MUA undress your skin shimmer highlighter review

MUA Undress your skin Shimmer highlighter

Na twee wat mindere producten van MUA, de Matte lipstick en het luxe mysterial palette, heb ik een nieuw product van MUA voor jullie die ik onder de loep neem. Dit product heet de MUA Undress your skin shimmer highlighter. Ik kocht deze tegelijkertijd met de andere twee producten en hoop dat deze beter bevalt! Veel plezier met het lezen/bekijken van deze review.

MUA Highlighter Undress your Skin

MUA Undress your skin Shimmer Highlighter | Het product 

Na de geweldige highlighter van E.L.F. wilde ik mijn collectie highlighters verder uitbreiden met een andere kleur. Ik hou van roze, misschien lastig te raden maar echt waar 😉 , dus toen ik dit pareltje zag kon ik hem niet laten liggen! De verpakking ziet er goed uit. Stevig en neutraal van kleur. Ik vind als een producten een witte of zwarte verpakking met transparant heeft het altijd luxe ogen. Ben ik daar de enige in?

MUA Highlighter Undress your Skin
MUA Highlighter Undress your Skin

Wat een prachtig patroon! Je kunt het een beetje zien als een soort golven. Leuk om naar te kijken en bijna zonde om te gebruiken haha. Toch ben ik heel benieuwd naar de dekking van dit product. Dat is uiteindelijk toch het belangrijkste!

Swatch

MUA Highlighter Undress your Skin

De swatch stelt me niet teleur! Het is een goed gepigmenteerde highlighter met een prachtige shimmer erin. Op mijn hand vind ik hem niet echt extreem roze lijken. Ik ben benieuwd hoe hij er op mijn gezicht uitziet.

Eindoordeel over Undress your skin van MUA

MUA Highlighter Undress your Skin

Dat is een stuk beter! Wauw wauw wauw, ik vind het echt een top product! Het geeft een mooie roze glans op mijn gezicht waardoor je eigenlijk geen blush nodig hebt! Ik vind het persoonlijk erg mooi dat het erg glittert. Vind je dit niet zo mooi dan kun je hem heel voorzichtig aanbrengen, dan is het effect wat minder. Doe dit wel echt heel voorzichtig want hij geeft al snel veel glitters. Nu zijn glitters op je wang helemaal in de mode dus deze highlighter van MUA past daar perfect bij!

Naast de MUA highlighter heb ik voor de bovenstaande look de volgende andere producten gebruikt. Een neutrale classic Labello op mijn lippen, oogschaduw van het E.L.F palet in combinatie met mijn Action palet. Gimme brow en Rollerlash van Benefit en als foundation gebruikte ik mijn Rimmel Wake me up uit Londen.

Je kunt dit product onder andere aanschaffen bij Kruidvat voor € 5,99

Zou jij deze highlighter aanschaffen?? 

 

 

10 Reacties

 1. 5 oktober 2015 / 11:06

  Hij staat je erg mooi, hij geeft een mooie, frisse glans. Het relief ziet er trouwens grappig uit, weer eens wat anders 😉

 2. 5 oktober 2015 / 12:34

  Grote kans hihi, vind ‘m erg mooi! Weet alleen niet of ik het voor mezelf te ‘glitterig’ vind.

 3. Patricia
  5 oktober 2015 / 12:50

  Ik heb deze highlighter toevallig ook aangeschaft en hij is inderdaad prachtig :). Hij staat je heel goed!

 4. 5 oktober 2015 / 20:19

  Hij ziet er heel erg mooi uit, deze zou ik best wel graag aanschaffen….soms heb ik het ook wel dat juist heel eenvoudige verpakkingen mij erg aantrekken..zeker als het patroon op het product zelf er mooi uit ziet…

 5. 6 oktober 2015 / 07:15

  Wat een mooiert zeg! Ik heb zelf nog genoeg highlighters dus voorlopig hoef ik geen nieuwe.

  • 6 oktober 2015 / 20:05

   Ik heb hem bij het Kruidvat gekocht 🙂 MUA is ook online te koop en bij sommige winkels van het Kruidvat dus.

 6. 7 oktober 2015 / 14:25

  wat een mooi product! je hebt echt een leuke blog, ik ga je volgen op bloglovin:)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.