Outfit | Off shoulder top and flowy pants

Op een hele warme zaterdag had ik met Margo afgesproken. Onze dates zijn niet compleet zonder één van onze outfits vast te leggen. Mijn outfit op deze zomerse dag was vrij bedekt, maar erg luchtig. Dit is de perfecte outfit voor op warme dagen, voor op je werk of een avondje uit met vriendinnen. Voor op je werk ligt het natuurlijk een beetje aan de eisen qua werkkleding, je kunt deze sandalen uiteraard ook verruilen voor een paar (slee)hakken!

Outfit | Off shouldertop PrimarkOutfit | Off shouldertop PrimarkOutfit | Off shouldertop Primark with flowy pants OnlyOutfit | Primark tasOutfit | Off shouldertop Primark Outfit | Off shouldertop Primark with flowy pants Only Outfit | Primark tas Outfit | Off shouldertop Primark

Outfit flowy pants

De top en het tasje hebben jullie al in mijn shoplog van Primark kunnen zien. Ik vind deze top dus echt helemaal geweldig. Hij is er in een stuk of 5 verschillende kleuren. Ik zag de kleuren geel, roze, paars, blauw en wit in ieder geval hangen. Hij schijnt totaal niet door. Het is katoen dus ook een lekkere ademende stof.

Je kunt hier trouwens goed het formaat van het tasje zien. Deze is zo mooi. Hij is niet erg groot, maar groot genoeg om er een telefoon, sleutels, een paar pasjes, kleingeld en een lipstick in te bewaren. Eigenlijk alles was je nodig hebt toch? Hij is van hard materiaal en als je wilt kun je het hengsel ook naar binnen doen waardoor je hem ombouwt tot een clutch.

Deze broek is van Only en van een heerlijke dunne stof. Het is een flowy pants of ook wel een palazzo pants. Ik heb hem al een jaar en draag hem vooral in het voorjaar, de zomer en het najaar. Dat hij lekker luchtig is maakt je outfit weer speelser. De armbandjes heb ik al jaren en ik weet niet meer zo goed waar ik die ooit gekocht heb. Het horloge is van Guess.

Outfit details

Top, sandalen & tas | Primark
Flowy pants | Only
Horloge | Guess

Wat draag jij graag op warme dagen naar je werk?

25 Reacties

 1. 5 juni 2017 / 08:03

  Super leuke outfit. Helemaal mijn stijl. En je tasje maakt het af.

 2. 5 juni 2017 / 08:06

  Oeh de broek ziet er inderdaad lekker luchtig uit! Fijn voor nu 🙂

 3. 5 juni 2017 / 08:54

  Ik vind je tasje heel leuk gecombineerd met de rest van je outfit!

  Liefs, Nathalie

 4. 5 juni 2017 / 09:01

  Die broek is zo leuk! Ik heb een jumpsuit die ik met een top erover vaak draag als palazzo pants, vind dat echt een uitvinding. En wat een mooi topje ook! De kleur vind ik geweldig. Malou x

 5. 5 juni 2017 / 09:09

  Die off-shoulder top staat je echt heel goed en wat is dat tasje leuk! Echt een gave outfit zo!

 6. 5 juni 2017 / 21:24

  Ik heb dezelfde top and I love it! Je hebt het weer erg leuk gecombineerd. Je tasje is echt een eyecatcher, en ook al zo leuk!

 7. 5 juni 2017 / 21:33

  Toch maar eens naar de primark dan! Echt een winkel die nooit mijn voorkeur heeft, maar zo te zien moet ik er toch eens langs haha

 8. 5 juni 2017 / 21:46

  Leuke outfit, het tasje met al die kleurtjes maakt het helemaal af. Mooie foto’s ook weer 🙂

 9. 6 juni 2017 / 15:05

  Ik vind dat tasje echt zo leuk! Herkende hem al dat ie van de Primark is.

 10. 6 juni 2017 / 16:07

  Leuke outfit en wat een schattig tasje!

 11. 6 juni 2017 / 17:55

  Dat tasje is zooo leuk! En de off the shoulder top is ook mooi. Ik vond ze eerst niks, maar ik begin ze nu wel leuk te vinden. Binnenkort zelf maar eens op zoektocht gaan;-)

 12. 6 juni 2017 / 19:02

  Liefde voor je outfit! Het shirtje zou ik ook wel dragen! En dat tasje ❤️❤️❤️

 13. 7 juni 2017 / 00:11

  Deze look staat je echt prachtig Les, wauw! En het tasje vond ik al geweldig.. nu nog meer! xx

 14. 7 juni 2017 / 14:27

  Heerlijke dag was dit he! Weet je die Burger King vrouw nog hahaha… heerlijke outfit ook op zulke dagen. Ik draag graag wel een jurkje met een legging ivm airco.. totdat ik naar huis ga, dan gaat ie uit! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.