 2017 / 09:20

    Leuke rok les! Weer eens wat anders dan roze!

  2. 15 mei 2017 / 17:07

    Zo’n leuke outfit, ik vind zulke rokken jou zo tof staan! Mooie locatie en mooie foto’s van Marg. Liefs, Josine
    Josine onlangs geplaatst…borduur jeansMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.