Review | Rimmel Londen Super Gel nagellak Bare Hug

Een nagellak die 14 dagen blijft zitten. Het klinkt als een droom, maar Rimmel zegt het waar te kunnen maken! De Rimmel Londen Super Gel Nagellak is beschikbaar in 20 verschillende kleuren, drie limited edition Kate Moss kleuren, drie French Manicure kleuren en een Super Gel Top Coat. Ik kocht de Rimmel Super Gel in de kleur Bare Hug en de Super Gel Topcoat en ben ze direct gaan testen.

Rimmel Londen Super Gel nagellak | Het product

Swatch Super Gel Nagellak Rimmel Bare hug

Super Gel Bare Hug

Ik heb voor de kleur Bare Hug gekozen. Het is een neutrale taupe kleur.

Swatch Super Gel Nagellak Rimmel bare hug potje

Het product zit in een vrij groot potje. Ik was verbaasd over de brede kwast. Persoonlijk vind ik dat altijd erg fijn, maar deze kwast is naast breed ook nog eens vrij dik. Hierdoor komt er heel snel, te veel lak mee waardoor je de nagellak snel te dik aanbrengt. Verstandig is om het kwastje voor het aanbrengen van de nagellak echt een paar keer goed af te strijken. De droogtijd van dit lakje vind ik normaal. Het droogt niet snel maar het duurt ook niet extreem lang.

Super Gel Top Coat

De Top Coat heeft dezelfde verpakking als de kleurnagellak, alleen is de verpakking zwart van kleur in plaats van doorzichtig.

Swatch Super Gel Nagellak Rimmel Topcoat

Het kwastje is idem aan de kleurnagellak. Breed, dik en je dient hem goed af te strijken. Let bij de Top Coat écht goed op dat je hem niet te dik aanbrengt. Tijdens de eerste test had ik dit dus gedaan. Hierdoor zag mijn nagellak er na een dag uit als krakelee. In verhouding tot Bare Hug vind ik dat het wel vrij lang duurt voordat de topcoat is uitgehard.

Rimmel Londen Super Gel nagellak | Het resultaat

Aangebracht vind ik dit lakje echt heel erg mooi. De kleur is chic en neutraal. Een kleur waar ik de laatste tijd toch wel sneller voor kies. Ik heb het lakje dus twee keer getest. In de tweede ronde zagen mijn nagels er zo uit na het aanbrengen van twee dunne laagjes kleur en een dun laagje topcoat:

Swatch Super Gel Nagellak Rimmel bare hugEen prachtige lak met daarbij een super mooie glans. Over de kleur ben ik erg tevreden. Helaas over de houdbaarheid niet. Hieronder een foto van mijn nagels na vier dagen. De nagellak is al op elke nagel aan het chippen en op sommige nagels zijn er zelfs hele stukken vanaf. Ondanks dat je het op de foto niet zo goed ziet kan ik wel zeggen dat de glans in het echt nog precies hetzelfde is. De lak houdt bij mij op mijn handen niet langer dan twee dagen zonder te chippen. Op mijn teennagels duurt het iets langer voordat het chipt, maar ook daar houdt de nagellak het niet veertien dagen vol.

Swatch Super Gel Nagellak Rimmel swatch na 5 dagen

Erg jammer want het klinkt ideaal! Ondanks dat de houdbaarheid niet is zoals beloofd vind ik de nagellak wel erg mooi. De kleur is mooi en de glans is ook top. Heb je interesse om dit lakje je kopen, doe het dan dus niet voor de houdbaarheid maar voor de kleur en de glans. Deze nagellak kost € 7,99 per stuk en is te koop bij alle verkooppunten van Rimmel.

 

Wat vind jij van deze nagellak en heb je hem zelf al geprobeerd?

19 Reacties

 1. Desiree
  24 augustus 2016 / 08:21

  Nou jammer zeg daar koop je hem in 1e instantie wel voor. Essence blijft dan net zo goed zitten en kost 1.79 ?

 2. Patricia
  24 augustus 2016 / 08:44

  Dacht dat het al aan mij lag, mijn nagels waren na dag 2 ook al gechipt.. Maar zie dat het bij jou ook is gebeurd, jammer want het zijn wel leuke lakjes!

 3. 24 augustus 2016 / 09:28

  Jammer dat het niet heel lang goed houdt want het kleurtje is wel heel mooi!

 4. 24 augustus 2016 / 09:35

  Ik heb ook een gel lakje en de topcoat, bij mij komen er helemaal deukjes in. Zo jammer! Denk inderdaad dat ik dan toch teveel doe. Ik ga het vandaag nog eens proberen.
  Zo jammer dat de lak er al na vier dagen zo uit ziet. ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  Evelien

  • 24 augustus 2016 / 11:46

   Dat komt inderdaad door de dikte van de laag. Dat had ik op sommige nagels ook namelijk bij de eerste keer aanbrengen. Het is door het kwastje best lastig om een dun laagje te doen. De lak ziet er mooi uit als het er net op zit maar helaas blijft het resultaat niet lang

 5. 24 augustus 2016 / 11:41

  Zo jammer dat het er na 4 dagen al zo uit ziet, want de kleur is erg mooi en het lijkt mij ook echt een fijne nagellak. Ik ben zelf gek op Rimmel nagellak, die sneldrogende. Deze blijft bij mij gerust een week tot twee weken zitten! Jammer dat deze variant dat niet doet…

 6. 24 augustus 2016 / 12:51

  Mooi kleurtje! Jammer van de houdbaarheid, ik weet zeker dat hij er bij mij na een dag dan al zo uit zou zien met mijn werk. Jammer zeg.

 7. 24 augustus 2016 / 16:11

  Wat jammer dat ie niet zo lang blijft zitten. Dat is toch wel een flink verschil met de 14 dagen die ze beloven. Het is wel een hele mooie kleur!

 8. 24 augustus 2016 / 16:40

  Wat jammer zeg ๐Ÿ™ 2 dagen is niet om te juichen… Balen, de kleur is wel erg mooi namelijk.

 9. 24 augustus 2016 / 20:42

  Wat een mooie kleur. Wel erg jammer van de houdbaarheid. Van zo’n lak verwacht je toch meer ๐Ÿ™

 10. 24 augustus 2016 / 21:10

  Ik had het op een ander blog ook al gelezen. Jammer! Daar geef ik dan niet zo snel 8 euro voor uit. Zonde!

 11. Malu
  24 augustus 2016 / 21:19

  aah wat zonde zeg!
  Liefs,
  Malu

 12. 25 augustus 2016 / 23:04

  Ik vind het een hele mooie kleur alleen jammer van de houdbaarheid. Ook zou het lakje niet echt iets voor mij zijn want ik ben heel slecht in dunne laagjes nagellak opbrengen haha ๐Ÿ™‚

 13. 26 augustus 2016 / 18:26

  De kleur is mooi, maar hoe kunnen fabrikanten toch zo vaak valse beloftes doen? Ik snap daar soms niets van… testen ze het op mensen die de hele dag stilzitten, op paspoppen?
  Jammer, jammer… had echt gehoopt dat het zeker een week zou blijven zitten, dan had ik hem morgen al gehaald bij wijze van spreken…

 14. 2 september 2016 / 17:00

  Hi Chica! Ik heb dezelfde review gedaan, wat toevallig! Ik droeg de licht roze kleur en het bleef echt perfect zitten, ruim een week. Daarna deed ik deze kleur op en die bleef inderdaad veel korter mooi. Misschien ligt het aan de kleur? Inmiddels bezig met kleur no. 4 en alles blijft mooi… Liefs Josine

  • 8 september 2016 / 21:17

   Thanks voor je reactie! Ja dat zou inderdaad ook kunnen. Ik had er echt zoveel van verwacht, het zelfs twee keer getest omdat ik het gewoon niet geloofde maar helaas. Misschien moet ik die kleur eens gaan proberen van jou haha. Ik kocht ze trouwens ook bij kruidvat Hollanders wij he haha

 15. Irene
  24 juli 2020 / 14:09

  Bij mij blijft de nagellak zeker een volle week mooi. Daarna moet ik ยดm er meestal afhalen omdat het uitgroeit – niet omdat het niet meer mooi zit. Misschien toch een iets dikker laagje topcoat proberen?
  Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je met je handen werkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.